Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני פירוט העסקה אציין, כי המגרש שהציע לי את העסקה הוא מגרש ממנו הוצאתי והחלפתי את כל שלושת הרכבים שהיו לי, כולל הנוכחי.

נכון להיום אני נוהג על סוזוקי ליאנה 2007 מליסינג, יד שלישית עם 166,000 ק"מ, טסט עד יולי 2013. המגרש מחוייב בחוזה תמיד לרכישת הרכב במחיר מחירון, וככה יצא שעל כל רכב שלקחתי מהמגרש קיבלתי מחירון על קודמו.

אתמול הייתי במגרש וראיתי ניסאן טידה 2008, יד ראשונה מהשכרה עם 101,000 ק"מ. לרכב טסט עד סוף חודש מרס השנה.

הבדלי המחירונים לפני שכלול: 18,000 ש"ח, אחרי שכלול ליסינג לשלי והשכרה לשל הרכב של המגרש- 10,200 ש"ח.

בעל המגרש רוצה הבדל של 15,000 ש"ח, שבחודש הבא הוא לוקח על עצמו את כל עניין הטסט של הניסאן ומוסיף לרכב מערכת DVD עם מסכים גם למשענות. הסברתי לו את סיבת התלבטותי והוא מצדו אמר שמבחינתו בלאו הכי בעסקה עתידית הוא ייתן לי מחירון מלא על הניסאן מול כל רכב שאבחר- גם אם הוא מנתח שוק פרטי. הסיבה היחידה שבגללה אני מתלבט זה אם ארצה למכור את הרכב בשוק הפרטי בבוא היום, למרות שמצד שני זו עתידה להיות עסקה רביעית שלי בתוך המגרש המדובר. סיבה נוספת היא גורלו של הרכב עת שימש שוכרים.

מה הייתם ממליצים?

תודה.

פורסם

העיסקה סבירה כלכלית.

הרכב הנרכש ממש לא מציאה והחשש מפני (אי) מכירה עתידית,מוצדק לחלוטין.

גם את הרכב הנוכחי שלך לא תצליח למכור בשוק החופשי.

בקיצור,ניראה שיש לך רומן עם מיגרש של ״גרזנים״...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רק לא מבין מה ההבדל בין הטידה הזו לליאנה. לדעתי רכב די זהה, לא?

אולי עדיף להישאר עם מה שכבר מוכר לך?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הם דיי דומים. חשובים לי :

-המרווח הפנימי, שבטידה הוא מורגש יותר מבליאנה. הטידה גם יפה יותר בתא הנוסעים שלה.

-צריכת הדלק.

-אמינות הרכב.

-הצבע של הליאנה דהה והתכער.

-אני יורד ב66,000 ק"מ

-אני נהייה יד שנייה על רכב שטופל רק בחברה, כיום אני לא באמת יודע איפה, איך ואם האדם הפרטי שהחזיק את הרכב טיפל בו לפניי.

-אני רוצה להרגיש שהתחדשתי קצת.

-אני מחפש רכב שיחזיק אצלי כמה שנים בתחושה נעימה.

פורסם

מוזר לי שמצאת טידה 2008 יד ראשונה מהשכרה. איזו חברת השכרה מחזיקה רכבים לתקופה של כמעט 5 שנים?

אני במקומך הייתי תוהה טוב יותר על קנקנה של הטידה הזאת לפני שאני ממשיך לתהוה על קנקנה של העיסקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מוזר לי שמצאת טידה 2008 יד ראשונה מהשכרה. איזו חברת השכרה מחזיקה רכבים לתקופה של כמעט 5 שנים?

אני במקומך הייתי תוהה טוב יותר על קנקנה של הטידה הזאת לפני שאני ממשיך לתהוה על קנקנה של העיסקה.

אם היית רואה,לפני משהו כמו חצי שנה היו לניו קופל מאזדות 3 2008 יד ראשונה בסטוקים והם רק רצו להעיף אותם (כלומר רכבים בני 4 ומעלה).נכון ש-5 זה קצת מוזר ושווה בדיקה אבל יש חברות שמשכירות גם לטווח ארוך.(בזמנו באיזורי הייתה קיימת חברת הליסינג וההשכרה סע גל והם היו משכירים רכבים חדשיםלחלוטין בעסקאות מימון ל-4 או 5 שנים.

בלי קשר לגבי העסקה הכלכלית-הסוחר מרוויח ממנה מעט לכאורה כאשר נותן לך מחירון על הרכב אך אתה מפסיד בעסקה הזו כ- 5,000 ש"ח.

אם כי,כאב הראש במכירת רכבך הנוכחי אולי עדיף להפסיד את הסכום הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני ממליץ לך לעשות מאמץ (כלכלי) וללכת על רכב פרטי שיש במגרש בכדי שכשתרצה בעתיד למכור את הרכב ולצאת מהעיסקה הזו (שכבר עכשיו אתה מתחיל להבין שהיא לא הכי משתלמת בעולם) תוכל לעשות את זה במינימום נזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה כבר עושה איתו עיסקה רביעית בוודאי אתה מרוצה מהרכבים ןמהשירות אחרת לא היית חוזר אליו,העיסקה סבירה לחלוטין,אני מעריך שהוא גם נותן לך אחריות ועד הפעם הבאה שתרצה להחליף תהנה מרכב חדש יותר בתוספת סבירה לחלוטין ואז תחזיר לו את הרכב בפעם החמישית, כנראה שמצאת מגרש שאתה סומך עליו תתחדש וסע בזהירות,אל תחפש את הרע כשיש טוב

פורסם
אני ממליץ לך לעשות מאמץ (כלכלי) וללכת על רכב פרטי שיש במגרש בכדי שכשתרצה בעתיד למכור את הרכב ולצאת מהעיסקה הזו (שכבר עכשיו אתה מתחיל להבין שהיא לא הכי משתלמת בעולם) תוכל לעשות את זה במינימום נזק.

כל הפואנטה בעסקאות האלה היא שמחליפים מכונית שקשה למכור במכונית אחרת ששה למכור - ומשלמים רק את ההפרש + עמלה קטנה.

ברגע שרוצים לשבור את המעגל ההפרש בין המכוניות ינסוק. (שכן אינך מצפה שבעל המגרש ימכור לו טויוטה קורולה יד ראשונה מזקן לפי אותו קנה מידה.

הדרך הטובה ביותר לצאת ממעגל כזה הוא להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה יחסית עד שההפרש נהיה זניח.

לגופו של עניין: העסקה נראית סבירה לחלוטין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכל המגיבים.

נכון לזמן הנתון אני מעדיף להחליף את הרכב הנוכחי והטידה היא אופציה טובה מבחינת הצרכים שלי.

את היציאה מהמעגל אחפש בעסקה הבאה, בעוד שנתיים, בלאו הכי הטידה תקבל שם מחירון מלא...

• תוכן חדש...