Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים בפג'ו 307 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום פג'ו 307 1.6 מודל 2008. קיבלתי את כל הספרות שלו בעברית ובאנגלית ולא מצאתי בכל הספרים פרוט לגבי מה עושים בכל טיפול. ממה שכן כתוב הבנתי שם שלמנוע 1600 בנזין יש טיפול של 10,000 ק"מ או חצי שנה וטיפול 30,000 או שנתיים.

כרגע לרכב יש 35500 ק"מ, המוכר נן לי קבלה (לא של מוסך מורשה) שמראה שהטיפול האחרון נעשה ב 34,000 באפריל 2012(לפני 1500 ק"מ, הרכב כמעט ולא נסע), אז בוצע החלפת שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר, פלגים, רפידות בלם קדמי וניקוי אחורי.

איך אתם מציעים להתקדם מכאן בהיבט של טיפולים? מתי למש עושים ברכב הזה טיימינג?

פורסם

קוד מנוע TU5JP4-NFU?

מצ"ב צילום מסך מאוטודאטה.

טיימינג כל 150 אלף או 120 חודשים בתנאים נורמליים. נראה לי קצת מוגזם.

לעומת זאת, בתנאים "קשים" צריך להתבצע טיימינג כל 120 אלף ק"מ או 120 חודש (10 שנים? :shock: ) עפ"י התוכנה.

שנית, לא הייתי מבצע טיפול 30,000 או כל שנתיים, המרווח מוגזם מדי. הייתי מקצר מרווחי טיפולים.

טיפול של החלפת שמן ומסנן כל חצי שנה נשאר בכל מקרה, אבל טיפול "גדול" כל שנה.

בנוסף מבצע את הטיימינג כל 5-6 שנים (אפילו אם הקילומטרז' נמוך מ120 אלף) אם יש אפשרות כלכלית לכך.

peugeot timing.jpg

פורסם

תודה,

האמת שעוד לפני הקנייה במוסך המורשה הוא אמר לי שטיימינג מחליפים לפי היצרן ב 150K אבל הוא ממליץ כל 120K, כך שזה תואם את שכתבת.

איפה האתר הזה שממנו שלחת את התמונה?

פורסם

אנחנו מטפלים בפג'ו וסיטרואן כבר שנים רבות, ממליצים לכל לקוחותינו להחליף מערכת תיזמון כל 100000 ק"מ או 5 שנים וטיפולים כל 15000 ק"מ או שנה,

רצוי לבצע את הטיפול השנתי סמוך לטסט כדי שהרכב יהיה מוכן ויעבור את הטסט ללא תקלות.

• תוכן חדש...