Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אני לא מעריץ של יפה, אבל אתה אומר מצד אחד שלקחת מהוותיקים ולתת לצעירים זה לא הגיוני ומצד שני כל הרעיון ב"תגמול לא לפי וותק", הוא לתגמל מורים צעירים בלי להעלות את תקציב משרד החינוך.

אני לא חושב שוותק צריך להיות הפקטור היחיד בקביעת השכר אבל אני כן חושב שהוא מאוד מאוד משמעותי. בייחוד בעבודה של מורים.

ותק משמעותי וגם ביצועים משמעותיים. הגיוני שתקציב כזה גדול, כמו תקציב הביטחון, לא מספיק כדי לשלם לצעירים ולוותיקים שכר ראוי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

בן אדם יכול להיות הכי גזען שבעולם, גם בלי לקרוא מפורשות לפגיעה פיזית באנשים.

כמו שסמוטריץ לא קורא לפגיעה בערבים "חפים מפשע" אבל לא רוצה שאשתו תשכב ליד ערביה בבית חולים ואשתו לא רוצה שידיים של ערביה יגעו בתינוק שלה.

image.png.1269da07b7b1c5cc1ec849acbd832ccf.png

image.png.dc33327b6f2940599ae3df5b55e9057e.png

זה לא גזענות, זאת אמונה.
אתה יכול לא להסכים עם זה, אבל זה רחוק מגזענות.
גזענות זה "אני לא מוכן שערבים ילמדו רפואה", "אני לא מוכן שנוצרים יהיו עורכי דין" וכ'ו.
גם הוא לא טען שהוא לא מוכן שיטפלו בילד רופאים ערבים, אלא רק בלידה עצמה.
הדבר הזה גם רק מחזק את ההערכה כלפיו - יכל לבלבל תשכל (כמו שפרקש טוען על בן גביר), אבל אומר אמת, גם אם לא כולם אוהבים אותה.
לגבי ה"לשכב ליד ערבייה" - בוא נדבר תאכלס, גם אתה לא תרצה שאשתך רגע אחרי לידה תהיה באותו חדר עם יולדת ערביה שמגיעים אליה 300 איש בשעה. אתה יכול לשקר לעצמך אולי, לי קצת פחות.

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

אחר כך לבנט (שבסה"כ הוא אדם מאוד מתורבת ולא משתמש בביטויים כל כך גרועים), הסיבה שלא אצביע לו שוב היא כי הוא הקים ממשלה שאני לא מרוצה ממנה, בניגוד גמור למה שאמר.
בחירות הבאות יהיו בן גביר, שגם אם אתה לא מסכים עם הבחירות שלו אתה לא יכול להגיד שהוא רוצה מחר בבוקר לתלות את כל המתנגדים לימין.

מייצג בשיח. כולנו מדברים מגעיל. וגם הפוליטיקאים שלנו ברובם. 

בן גביר התגאה בזה שיוכל להגיע לראש ממשלה שלא אהב. כן, עברו כמה שנים מאז.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

מנסור עבאס (שבעברית אומר משהו אחד אבל בערבית משהו אחר לגמרי)

אתה מוזמן להביא ציטוט שלו בערבית שהוא אומר משהו אחר ממה שאמר בעברית.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא גזענות, זאת אמונה.

טוב.

דורות של נוצרים לא היו אנטשמים זו פשוט היתה האמונה שלהם.

גם הנאצים פשוט האמינו בתורת הגזע.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אתה מוזמן להביא ציטוט שלו בערבית שהוא אומר משהו אחר ממה שאמר בעברית.

טוב.

דורות של נוצרים לא היו אנטשמים זו פשוט היתה האמונה שלהם.

גם הנאצים פשוט האמינו בתורת הגזע.

חוק גודווין – המכלול (hamichlol.org.il)

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

הגיוני שתקציב כזה גדול, כמו תקציב הביטחון, לא מספיק כדי לשלם לצעירים ולוותיקים שכר ראוי?

אבל המלחמה של האוצר עכשיו היא לא על מבנה התקציב של משרד החינוך, שאולי באמת לא מנוצל נכון. היא ספיציפית על השכר של המורים הותיקים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

אמירות קשות נגד בנגביר אבל משום מה אתה תומך בממשלה עם מנסור עבאס

זה שהוא גזען לא אני קבעתי תקרא.
זה שהוא הואשם בתמיכה בארגון טרור גם לא אני קבעתי.
זה שהוא שבר סמל של רכב של ראש ממשלה, החזיק אותו ביד ואיים שהם יגיעו גם אליו קרה גם קרה חפש את הסרטון.
אז מה הן האמירות הקשות? על מה שהוא רוצה לעשות לשמאלנים? על זה שלדעתי הוא עדיין תומך בארגון טרור? אני באמת מאמין שהוא עדיין תומך בתנועת "כך" ורואה את עצמו כממשיך שלה. איך הוא אמר על מנהיגה לשעבר, שהוא הגיבור שלו. ההבדל היחיד זה שהוא מספיק חכם כדי לא להגיד את מה שהוא מתכנן לעשות, כדי שלא יפסלו אותו. הוא בינתיים מכשיר את הקרקע לאט לאט.
תנועת כך הוכרזה כארגון טרור. מכאן תתרגם את זה איך שאתה רוצה.

לגבי הערבים. אני לא משלה את עצמי אבל שים לב שמי שבממשלה הנוכחית הצביעו נגד בהחלטות שהן נטו לטובת הם ישראל הם חברי הליכוד ומי שהצביעו יותר מפעם אחת בהחלטות שהם לטובת עם ישראל היו אותם חכ"ים ערבים (ברובם עד שהיהודים התחילו לעשות מרידות). מה שאומר שכל עוד אתה מחזיק בכוח וכל עוד אתה מחזיק ברוב אפשר להגיע להסכמות גם בנושאים שאמורים להיות שיא המחלוקת. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אבל המלחמה של האוצר עכשיו היא לא על מבנה התקציב של משרד החינוך, שאולי באמת לא מנוצל נכון. היא ספיציפית על השכר של המורים הותיקים.

ממה שאני קראתי האוצר רוצה לצמצם את ההשפעה של הוותק על השכר, לא לבטל אותה. וגם להוסיף תמריצים על מצויינות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בדיחה. לא צריך לגעת בהשפעה של הוותק, צריך לגרום לשכר לעלות מעוד סיבות פשוט. ההשפעה של הוותק גם ככה מגוכחת.
שני ההורים שלי מורים אחד מהם גם יצא לפניסה השנה. הם חשפו אותי למספרים של כמה מרוויח מורה וותיק (אחד מהם גם במקצוע מבוקש).
נגיד את זה ככה, אין שום סיכוי שהייתי עובד 30 שנה בשביל זה ובשביל הפנסיה המצחיקה הזו. אין סיכוי שהייתי עובד 30 שנה גם עם המשכורת הסופית שלהם מהרגע הראשון.

תקציב מערכת החינוך אכן גדול, אבל שאלת את עצמך כמה כוח אדם המערכת הזו מעסיקה ומה התמורה שהיא מקבלת (תמורה אפסית כי החינוך פה די בחינם).
התמורה האמיתית שהמערכת (המדינה) מקבלת היא בעבדים חדשים שנכנסים למעגל העבודה ומממנים את המדינה. ככל שהעבדים האלה מרוויחים יותר המדינה מרוויחה יותר.
מורים טובים יותר שעולים יותר אולי יעלו למערכת יותר כסף אבל כל הייטקיסט אחד נוסף שיווצר כי המורה שלו היה קצת יותר טוב ישלם ב-30 שנה מיסים כמו כמה פעמים תוספת השכר של אותו מורה.
אם אבא שלי היה מורה למתמטיקה ומדעי המחשב במשך 30 שנה ובכל שנה היו לו בממוצע 17 בוגרי מדעי המחשב ונניח שמאותם בוגרים חצי הם היום מהנדסים תחשוב כמה כסף הוא הכניס למדינה ממיסים...

• אהבתי 2

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

שני ההורים שלי מורים אחד מהם גם יצא לפניסה השנה.

העצוב הוא שמבחינת הרבה אנשים, ההורים שלך עצלנים בינוניים שנשארו בהוראה רק כי אין להם אפשרות יותר נוחה להתפרנס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

העצוב הוא שאבא שלי סיים תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה עוד מזמן שזה לא היה נפוץ ובמקום ללכת לעשות כסף הלך להוראה.
מצד שני העצוב הוא גם שהיום אין סיכוי שמישהו יעשה את זה וחבל.

• רעיון טוב! 1

פורסם

סליחה שאני לא מקבל את הנחת היסוד שלכם (מ2 הצדדים) אבל "גזענות" היא אמנם דבר חמור אבל מבחינתי יש דברים חמורים פי כמה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 17 שעות, Giant_TA כתב:

מדהים איך נתניהו כבר מרגיש שחזרה לו שליטה במדינה מ-א עד ת ועכשיו הוא רוצה לטרפד מינוי רמטכ״ל כי בלי חוות דעט של שרה ויאיר זה נגד החוקים של העולם המופרע שלו.

לפני 17 שעות, David32 כתב:

זה ימין אמיתי לא?

לא קשור לביבי, ולא לימין אמיתי - זה קשור לכך שביום שני זו ממשלת מעבר, ועד אז זו תקופת בחירות.

לפי ההנחיות (שאני אישית לא מסכים איתן, מהרבה סיבות) - יש להימנע ממינויים בכירים בממשלת מעבר / תקופת בחירות (כל יועמ"ש והתפיסה שלו, בגדול ההבדל בין תקופת בחירות לממשלת מעבר זה עניין של שבוע).

ההנחיות הללו הונפקו כשהימין היה בשלטון, ולכן זה רק הגיוני שהן יהיו בתוקף גם כשהשמאל בשלטון זה הכל.

או שזה תקף לכולם, או לאף אחד. אבל זו לא דמוקרטיה שזה מותר לשמאל ואסור לימין.

ראו את הנחיות היועמ"שית כדוגמה, והיא ממש לא מינוי של ביבי, היא מינוי של סער.

כדי לנסות למנות רמטכ"ל למרות ההנחיה גנץ מנסה שיטה חדשה (ומבחינה משפטית מאוד מעניינת) - להתייעץ עם כולם, כולל האופוזיציה, כלומר לנסות למנות רמטכ"ל שמוסכם גם על האופוזיציה (שהיא פוטנציאלית הקואליציה הבאה) וגם על הקואליציה (שהיא פוטנציאלית האופוזיציה הבאה).

לפני 16 שעות, avargel כתב:

הבעיה היא שזה פשוט לא המקרה של לפיד. אני עוקב אחריו. לא מצאתי דבר חכמה אחד לרפואה. איזו הברקה. שנינות שמעידה על מהירות תפיסה או עומק כלשהו. ציטוט ששלף מזכרונו בראיון כלשהו.

לא יודע. תן לי משהו להאחז בו. לא מצליח.

מה עם השליפה כשנכבה האור במסיבת העיתונאים? "כמה סמלי" 🤣

לפני 16 שעות, יבגניפ כתב:

1. מה שפעם היה השמאל הישראלי עבר שינוי כלשהו בעשור האחרון. פחות אנשים רוצים להצביע היום למפלגות בעלות אופי שמאלני כלכלי מובהק. ומכיוון שתהליך השלום מת בגדול ומרצ והעבודה מצטיירות כמפלגות שהקצינו בהקשר הזה, נוצר כאן איזה חלל ויאיר לפיד תפס אותו. 

2. לצערי למרות הכל אין הסכמה גורפת על היכולות שלו. גם אצל אנשים שלא מתחברים לסגנון שלו. זה היה ככה גם לפני עשור

3. חלק מחבריי אומרים, וקצת בצדק, שבשנים האחרונות הוא הפגין יותר בגרות והוא ברמה כזו או אחרת הצליח גם לגבש את חבורה הרל"ב בסבב הקודם וגם לחבר את הקצוות בממשלה הנוכחית

4. קצת בהמשך לאחד, יש אנשים שאני מכיר שהיו מצביעי שמאל כלכלי קלאסי, אבל נמאס להם מכל השיט סטורם נגד כל מי שמציח לצוף מעל המים כאן. מירב מיכאלי למשל לא עשתה את זה כל כך, לדעתי. אבל עמיר פרץ כן דיבר מתישהו על זה שצריך לעלות עוד מיסים דווקא לעשירונים הגבוהים ובכך כנראה איבד עוד כמה קולות לעבודה. ולפיד לא עושה את זה. הוא הרבה יותר קרוב למעמד ביניים גבוהה מבחינת המקום החברתי שלו.

1. זה נכון מאוד, אני רק לא רואה איך כל זה מתנקז להצבעה ללפיד, חוץ מאשר תיעוב מוחלט כלפי הליכוד וימינה משם.

2. זו הטייה ידועה שאנשים שנתפשים כיפים/ות וחתיכים/ות נתפשים גם כמוצלחים ברושם ראשוני.

3. הוא אכן התבגר, וגם הצליח לגבש חבורה, אבל זה לא אומר שהוא מתאים להיות ראש ממשלה, אלא יותר יו"ר קואליציה, ועדיין אין לו אג'נדה מגובשת (כמו שאפשר לראות בקואליציה האחרונה, הוא עסק בעיקר במינויים).

4. כנראה בגלל זה עם עמיר פרץ העבודה לא עברו אחוז חסימה אז הוא עזב.

אבל לפיד ממש לא מעמד ביניים גבוה, הוא גר ברמת אביב ג', הוא הרוויח מיליונים בטלוויזיה וכפרזנטור, הוא אלפיון עליון וכל החברים שלו אלפיון עליון.

לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

למה לפיד, גנץ ובנט כל כך ממהרים להעלות את החוק מחר ולפזר את הכנסת?
לא עדיף להימנע מבחירות חמישיות?

כי אם יש ממשלה חלופית בכנסת הזו, אז לפיד לא נכנס לבלפור.

להערכתי יש פה תוכנית מאורגנת של לפיד להיכנס כמה שיותר מהר לבלפור (שאתם זוכרים - הוא לא ראוי למגורים! בגלל זה שיפצו את הבית של בנט ברעננה! מאז אפילו לא סיימו את התוכניות לשיפוץ בלפור, אבל לפיד רוצה להיכנס מהר מהר) כדי להעביר מסר שגם הוא היה בבלפור, ולכן הוא יריב ראוי לביבי.

זה מדבר למכנה משותף רדוד מאוד במחנה שלו - אין קשר ליכולות, הוא יריב ראוי כי גם הוא היה בבלפור.

לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

גלית דיסטיל

מעניין, כשהיא הייתה בשמאל היא הייתה סופרת מוערכת, זוכה ומועמדת לפרסים וכו'.

עכשיו אותי אישית זה לא הרשים כשהיא הייתה בשמאל ולא כשהיא בימין, אבל אנשים שהיללו אותה אז ומטנפים עליה היום - זה קצת הזוי, קשה לי להאמין ששהות שלה ליד ביבי גרם ל-IQ שלה לצנוח.

לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

הוא כבר ישב בממשלה עם ביבז פעם, והוא היה עושה את זה שוב אם היה יכול לסמוך על מילה שיוצאת לביבז מהפה.

זה נכון לכל X, כש-X שייך לקבוצה של ראשי מפלגות רלוונטיים - ליברמן, גנץ, לפיד, בנט, סער.

ההזוי הוא שאם ביבי היה משאיר גשר רק עם אחד מהם - לא הייתה ממשלת בנט-לפיד, ולא היינו הולכים לבחירות עכשיו.

לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

אם ביבי היה רואה את טובת המדינה לנגד עיניו הוא היה עושה את מה שמספרים לנו שהוא טוב בו, ופורש להתעשר מההבנה שלו בכלכלה.

אני בטוח שלדעת ביבי, טובת המדינה זה ביבי כראש ממשלה.

לפני 14 שעות, Pika007 כתב:

לפיד קשקשן בלתי נלאה, אבל עושה לא מעט, עושה באמונה טובה- ועדיין לא הושחת. 

כמו מינויי מקורבים לתפקידים שאינם משרות אמון?

לפני 14 שעות, David32 כתב:

מצוין, מתי נכנסה האונייה הראשונה?

ציטוט

אנייה ראשונה צפויה להיכנס לרציף מספר 7 כבר בימים הקרובים

כנראה מתישהו בתחילת מאי.

הם עמדו ריקים, זה הקטע. הם לא למכולות.

הם יועדו למכולות כיוון ש-SIPG במקור קיבלה אישור רק למכולות, ורציפים 7-8 יועדו ל-SIPG כבר מההתחלה, רק המסירה הייתה אמורה להיות בעוד כמה שנים.

אבל אלה רציפים שנבנו לטובת פריקת מכולות.

אף אחד לא בונה רציפים כדי שישארו ריקים.

לגבי זה שמטען כללי זה מכוניות. אתה שוב לוקח את הדוגמא הכי קלה? הבעיה היא עם אוניות מטען כללי כאלה, כמו אלה שפרסמת עם המתכת. לא רורו-אים. 

מה הקשר? לא הבנת בכלל את הטענה, אז איך אתה מנסה לסתור אותה?

בקיצור. 7 בחודש מול 32 בחודש באשדוד.

מתי אתה מודה שטעית?

וואו, 7 בחודש, ע"י מפעיל חדש, עם עובדים חדשים, בשני רציפים שלא מיועדים למטען כללי, לעומת 5-7 רציפים (1, 3, 4, 5, 21 ו-11-12 של תפזורת) שכן מיועדים למטען כללי באשדוד ועובדים שעברו הכשרה מזמן.

הסינים יותר מהירים? גם לא נכון, פרקו רק 7 בחודש.

שינסו לשים את הסינים על ה-5-7 רציפים של אשדוד ואז נוכל להשוות מי יותר מהיר. עד אז אתה משווה בין חתולים לתפוזים.

כול השטויות על הרציפים - לא נכון. רציפים עמדו ריקים, הושמשו מהר.

איזה שטויות על הרציפים, אלה רציפים שיועדו להימסר בעוד כמה שנים, ל-SIPG, לפריקת מכולות.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

האנשים שהזכרת מציגים את עצמם כגזענים בחשבונות הפרטיים שלהם בפייסבור ובטוויטר. והם גם מתגאים בזה.

אתה מתכוון שהם מציגים דברים שבעיניך נתפסים כגזענים - בלי קשר האם זה אכן גזעני או לא?

כי אני אמנם לא בפייסבוק, אבל לא ראיתי בטוויטר שלהם מישהו שכתב "אני גזען ואני גאה בזה"

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אבל למה זה ככה? אם ביבי כזה אלוהים?

כי ביבי הוא כזה, אין הרבה שיש להם רגשות "רכים" אליו, אבל יש הרבה מאוד שיש להם רגשות "עזים" אליו, או שאוהבים אותו ממש, או ששונאים אותו תהומית.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לא שזה גם נכון, כן? יאיר לפיד ישב עם ביבי בעבר. אנטי ביבי לא היתה המנטרה שלו כשהקים את המפלגה

אבל כשהוא לא היה אנטי ביבי - בבחירות 2015, הוא קיבל רק 11 מנדטים.

אז הוא בהחלט קיבל מנדטים על הטיקט של אנטי ביבי.

לפני שעתיים, hans כתב:

גילוי נאות: ממצביעי בנט. לא , לא היה שמץ של מושג שזה מה שיקרה עם 7 מנדטים והדבר האחרון שציפיתי לו זו ממשלה ברוטציה עם כל השמאל בפנים... 

היה מרתק לעקוב.

לקוח חוזר?

לפני שעה, עדי-אל כתב:

בהזדמנות זאת אני מאחל ליפה בן דוד שתדרדר לרחוב ותקבץ נדבות.

אני מקווה שליברמן יעמוד על שלו ולא יוותר על קוצו של יוד

(אני גם חושב שזה יביא לו קולות)

היא צודקת בטענות שלה ב-100%, אבל טועה ב-100% בדרך שלה, היא לא יכלה לבחור דרך גרועה יותר, ואם יש לה יועצים כנראה קוראים להם אחיתופל.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אם מורים פורשים אחרי 4 שנים, כנראה שצריך לשפר את התנאים שלהם.

אם אתה חושב שזה צריך לבוא על חשבון מורים מנוסים, שאחרי 20-30 שנה מצליחים סוף סוף להגיע לשכר מכבד (ולא גבוה במיוחד) אז זו טעות שמקודמת ע"י כל מני ליברטריאנים פופוליסטים.

זה לא צריך לבוא על חשבון מורים מנוסים.

למורים צעירים צריכים לשפר את התנאים, חד משמעית.

למורים ותיקים צריכים לתת תמריצים למורים הטובים, ולזרוק הביתה מורים גרועים (ויש הרבה כאלה שאי אפשר לפטר כי יש להם קביעות).

ומה הקשר לליברטריאנים? איזה ליברטריאן אומר להוריד שכר למורה ותיק שהוא טוב? אתה סתם ממציא

לפני כשעה, פינדר כתב:

אני לא מעריץ של יפה, אבל אתה אומר מצד אחד שלקחת מהוותיקים ולתת לצעירים זה לא הגיוני ומצד שני כל הרעיון ב"תגמול לא לפי וותק", הוא לתגמל מורים צעירים בלי להעלות את תקציב משרד החינוך.

חלק גדול מתקציב משרד החינוך, לא הולך למשכורות מורים.

למעשה לפי משרד החינוך עצמו יש יותר מ-15 מיליארד שקל, שלא הולכים למשכורות מורים.

לפני 39 דקות, farkash7 כתב:

תנועת כך הוכרזה כארגון טרור. מכאן תתרגם את זה איך שאתה רוצה.

אני מתרגם את זה - הפוליטיקאים היריבים לא אהבו את התנועה, ולכן הכריזו עליה כארגון טרור מסיבות פוליטיות ולא ענייניות.

לפני 41 דקות, farkash7 כתב:

לגבי הערבים. אני לא משלה את עצמי אבל שים לב שמי שבממשלה הנוכחית הצביעו נגד בהחלטות שהן נטו לטובת הם ישראל הם חברי הליכוד ומי שהצביעו יותר מפעם אחת בהחלטות שהם לטובת עם ישראל היו אותם חכ"ים ערבים (ברובם עד שהיהודים התחילו לעשות מרידות). מה שאומר שכל עוד אתה מחזיק בכוח וכל עוד אתה מחזיק ברוב אפשר להגיע להסכמות גם בנושאים שאמורים להיות שיא המחלוקת. 

כמו הוראת שעה איסור איחוד משפחות?

להזכירך זה היה טרום פרישת סילמן, וזה בכל זאת לא עבר, אז הקואליציה עשתה עסקת חבילה עם האופוזיציה על הוראת שעה איסור איחוד משפחות + חוק האזרחות של רוטמן.

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

העצוב הוא שמבחינת הרבה אנשים, ההורים שלך עצלנים בינוניים שנשארו בהוראה רק כי אין להם אפשרות יותר נוחה להתפרנס.

חוץ מהפיד בטוויטר (ואולי ליברמן), אני לא חושב שמישהו רציני אומר שכל המורים עצלנים בינוניים שנשארו בהוראה רק כי אין להם אפשרות נוחה יותר להתפרנס.

מה שכן נכון, זה שהמורים הגרועים נשארים בהוראה כי הם גרועים ועצלנים שנשארו בהוראה רק כי אין להם אפשרות יותר נוחה להתפרנס (שזה בסדר כי זה האינטרס שלהם), הגרוע הוא שמי שהיה אמור לשלוח מורים כאלה הביתה זה משרד החינוך, אבל אין אפשרות כזו מהרגע שיש קביעות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 47 דקות, avargel כתב:

סליחה שאני לא מקבל את הנחת היסוד שלכם (מ2 הצדדים) אבל "גזענות" היא אמנם דבר חמור אבל מבחינתי יש דברים חמורים פי כמה

העניין הוא שזו מילה ריקה מתוכן. 

רוב האנשים הם כנראה קסנופובים ברמה כלשהי ולא אוהבים זרים.

יש כאלו שהופכים את זה לחלק מהאידיאולוגיה שלהם. פעם על מהגרי עבודה או פליטים. פעם על ערבים. פעם על רוסים. 

הסיכוי שיבוא מישהו בישראל ויגיד על עצמו "אני גזען" הוא לא גבוה. כי זה עדיין טאבו בערך. אבל זה לא אומר שזה לא קיים. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...