Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ראפיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים התפרסמה בגלובס כתבה עליה של ב. מיכאל מהשקה שערכו לעיתונאים ישראלים בצ'כיה נדמה לי. הוא משבח בעיקר את מחיר השפיות - קרי מפרגן לכל התפיסה הזאת של מכוניות עממיות במחיר הגיוני. מצד אחד לא מתיימרות להיות מה שהן לא ומצד שני מספקות פתרון טוב במחיר שווה לכל כיס.

פורסם
ראיתי כעת. 115 אלף שקל לא יודע כמה זה עממי

זה מה שהוא כתב, לא אני...

אבל בגדול, זאת הכוונה של היצרנים, לנסות למצוא שביל זהב בין רכב למחיר נורמלי. 115,000 זה בטח הסף הגבוה והמאובזר של הרכב. המכוניות הללו בקבוצה עולות בין 100-110K. המשפחתיות הקומפקטיות כבר יקרות ב-15,000 שקל יותר.

פורסם

הרכב הזה כבר נמצא בארץ?

יש מחירון רשמי? נראה לי בהחלט ש- 115,000 ש"ח זה מחיר יקר, בוודאי מתייחס לגרסה הבכירה.

דגם זה יתן תחרות טובה לפיג'ו 301, שכבר מתחילים לראות על הכבישים.

פורסם
הרכב הזה כבר נמצא בארץ?

יש מחירון רשמי? נראה לי בהחלט ש- 115,000 ש"ח זה מחיר יקר, בוודאי מתייחס לגרסה הבכירה.

דגם זה יתן תחרות טובה לפיג'ו 301, שכבר מתחילים לראות על הכבישים.

ה 301 נמכרת במחיר מופקע לצרכן הפרטי, חברות הליסינג כבר מתחילות לפלוט את הרכב במחירים של כ 95K לשוק הפרטי, לטעמי זה היה צריך להיות המחיר הנכון לצרכן אם היבואן היה מכוון את הרכב לשוק הפרטי ולא לליסינג.

אלמלא הקרטל בתחום הרכב בארץ, קבוצת הרכבים מסוג ה 301 ,ריו , אקסנט ורפיד היו צריכים לעלות עד 105K, והרכבים המשפחתים בגודל מלא כגון הפורטה, I35 , פוקוס , 3 וכדומה היו צריכות לעלות עד 115K.

אבל מונופול הליסינג והקרטל של יבואני הרכב גורם לעלית מחירים מלאכותית.

קחו את הריו הידינית ב 76K , איך ייתכן שהריו 1.4 אוטומט שהולך לליסינג מתומחרת ב 108K ??

עוד 150 סמ"ק במנוע וגיר אוטומטי לא שווים 32K במחיר, זה בעצם מחיר המונופול והשיטה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...