Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק פולקסוואגן בורה 2002 165000 ק"מ - מטופלת בזמן תמיד, בשנה האחרונה דלקה וכבתה לסרוגין נורת "ניהול מנוע", הוספתי לעתים 44K - דבר שעזר לתקופה מסויימת. בחודש האחרון החלה לדלוק קבוע, וחשתי לעתים בחוסר כוח במנוע , ולעתים גם זיופים בסחיבה ( סוחב/לא סוחב ). לפני כיומיים הכנסתי אותו למוסך המרכזי, שכיבה לי את הנורה, ולאחר דיאגנוסטיקה, טען שמדובר בחיישן חמצן/למבדה שעלותו גבוהה, והוא לא בטוח שזה העניין. ולכן שלח אותי לבתי להמשך מעקב. עוד באותו היום דלקה שוב הנורה. בעיות הסחיבה החלו להחמיר. היום שמתי את הרכב במוסך, ובנסיעה לשם הבחנתי בעליית חום המנוע במעט ( דבר שלא קרה ) בנוסף לתופעות שפורטו לעיל.

שאלותיי הם:

1. האם תופעות אלה שייכות לחיישן חמצן ?

2. האם יש קשר לעליית חום המנוע ?

תודה מראש לעונים.

פורסם

בדרך כלל כשנורת מנוע נדלקת וזה מלווה בחוסר סחיבה ועבודה לא עגולה של המנוע זה תוצאה של החטאת ניצוץ או ליקוי במערכת

הזרקה.

מאד יתכן שבנוסף לזה בקילומטרג' שלך גם הממיר הקטליטי כבר לא יעיל.

פורסם

בסרק, אין זיופי מנוע.זה קורה רק בנסיעה. ובחלק קטן מהזמן, ברוב הזמן זה בסדר. מעבר לכך, האם יש קשר לחום מנוע?

פורסם

לא משוכנע שאלו בעיות שחיישן חמצן יכול לגרום להם, המנוע אמור להמשיך לעבוד עגול ולחום בהחלט אין קשר לדבר.

מה שכן הייתי ממליץ לך לבדוק אלו חוטי הצתה, אני לא יודע איך לתאר לך מנוע שעובד על 3 בוכנות במקום 4, אבל בגדול הוא מתחיל לעושת רעש קצת שונה ולא סוחב, יכול להיות שהבעיה היא באחד החוטים שבו אין מגעים מספיק טובים.

ואז במידה המנוע אכן עובד על 3 בוכונות בהחלט יכולה לעלות קצת הטמפרטורה.

אם יש לך חוש טכני מסויים, בחנייה שלך בבית, תניע את הרכב ותנתק חוט הצתה אחד, אם הרעש דומה לרעש הלא סחיבה שלך זו כנראה הבעיה.

בהצלחה!

פורסם
לפני כיומיים הכנסתי אותו למוסך המרכזי, שכיבה לי את הנורה, ולאחר דיאגנוסטיקה, טען שמדובר בחיישן חמצן/למבדה שעלותו גבוהה, והוא לא בטוח שזה העניין.

אם זה אפשרי, שאל את המכונאי מה היו הסימפטומים שהובילו אותו למסקנה הזאת וחזור לדווח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב אז כך , התקשרו מהמוסך וישנם 3 בעיות :

1. חיישן חמצן - התקלה אותרה במחשב - ובהתאם לטענותיי .

2. חיישן התנעה - התקלה אותרה במחשב - שכחתי לציין קודם שגם מידי מ"ס התנעות , יש מידי פעם התנעה קשה ולוקח 2-3 נסיונות להנעה ( דבר שלא היה ) .

3. טרמוסטט חשמלי ברכב - זה בהקשר לחום מנוע .

נקווה לטוב . בכל מקרה תודה לכל העונים .....אחלה פורום .

פורסם

טוב אז כך - הנזק הכספי 3800 ש"ח - מה שנקרא "לא קל" .......

הוחלף טרמוסטט חשמלי ברכב .......הוחלף חיישן למדה/חמצן.......הוחלף חיישן הצתה/הנעה........נוזל קרור .......הכל מקורי במוסך מורשה.

בנסיעה עכשיו עם הרכב ......הרכב נוסע יפה / מגיב היטב , כאילו קיבל "חיים " מחדש .........תודה לכולם על צומת הלב , אחלה פורום ....אתחיל לבקר כאן יותר .

• תוכן חדש...