Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לא זוכר כבר מי טען שהכי טוב לחמש את האוכלוסייה כמה שיותר, אבל הנה ציטוט מהכתבה בוויינט על הירי שהיה בדרום קרוליינה שמראה גם את הצד השלילי בעניין.

“בעשור וחצי האחרונים הפכו אירועי הירי ההמוניים בארה"ב לתכופים יותר וקטלניים יותר, ובשנים האחרונות הם כללו רצח של 60 בני אדם בפסטיבל מוזיקה בנבאדה ב-2017, 49 איש במועדון גאה בפלורידה ב-2016, 32 קורבנות במכללת וירג'יניה טק ב-2007 ו-26 בכנסייה בטקסס ב-2017. גם מסעות הירי בבתי הספר נעשו רצחניים יותר, והם כללו את הטבח ב-2022 ביובלדי שבטקסס שבו נרצחו 19 ילדים ושתי מורות; את הטבח בבית הספר היסודי "סנדי הוק" בקונטיקט ב-2012, שבו רצח אדם לנזה 20 תלמידים ושישה מבוגרים; ואת הטבח בתיכון בפלורידה ב-2018 שבו רצח התלמיד לשעבר ניקולס קרוז 14 תלמידים ושלושה אנשי צוות.”

פורסם

ההשוואה הזאת לא נכונה.

צריך לחמש אוכלוסייה אבל באחריות*.

קודם כל, יש פה אירועים כמו שרשמת, עם התאמה מאוד ברורה למוצא היורה. אין אירועים שבהם אזרח עם *רישיון* הולך ומבצע ירי המוני בציבור.

דבר שני, אף אחד לא אמר שכל אזרח צריך להיות עם מקלע נגב בבית.

דבר שלישי, אם אני לוקח אדם ושם לו ביד בגיל 18 אמ4/תומ"ת/טנק/טילי נ"ט/מטוס/מסוק קרב/חומרי נפץ - הוא צריך להיות זכאי לנשק.

אם אני לוקח אדם, גבר או אישה בגיל 18 ושם אותו בנקודות הכי חשאיות של מדינת ישראל - הוא צריך להיות זכאי לנשק בלי קשר לרמת הרובאיות שלו. ממנו אני לא מפחד בכלל.

ואם אתה רוצה ללכת עד הסוף, תעשה השוואה ותגיד לנו מה המספרים לגבי רציחות נשים - כמה מתוכם היו מאקדחים ברישיון וכמה לא/סכין/פטיש.  אתה תופתע.

*בפעם המי יודע כמה, אחריות - הכשרה טובה יותר, בדיוק רפואיות, יותר רענונים וכו'.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה כמובן צודק, אבל זה שווה ערך לדרישה של חובבי רכב לאפשר שיפורים בצורה חוקית ומסודרת. זה לא יקרה כי בישראל מי שמביא את הפתרון הרציונלי שדורש זמן עבודה והשקעה, עף מהחלון.

אין לי כח לערוך את המים הזה אבל הכוונה ברורה.

Img_2025_10_13_07_43_03.jpeg

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

ההשוואה הזאת לא נכונה.

צריך לחמש אוכלוסייה אבל באחריות*.

קודם כל, יש פה אירועים כמו שרשמת, עם התאמה מאוד ברורה למוצא היורה. אין אירועים שבהם אזרח עם *רישיון* הולך ומבצע ירי המוני בציבור.

דבר שני, אף אחד לא אמר שכל אזרח צריך להיות עם מקלע נגב בבית.

דבר שלישי, אם אני לוקח אדם ושם לו ביד בגיל 18 אמ4/תומ"ת/טנק/טילי נ"ט/מטוס/מסוק קרב/חומרי נפץ - הוא צריך להיות זכאי לנשק.

אם אני לוקח אדם, גבר או אישה בגיל 18 ושם אותו בנקודות הכי חשאיות של מדינת ישראל - הוא צריך להיות זכאי לנשק בלי קשר לרמת הרובאיות שלו. ממנו אני לא מפחד בכלל.

ואם אתה רוצה ללכת עד הסוף, תעשה השוואה ותגיד לנו מה המספרים לגבי רציחות נשים - כמה מתוכם היו מאקדחים ברישיון וכמה לא/סכין/פטיש.  אתה תופתע.

*בפעם המי יודע כמה, אחריות - הכשרה טובה יותר, בדיוק רפואיות, יותר רענונים וכו'.

יובל, 

מצד אחד מסכים עם כל מה שכתבת אבל מהצד השני כמה נשק אזרחי בארהב מנע או עצר מיד בהתחלה מסעות ירי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

יובל, 

מצד אחד מסכים עם כל מה שכתבת אבל מהצד השני כמה נשק אזרחי בארהב מנע או עצר מיד בהתחלה מסעות ירי?

השוואה קצת טריקית.

בארצות הברית האירועים הם ברובם על ידי חולי נפש אמיתיים, שיורים ומתאבדים.

אצלנו האירועים הם פח"עים ועד שהם לא מנוטרלים על ידי אזרח הם לא עוצרים.

גם אצלנו יש הרבה יותר חתירה למגע כי זה טבוע בנו.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שיש מה להשוות ביננו לארה"ב. שם יש מדינות שממש קל להשיג נשק, רוב האנשים לא עוברים שום הכשרה בסיסית צבאית. תרבות אחרת לגמרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

השוואה קצת טריקית.

בארצות הברית האירועים הם ברובם על ידי חולי נפש אמיתיים, שיורים ומתאבדים.

אצלנו האירועים הם פח"עים ועד שהם לא מנוטרלים על ידי אזרח הם לא עוצרים.

גם אצלנו יש הרבה יותר חתירה למגע כי זה טבוע בנו.

אני שואל כי באמת אין לי מושג.

הרי הטענה היא שנשק בידי הציבור מסייע לנטרל מפגעים. למה הוא מפגע זה סיפור אחר אבל כמה הציבור החמוש באחוזים הרבה יותר גבוהים מצליח לנטרל זו שאלה שכדאי לבדוק.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

אני שואל כי באמת אין לי מושג.

הרי הטענה היא שנשק בידי הציבור מסייע לנטרל מפגעים. למה הוא מפגע זה סיפור אחר אבל כמה הציבור החמוש באחוזים הרבה יותר גבוהים מצליח לנטרל זו שאלה שכדאי לבדוק.

מג'מיני:

לסיכום:

לא קיים נתון רשמי ופומבי, המבוטא באחוזים, המתאר את החלק הספציפי של אירועי הטרור שנוטרלו על ידי אזרחים או כוחות ביטחון בחופשה מתוך סך כלל האירועים או הסיכולים. עם זאת, דיווחים תקשורתיים רבים מעידים על מקרים רבים שבהם אזרחים, שוטרים, או חיילים שלא בתפקיד, נוטרלו מחבלים בזירות הפיגוע.

פורסם

יש לנו צפי לגבי חזרת החללים לישראל? הבנתי שזה קורה היום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

יש לנו צפי לגבי חזרת החללים לישראל? הבנתי שזה קורה היום.

אמרו שיסיימו עם החיים ויתחילו שחרורים בצהריים של החללים, למעט אלה שלא "נמצאו".

פורסם (נערך)

רק אצלנו אפשר לקבל מסך מפוצל עם נחיתה של נשיא ארצות הברית ובו זמנית אמא מדברת לראשונה עם הבן שהיה חטוף שנתיים, בשיחת טלפון שהחמאס הוא זה שמתקשר למשפחה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, garicho כתב:

סוף סוף. מרגש מאוד. מאחל מעט חזרה לנורמליות למדינה ולאנשיה.

מרגש וכואב. 20 חיים אבל גם 28 ארונות.

• תוכן חדש...