Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כעת לאחר רכישה של הרכב הנ״ל , יש לי סיאט שמגיעה עם המערכת הסטנדרטית.

אתחיל בגילוי נאות שהידע שלי במערכת אודיו ומולטימדיה לרכב הוא אפסי.

מאוד הייתי רוצה להחליף למולטימדיה עם סט רמקולים וסאב על מנת לקבל איכות שמע ברמה טובה.

הייתי שמח לשמוע המלצות וכמובן על איזו השקעה מדובר כדי לקבל סט הוגן ומכובד במינימום.

אחרי שאקבל כיוון מכם, אתחיל להיסגר מה בדיוק אני באמת צריך.

תודה מראש!!

פורסם

את הםרט הכי חשוב לא ציינת, כמה אתה מעוניין להוציא?

לדעתי מערכת מולטימדיה זה סתם הוצאה מיותרת אשר אינה מוסיפה כלל וכלל לאיכות השמע, ולרוב רק הורסת, רק ליופי ואסטטיקה זה תורם.

בגדול מערכת טובה מכילה hu (רדיו דיסק) קומפוננט מגבר סאב חיווט והתקנה, כשהעליות למערכת בסיסית טובה תוך שימוש נבון במוצרים מיד שנייה מתחילות באזור ה 2500, מפה ניתן רק לעלות גם במחירים וגם בתוצאה המתקבלת.

כשתדע מההתקציב תודיע, נשתדל לעזור.

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם

הייתי שמח לדעת מה אוכל לקבל בתקציב של 3000 שקל כהתחלה.

ראיתי מספר פוסטים שאין טען להתקין רמקולים אחוריים בסיאט 3 דלתות בגלל המבנה..

איך הייתם ממליצים לבנות את הסט?

פורסם

אם כך אחלק לשניים-

זהו התקציב למערכת עצמה.

מלבד זאת, הייתי לשמח לקבל 3 המלצות למערכות מולטימדיה לאיביזה, כאשר חשובים לי מאוד פיצ׳רים כמו ניווט, דיבוריתו סינכרון הטלפון.

פורסם

וותר על המולטימדיה לדעתי, מערכת שיכולה לשלוט על האייפון\ אנדרויד תוכל בקלי קלות להתמודד עם WAZE והזרמת מוזיקה מהנייד, דיבורית בלוטוס סטנדרתית עולה 300 שקל, או שתקח HU עם בלוטוס.

חלק את התקציב ככה

1.HU עד 500 שקל, שיכיל את כל מה שאתה רוצה, ולפחות 2 יציאות למגברים, עדיף 3 , (USB ,AUX... בלוטוס יהיה קצת יותר יקר)

2.קומפוננט, לפי טעם אישי (לכל חברה יש את אופי הצליל שלה), תנסה להגיע לאחד מהמפגשים בכדי להבין לאיזה אתה מתחבר יותר (המומלצים בתווח המחירים שלך הם מורל, פוקל, והרץ), תתקצב לסט קדמי עד 700 שקל.

3.מגבר, יש אחלה מציאות בפורום המכירה וביד 2, מומלץ בחום (בלאי מאד נמוך במגברים לכן אין בעיה עם יד שנייה) עד 1000 שקל.

4.סאב- עניין הגודל הפיזי 10" או 12" , הוא ממש נתון לטעם והעדפה אישית, בכל אופן תתקצב עד 500 שקל, גם פה עדיף לשמוע לפני.

חיווט והתקנה יעלו בערך 500 שקל, קצת חריגה מהתקציב, אך שימוש ביד2 ובפורום מכירה יניב מחירים טיפה יותר זולים, וציוד יותר איכותי.

בהצלחה!

ואם יש לך שאלות ספציפיות לגבי דגמים, תשאל כאן.

SCANSPEAK

פורסם

מכיוון שאינני מבין כלל במותגים ובדגמים המומלצים, אני אצטרך קצת הכוונה לדגמים של hu, סאב ומגבר.

כמו-כן מה עם רמקולים אחוריים/ מגש?

פורסם

סאב זה גם משהו שלא קונים ״על עיוור״, יש לסאבים הרבה תכונות שמשנות את אופי הצליל, בין היתר תיבה גודל יכולת ספיגה חומרים וכו׳.

לגבי HU הייתי ממליץ לך על פיוניר, הממשק נוח מאוד ולדעתי האישית כל עוד מדובר בטווח מחירים של כ400-500₪ זוהי הבחירה הטובה ביותר.

JL Audio

• תוכן חדש...