Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיעוד לבטריה. נותקה היום לםנות בבוקר ב4 לפנות בוקר בערך.

שימוש מאז. שעון מעורר, בלוגים וחדשות עם הקפה, כשעה בדרך עם GPS פתוח ומסך עובד, בנוסף טעינה משקע מאותה שעה בדרך.

אני אשאל את אחי איך הבטריה שורדת לו עם הS3.

2013-02-25 13.40.24.jpg

2013-02-25 13.40.41.jpg

2013-02-25 13.41.04.jpg

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורבן, היית מחובר כל הזמן הזה רק בוויפי או גם 3 גי?

כי בחיבור וויפי, גם הגלקסי 2 שלי מחזיק ככה ואפילו טוב יותר.

בנוגע לאיך עוברים מאייפון לאנדרואיד?

1. קונים מכשיר אנדרואיד

2. לא מבינים את ההגיון

3. מבינים את ההגיון ולא מבינים מה עשיתם עם האייפון עד עכשיו

4. מביאים את האייפון מתנה לאחיין בן 5

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אורבן, היית מחובר כל הזמן הזה רק בוויפי או גם 3 גי?

כי בחיבור וויפי, גם הגלקסי 2 שלי מחזיק ככה ואפילו טוב יותר.

כל הזמן. אין לי צורך לכבות כלום, הוא מחזיק יפה מאוד מבחינתי אז איז. יתכן מאוד הS@ מכשיר באמת טוב. אבל מה שקסם לי בנקסוס זה שהוא טבולה ראסה. נקי, בלי שטויות ולא צריך רוט או שום דבר אחר.

המכשירים שאתם מדברים עליהם כבר עבר זמנם:wink: כרגע השולט הוא HTC One

http://hwzone.co.il/gadgets/news/140808

"נספר כי זהו בעצם שבב ה-S4 Pro המוכר והאהוב ממכשירים כמו הנקסוס 4 וה-Xperia Z של סוני, שקיבל תוספת ביצועים וכוח על מנת להתאים לזמנים המודרניים" sriously???? הזמנים המודרנים??? הנקסוס 4 יצא שלשום בערך... חלאס להאכיל אותנו לוקשים.

אז מה אנחנו מקבלים בעצם?

מסך 4.7 ברזלוציה של FHD. מבחינתי ההגדרה הטובה ביותר למסך וצפיפות הפיקסלים היא

"not the a single fuck given"

מעבד מיותר. ממש ככה.

מצלמה שאם הדברים הם באמת כפי שהם נשמעים יכולה להוות משהו מעניין.

sense UI חדש. וואלה יופי. לא ממש משנה משהו.

סוללה אימתנית של 2300MA, שזה מכובד ואפילו טוב, אבל עם כזה מעבד ומסך, זה רק הגיוני

32 או 64 GB נפח אחסון. אכן מכובד.

איפה הפאנצ' ליין?

510 GPB. בדולרים זה 780. גם אם מדובר על הנחה של 10-15% לעומת המחיר המשוער באנגליה, זה עדיין מאוד יקר, למען האמת זה בערך פי 2 מהנקסוס 4, ומבחינתי פה טמון הקסם של הנקסוס.

Stay tuned

פורסם

הדור הנוכחי של המכשירים כמעט כולו משתמש בסנאפי S4, אין שום הבדל בין האופטימוס G/נקסוס 4/DROID DNA ל G PRO/ HTC ONE ושאר ירקות למעט 200mhz מיותרים במעבד גם ככה חזק להחריד.

נכון לרגע זה הגענו לרוויה מבחינת רמת המעבד/מאיץ גרפי, כל דבר מעל החומרה שקיימת ב S3 הוא מדרגה מיותרת למעלה, אבל זה המירוץ של "למי יש יותר גדול".

פורסם

תנסה לשתף תמונה מהפייסבוק, או כתובת של אתר, להוריד קובץ PDF מהמייל, ואחרי זה גם לשלוח אותו למישהו ב-Whatsapp באייפון (כן ברור לי שאפשר פשוט לעשות FWD במייל, הכוונה פה זה הנוחות והשיתוף הרבים יותר באנדרואיד) - זה דברים שלא קיימים.

כמו שעוד נאמר כאן - האייפון היה מכשיר מעולה. מאוד אהבתי אותו, מאוד נהנתי ממנו.

צר לי לבשר לך אבל אתה לא למדת להשתמש עם האייפון גם אחרי שנתיים.

המגבלה אצלך ולא באייפון.

מה הבעיה להוריד קובץ PDF מהמייל ?

לחיצה ממושכת על הקובץ --->ושמור את הקובץ או פתח אותו בעזרת IBOOK.

מה הבעיה לשתף כתובת של אתר ?

לחיצה על הסמל העבר---> נפתח תפריט עם המון אופציות של שיתוף כולל בפייסבוק.

בקיצור סתם קשקשן.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, נסה לשלוח לי לוואטסאפ או למייל בערך 20 תמונות שצילמו היום. אולי למייל תצליח במכה אחת, אבל לוואטסאפ לא..

נסה להוריד קובץ mp3 (או סרט, ששם אין מה לדבר) ולשלוח לי אותו (במייל, וואטסאפ, ממס, וכו'..)

האייפון אכן מכשיר טוב, נוח במידה, וקל לתפעול.

אבל אם אני רוצה להעביר לעצמי תמונה מהאייפד לטלפון, הדרך היחידה שאני עושה את זה זה דרך imessage לחברה שלי והיא כבר שולחת לי בוואטסאפ, למה? כי אפל גן סגור, זה למה.

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

צריכים להבין דבר פשוט. מי שרוצה לעבוד עם אייפון, ייטב לו לעבוד עם שאר המכשירים של אפל. ככלל, יש אנשים שהוא מתאים להם יותר, יש כאלו שהאנדרואיד יותר. המלחמות בין קהילות המערצים הפכו מיותרות. קשה לקבוע מה עדיף לאדם על סמך העדפה אישית. פשוט בארץ אין באמת אופצייה להתנסות ולהחזיר כמו שניתן בארה"ב.

היום, לפחות לדעתי, עם ההגעה של JB לאנדרויד. הפער קטן עד לא יים. הגנריות של האנדרויד, שהיא גם עומדת בעוכריה בסוף היום, בדיוק כמו תאימיות והתנגשויות חומרה בפיסי. לי אישית אין את הבעייה הזו. אבל ראיתי אנשים מאוד מוסכלים מהאנדרויד, בעיקר עם מכשירים לפני 4.0.1.

ימים יגידו האם אפל תצליח למצוא את עצמה מחדש ותעצור את עצמה מלהפוך למוצר נישה, כאשר הדגש הוא תחום טאבלט/אייפון. קשה לי לראות את הIMAC וmacbook יורדים מגדולתם, למרות הסלידה שלי ממנו.

Stay tuned

פורסם

אין גדולה במכשירי הMAC, אני חושב שאני לא צריך לפרט לך את המפרטים של MAC מול PC מאותה שנה של דגם ואותו מחיר.

מחשבי אפל הפכו לסמל סטטוס עם הלוגו הזוהר מאחורה, אפילו אם תסתכל במסך ותראה שהריצו על המחשב ווינדווס (ראיתי אצל הרבה אנשים בתחום הוידאו והמוסיקה את הדבר הזה).

הרבה פעמים אני מדמה אחת אפל למזדה 3 סדאן (ליסינגומטית). זה מה שמוכרים לאנשים, זה מה שהם אוהבים.

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם
איך לעזאזל אתה מצליח להגיע לזה?

אמנם הכל פתוח אצלי (WIFI, BT, וגם הGPS מאופשר (אין תוכנת ניווט פעילה), DATA) אבל אני לא משתמש ממש כבד.

יום בו אני מגיע הביתה לאחר 10 שעות ללא סוללה מרוקנת הוא יום חג אצלי. בד"כ אני צריך לתת לטלפון מנת ונטולין כבר אחר הצהריים.

תצמצם סינכרונים אוטומטיים.

ביטול הסינכרונים של הפייסבוק (מתעדכן בפתיחה ולא ברקע)זיכה אותי בתוספת של 10-12 שעות בממוצע על נקסוס S.

ולשאלה המרכזית - אל תדאג.

אני עם אייפון כרגע (3GS, אמנם ישן אבל עובד חלק ומהר, מחזיק סוללה כמו שור). לא הייתי אומר שאני סובל, אלא שאני מחזיק מעמד. הוא בסדר, אבל לא מעבר. הוא נותן לך 80% ישר מהקופסא, אבל ימות העולם לא תקבל ממנו יותר מזה. אנדרואיד יתן לך אולי רק 65% מהקופסא, אבל חצי שעה התעסקות והוא עושה הכל, איך שאתה רוצה, ומבקש עוד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

למקים יש יתרון אחד מהותי שנוגע בעיקר לעורכי וידאו וגרפיקה.

מסך מקביל באיכותו שנרכש בנפרד עולה הון עתק. הזולים שבינהם עולים 3,000 ש"ח.

בסופו של יום, אין משהו שהפיסי שלי לא יודע לעשות שמק כן. למעט תאימות צבעים. לכן עיבוד סופי תמיד נעשה אצלי במק, לפחות עד שאני אוכל להוסיף מסך EIZO או דל Ultrasharp או כל אחד אחר מהסוג הזה.

ואם נגענו במסכים.

מישהו יצא לעבוד עם מסכי סדרה 7 או 9 החדשים של סמסונג?

Stay tuned

פורסם

אכן המסך מהווה חלק יקר מאוד מהמקים.

ה27" הקודם כלל פאנל מאוד יקר של דל (שהמסך של דל המקביל עלה 1100 דולר בארה"ב - מקביל לCinema display של אפל שעלה אותו הדבר) וגם הנוכחי שמיוצר על ידי שארפ למיטב זכרוני הוא יצירת אומנות.

פשוט צריך לזכור שהליין הגבוהה שלהם הוא לא ליין ביתי במיוחד. (גם בלפטופים).

לגבי הסדרה הנוכחית - יצא לי לעבוד קצת עם ה9 החדש. המסך טוב.

הוא יותר טוב מהפאנל שנמצא לדוגמא ב13"אייר והפרו (שזה דיי הרבה) והוא מבוסס על סוג של IPS, אבל כששמים אותו ליד הפרו רטינה 13" הוא ממש לא בכיוון, לא מבחינת צבעים ובטח לא מבחינת חדות.

(כלומר - יותר טוב מכל TN ממוצע , אבל קשה מאוד להתחרות עם אפל בתחום הזה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...