Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אגזוז

irork
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום שכ"כ הייתי מרוצה, אני מאוד רוצה להמליץ...

הייתי אצל ברק, הבן של רוני (אגזוזים) ברחובות, משום שחששתי שהלך לי חיישן החמצן. כבר התכוונתי להוציא סכום רציני...

ברק התחבר אלי למחשב ואבחן שהתקלה היא בכלל חיישן האוויר. 2 ברגים נפתחו, ברק ניקה אותו בספריי קרבורטור, וצ'יק צ'אק נפתרה הבעיה ונחסכה ממני הוצאה לא קטנה... חשוב לי לציין שמוסך הבית שלי לא ידע לאבחן את התקלה ושלח אותי למוסך המרכזי כך שמזל שעברתי דרך ברק/רוני אגזוזים.

ולא פחות חשוב מהיושרה והמקצועיות, ברק מאוד אדיב, חייכן ויודע לתת הרגשה טובה לקוח. ממליץ בחום גם לבאים מרחוק!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה.

רק לפני חודש וחצי קניתי פוקוס אקובוסט ידנית מטופ טרייד, וכבר נדלקה לי הנורת מנוע. מסתבר שהלך לי החיישן חמצן תחתון (אחורי). לא משהו צפוי, ובהחלט מבאס.

במוסכים המורשים של פורד נתנו לי הצעות מחיר של מעל 2400 שח עבור חתיכת צינור לא כזאת מתוחכמת ו30 דקות של עבודה. או אם אתה רק רוצה לאתר את התקלה, אז צריך לשלם 300 שח שזה די שחיטה, במיוחד אם רכיב obd2 וטורק אתה יכול לעשות את זה לבד תמורת כ50 שח.

יש חלק תחליפי של NTK שעולה 700 שח ללא עבודה אבל את זה הם כמובן בחיים לא יגידו לך.

דרך ההמלצות פה בפורום הגעתי לברק ואחיו רועי מרוני אגזוזים, ואני ממש שמח על כך. הם לא רק אנשים מצוינים (ברמה האנושית הכי בסיסית) הם גם חסכו לי כמעט 1500 שח בכך שהתקינו לי חיישן מקורי של פורד כולל עבודה ב900 וקצת שח.

אבל הכי אהבתי זה הנכונות שלהם לעזור ולמנוע ממך הוצאות מיותרות, שזה די נדיר בארץ שלנו גם לקבל שירות מעולה וגם שאתה באמת מרגיש שהם בצד שלך ולא באים לקמבן אותך.

מומלץ ביותר!

עריכה אחרונה על ידי e-verr
  • תוכן חדש...