Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :-)

אבא של חברה שלי הזמין יונדאי סנטה פה, חדשה 2013.

הרכב מגיע ברמת אבזור הכי גבוהה לפי מה שהבנתי.

עכשיו, לאחר שראיתי לא מעט שרשורים על אופן המסירה הביזיוני של צ'מפיון, על כול השריטות שהם גורמים.

אני כבר מעדיף לשטוף לו את הרכב לבד מכול האבק או לקחת אפילו למקום מקצועי ושיעלה עוד איזה 200 ש"ח.

מה אתם אומרים? יונדאי מוסרים כמו צ'מפיון? יש למישהו ניסיון אישי?

ועוד דבר, חשבתי להזמין את המוצרים האלה:

1. לריפודי עור - http://www.cleanyourcar.co.uk/interior/meguiar-39-s-leather-cleaner-and-conditioner/prod_921.html

2. את האופטי סיל המפורסם שראיתי שאלון ועוד אחרים המליצו עליו הרבה: http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/optimum-opti-seal/prod_775.html

השאלה שלי היא האם להיות עקשן נודניק ולהציק להם לא לשטוף או בעצם לא לגעת בכלל באוטו, או שהם לא שוחטים את הרכב כמו בצ'מפיון.

והאם המוצרים טובים, במיוחד המגווירס לעור, שראיתי שהוא גם מרכך את העור וגם מנקה, ראיתי אותו בארץ ואפילו השתמשתי פעם אחת ברכב של חבר, השאלה אם הוא טוב או שיש משהו אחר יותר מומלץ ברמת מחיר שלו.

פורסם

לגבי השטיפה של הרכב ע"י היבואן, אתה יכול לבקש שלא ישטפו לך אותו.

רק קח בחשבון שבמעמד המסירה אתה אמור להצהיר שקיבלת את הרכב לשביעות רצונך ולחתום על כך, לא תוכל לבוא אליהם בטענות במידה וכשתשטוף את הרכב לבד תגלה שריטה כלשהי בבית או פאק אחר שלא יכלת לראות כשהרכב לא שטוף.

קח את זה בחשבון

"יאללה בירי".

פורסם

המוצרים מעולים.

לגבי יונדאי - קיבלתי מהם I35 חדשה ושטופה ללא שריטה אחת. הרכב פשוט נקי לחלוטין מסווירלים. הופתעתי לטובה.

עם זאת - קשה להבטיח שכלל המכוניות היוצאות מהיבואן יוצאות כך. אולי הרכב בכלל נשטף בסוכנות (עפולה).

החלטתך בלבד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כן אני מודע לזה, זה חלק מהשיקול, בגלל זה אני גם נוסע איתו לשם במסירה, מראש הודעתי לו שהוא לא נוסע לבד, אין לו שמץ של מושג ברכבים ובפאקים שיכולים להיות.

הוא צחק כשאמרתי לו שאני בא איתו במסירה על מנת לבדוק אם אין פאקים, הוא צחק ואמר "רכב חדש, על מה אתה מדבר?"

כשהראתי לו שרשור מפה הוא שינה את הגישה מאוד מהר, דיי נדהם האמת אבל האמין לי.

אלון - בדיוק התשובה שחיפשתי, רציתי לדעת ממישהו עם ניסיון אישי, אני נוטה להאמין שאם שלך הגיעה נקייה וללא שריטות אין סיבה ששלו תגיע עם, צריך לשאול אם הוא נשטף בסוכנות באמת.

פורסם

אמנם לא מניסיון אישי של קבלת רכב חדש מהסוכנות אך מקשר אישי מעובדי יונדאי בארץ, הדרום קוריאנים האלו הם "חתיכת קוץ בתחת", הם מבקרים בארץ באופן תכוף ומפקחים על כל הנהלים שלהם ממש מקרוב, לא מוכנים לקבל "פאשלות" או אי עמידה בסטנדרטים של היצרן. כמובן שעדיין יש מדי פעם נפילה בין הכיסאות אך מערך השירות שלהם בארץ מתגבר על זה ביעילות ובמסירות.

פורסם

אני מציע שיונדאי ישטפו. גם ככה באמת אם מתגלה משהו אתה בא אליהם בטענות, וגם בדר"כ אין איתם בעיות במסירה אז לא צריך לדאוג הרבה.

עם צ'מפיון זה סיפור אחר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עד עכשיו כבר הוצאתי 3 רכבים מצ'מפיון ושלושתם היו נקיים ומבריקים וללא כל פאקים למיניהם, את שלושתם הזמנו מהסוכנות בב"ש אז יכול להיות שזה תלוי בסוכנות שאליה זה מגיע ולא ליבואן עצמו. בפאביה שלי בדקתי ממש לעומק ואפילו סווירלים לא היו.

בכל מקרה מה יש לך להפסיד תבקש שישטפו לך את האוטו ככה כמו שאמרו יהיה לך יותר קל לראות אם יש שריטות או דברים אחרים ומקסימום התוצאה לא תהיה לשביעות רצונך תלך לעשות לו נקיון יסודי יותר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

צירוף מקרים, השבוע הזמנתי סקודה ייטי מהסוכנות ודרשתי מהסוכנת שתרשום בחוזה שאני לא מאשר להם לשטוף לי את הרכב...אמרתי לה שאין לי בעיה לקבל אותו קצת מלוכלך מבחוץ רק שלא ישטפו לי אותו.

פורסם

אנחנו לקוחות קבועים גם של יונדאי (כלמוביל) וגם של צ'מפיון ויש לי לא מעט ניסיון עם קבלת מכוניות משניהם. די נסחפת עם ההגדרה "ביזיונית". לא יודע כמה מכוניות אתה קנית מצ'מפיון, אני יודע כמה אני ושום מסירה לא היתה ביזיונית. נהפוך הוא, דווקא בכלמוביל שאני מאוד מאוד אוהב את החברה והשרות שלהם, כבר פעמים מתוך ארבע פישלו לי קצת במסירה, בשתי הפעמים פשוט הרכב היה מלוכלך משאריות של שבבי פלסטיק ומתכת בתא הנוסעים, שנשארו מההתקנות המקומיות שעושים ברכב לכל התוספות. פניתי לשרות לקוחות, התנצלו, פיצו בטיפול אחד נדמה לי וזהו. לא צריך לעשות מכל עניין אסון גדול למרות שזה בהחלט לא לעניין למסור רכב בלי שמישהו עובר ומאשר בחתימתו לפני שזה נמסר ללקוח. לפעמים קורה שרכב מקבל מכה בהובלה, או שריטות בניקוי ולכן תעבור על הרכב מכל הכיוונים ורצוי שזה יהיה בתאורת יום ולא בבונדד מואר חלקית כי בצללים בהחלט יכולים לפספס. אם יש משהו, אל תתביש להעיר או לשאול בפני מי שמוסר לך. בסך הכל הוא קונה רכב טוב מיבואן טוב ותהנו.

פורסם

אז מה עלה בגורל היונדאי? נשטף בחברה או לא?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

רכב חדש.. הייתי רוצה לקבל רכב נקי כמו שהוא צריך להיות לפחות מבפנים.. מן הסתם.. מבחוץ הם מלוכלכים כי מן הסתם שומרים אותם במחסנים ולפנים בשטחים פתוחים כמו באילת.. אבל זה שטיפה חיצונית בלבד.. אני ממצליץ לך מאוד לא לשים חומרים עד שבאמת תצרך..

תתחדש..!

CHEVROLET AVEO LT A/U SEDAN

• תוכן חדש...