Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hill climb - משחק לאנדרואיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמכרתי, מומלץ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fingersoft.hillclimb&hl=en

לאחר שמגיעים למקסימום שניתן ליסוע בקונפיגורציה הנוכחית צריך לשדרג מתלים, צמיגים, הנעה (4*4) ומנוע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

Beach Buggy עצבן אותי.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

משחק מעולה ומומלץ!!

הרכב הכי טוב לדעתי הוא המונסטר טראק משופרת עד הסוף.

תנסו ותהנו!!

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

הוא דורש כמעט 1.7 GB להתקנה :?

fiat x1/9

פורסם

בהחלט משחק ממכר ברמות.

לבחור שסיים - יצא עדכון חדש עם שני מפות נוספות ורכב חדש שעולה מיליון - Snow mobile.

הצלחתי לעבור את ה1500 מטר ברוב השלבים עם הג'יפ הראשון משודרג עד הסוף, ממליץ קודם לסיים איתו ואז להתחיל להתמקד במשהו אחר, לא לקנות הכל ישר.

כרגע בונה את הRace car והTank עד הסוף פשוט כי התחלתי את שניהם בו זמנית כמו טיפש :)

פורסם

סיימתי, גם על Beach Buggy חרשתי את החיים.

המשחק החדש Real Racing 3 הורדתי אבל אני לא מצליח להוריד את הDATA בפנים, זה שוקל המון ומוריד לי לאט מהWIFI.

פורסם

משחק גאוני!

כבר הייתי במצב שהיו לי את כל הרכבים משופרים עד הסוף ואז עדכנתי גרסה לאייפון ולא גיביתי נתונים של משחקים.

מה שאומר שהתחלתי את המשחק לפני כשבוע מהשלב ההתחלתי.

קצת מבאס, אבל שוב יש אתגר.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...