Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

והנה מסתבר שאותה ״מנהרה״ היא בסה״כ תעלה מכוסה, באורך מטרים בודדים, שלא עוברת לשום מקום, בטח שלא למצריים.

האמת לא משנה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Michazzz כתב:

מה יוצא לעמית סגל מכל הליקוקים האלה? הוא והילד במיאמי די מזכירים אחד את השני.

אם חוזה ההעסקה שלו מול ערוץ 12 היה נחשף היית מבין מה הוא מרוויח.
אם תידע כמה כסף הוא מקבל על הרצאות אתה תבין מה הוא מרוויח.
מעבר לזה שזה כנראה מתכתב עם האני מאמין שלו.

מה שבטוח (למרות שנוהל כאן וויכוח על זה אני יוצא בקביעה), אינטרגרטי אין שם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

אני טוען שהמחאה לא צריכה להתרכז בביבי ולהפוך למשהו אישי נגדו כי זה משרת אותו ועובד לטובתו. עדיף שהמחאה תתרכז בהתנגדות לממשלה הלא לגיטימית שלו ולא תתעסק בו ותתן לו עוד במה.

ביבי עושה לעצמו נזקים בכל יום שעובר, עם היועצים שלו שמקושרים לקטאר ועם ההצהרות האחרונות של ראש השב"כ. ראית את התגובה העלובה והמתקרבנת שלו למכתב של רונן בר? השקרים מתחילים לנשוך אותו בתחת ולא צריך להפריע לתהליך. מה זה יעזור עכשיו אם יתחילו להאשים אותו בהסתה לרצח פוליטי? זה מסיט את תשומת הלב מהסיפור העיקרי.

היום אי אפשר להפריד בין ביבי לממשלתו. כמו שאי אפשר להפריד בין ארדואן לממשלת טורקיה או פוטין וממשלת רוסיה. גם אם תתקוף את הליצנים שלו יגידו שאתה תוקף את ביבי.

• אהבתי 1
פורסם

לא קראתי את כל השרשור, ואני מקווה שזה המקום הנכון

סופסוף כתבה מהזמן האחרון ,ש(חלקית) , פורטת לכסף את האפלייה לטובה של חרדים בישראל

https://www.ynet.co.il/economy/article/h1tokcv1ee

כמובן יש לסייג - יש הרבה חרדים וחרדיות שכן משתכרים בכבוד , ובכך גם מסייעים למדינה, אבל יש כאלה שלא.

פורסם

קריקטורה מהארץ של היום.

Screenshot_20250422_103359_Chrome.thumb.jpg.06dd733629b26df522eb0b536cb11545.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, ntd כתב:

לא קראתי את כל השרשור, ואני מקווה שזה המקום הנכון

סופסוף כתבה מהזמן האחרון ,ש(חלקית) , פורטת לכסף את האפלייה לטובה של חרדים בישראל

https://www.ynet.co.il/economy/article/h1tokcv1ee

כמובן יש לסייג - יש הרבה חרדים וחרדיות שכן משתכרים בכבוד , ובכך גם מסייעים למדינה, אבל יש כאלה שלא.

יש כל כך הרבה אפלייה שאם ננסה להיכנס לפרטים, ייגמר המקום בשרת.

סתם דוגמה מהימים האחרונים:

כתב חרדי מתגאה (מקדם פוליטיקאי חרדי) שמאות משפחות של אברכים יצאו בחול המועד לטיול ג׳יפים במימון משלם המיסים. אין עוד מגזר שמקבל כאלו מתנות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המימון הגיע מתקציב אגף הדת בעירייה, שאני לא מבין מה הקשר בין זה לבין דת. הם טענו "שמגיע לכל ירושלמי להנות מהטבות".

זאת עיר שאני ועוד בערך 15 אחוז משלמים ארנונה, כל השאר אוכלי חינם, ואם לא גניבת המיסים מתקציב המדינה לטובת העיר לא היה כסף לפנות פה אפילו זבל.

גנבים.

או יותר נכון גוזלים, שזה יותר גרוע לפי התורה.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה כתוב בתורה שצריך לנסוע בג'יפים בחול המועד? איך זה קשור לתרבות תורנית?

דווקא בתורה מצאתי הלכות למי שיוצא למלחמה. אולי גם שירות צבאי זה תרבות תורנית? חוץ מזה גם בצבא יש ג'יפים בחול המועד.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל הם יותר, והם מצביעים לו תמורת זה. 

אתה וה-15 אחוז שלך ממשיכים לשלם מסים אז תתפוצצו. 

_______

ובנימה אחרת. התצהיר של רונן בר לכאורה די מטורף. והתזמון שלו גם. למה רק עכשיו הוא מספר על כל השיט שביבי עשה, זה הרי חתיכת שיט. וכמובן שלא מפתיע אף בר דעת כל הדברים שנכתבו על ביבי בתצהיר. ואם לא היה 7.10 התצהיר היה רואה אור? ואם היה 7.10 אבל בר לא היה מפוטר אלא מקודם? שאלה. 

לאט לאט מבינים שכולם שם פוליטיקאים וכל מי שמגיע לעמדת מפתח מגיע כי הוא כזה. 

It's all in the game. 

אין בהודעה זו מטרה לסנגר על ביבי כמובן, ההיגיון לא השתנה, גם הוא וגם רונן בר היו צריכים להניח את המפתחות כבר לפני שנה, אבל אמורים ומציאות זה שני דברים שונים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צילומי לווין. באיכות טובה. שלא מביישת צבא. אחר כך שלא יגיד שלא ידע.

לא התפלא. שלחמאס היה מידע גם מהתצלומים.

בדרך למחדל הבא? תצלומי לוויין חושפים את הכור בדימונה ובסיסי צה"ל ברשת

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההצהרה האחרונה של טראמפ לגבי איראן עם ביבי מעידה שככל הנראה ראש הממשלה מכר אותנו סופית.

פורסם
לפני 15 דקות, yor2 כתב:

צילומי לווין. באיכות טובה. שלא מביישת צבא. אחר כך שלא יגיד שלא ידע.

לא התפלא. שלחמאס היה מידע גם מהתצלומים.

בדרך למחדל הבא? תצלומי לוויין חושפים את הכור בדימונה ובסיסי צה"ל ברשת

התייחסתי לכך לפני כמה ימים בדיון על מקורות המודיעין של החמאס.

אנחנו מכירים את התמונותֶהאלה, אם אחרי שישראל תוקפת בסיסים בסוריה ואם כאשר. הפלסטינאים רוצים להציג את ההרס בעזה.

אין כאן שום מחדל. אי אפשר להסתיר בניינים ומסלולי טיסה. זה חלק משדה הקרב המודרני וכך צריך להתייחס למודיעין שבידי האוייב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, ניקו פ. כתב:

והתזמון שלו גם. למה רק עכשיו הוא מספר על כל השיט שביבי עשה, זה הרי חתיכת שיט.

למה הפכת את זה לקונספירטיבי? רק לפני רגע ניסו לפטר אותו בכוח. מאוד מפתיע שרק עכשיו הוא מספר - ואגב, כנראה שהחסוי הרבה יותר מעניין.

אם הוא היה מספר לפני שביבי החליט שהוא האוייב - היו בוכים שהוא תוקף את ביבי. אם הוא מספר אחרי - גם אז הוא לא בסדר, פוליטיקאי. 

לפני 26 דקות, ניקו פ. כתב:

גם הוא וגם רונן בר היו צריכים להניח את המפתחות כבר לפני שנה

אבל הוא אמר שיתפטר. לעומת מישהו אחר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הפיטורים של בר הוכיחו שוב את החשיבה קצרת המועד של נתניהו, מראה שהוא פתח על עצמו תיבת פנדורה שלא ציפה לה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, ניקו פ. כתב:

התצהיר של רונן בר לכאורה די מטורף. והתזמון שלו גם. למה רק עכשיו הוא מספר על כל השיט שביבי עשה, זה הרי חתיכת שיט. וכמובן שלא מפתיע אף בר דעת כל הדברים שנכתבו על ביבי בתצהיר. ואם לא היה 7.10 התצהיר היה רואה אור? ואם היה 7.10 אבל בר לא היה מפוטר אלא מקודם? שאלה

לדעתי בר היה מספר את כל זה גם אם היה מפוטר (ובצדק) יום אחרי האסון.

לא רואה בעיה בתזמון. כל עוד הוא במערכת למה לו לחשוף דברים כאלה? עכשיו הוא רגל אחת בחוץ אז מה אכפת לו. הבן אדם נכשל קשות בתפקידו, נראה שהוא מרגיש חרטה גדולה על זה והוא רואה לנכון לחשוף את כל הבעיות לפני שהוא מסיים את התפקיד.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...