Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

הבייס עדיין חי בזה שהשמאל דפק אותו

יותר נכון לכתוב שהשמאל דופק אותו עדיין למרות שהשלטון של ביבי קיים מעל 15 שנה כמעט רצוף..

לפני כשעה, asix כתב:

אוי, אבל המשילות......ראיתם איך חיסלנו את כולם? החטופים? הם שמאלנים.

מי שגר בעוטף -> שמאלני. רק שלפני כמה ימים אמא שקברה את הילד שלה, יצאה נחרצות ודרשה שיקימו בעזה ולבנון יישובים על מנת שיוכלו לגור בנחת בעוטף..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

לא אתפלא אם יהיה עוד אסון במשמרת שלו.

יאללה ביבינגו אסונות

screenshot-www_yo-yoo_co_il-2024_10_29-02_12_57.thumb.png.66791b324bce8f255db8edabe59f0326.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 שעות, asix כתב:

אם אחרי הכל הוא מקבל 26 מנדטים ( וזה לדעתי לא הסוף) ואין שום מועמד רציני שמתמודד מולו בפעם הבאה אני חושב שזה מיותר לחלוטין ללכת להצביע.

מדינה בפשיטת רגל מוסרית.

Screenshot_20241028_211329_N12.jpg

יותר נכון לקרוא לזה פשיטת רגל מנהגותית 

איך שאומרים במדבר כל קוץ זה ורד (או משהו בסגנון...)

• רעיון טוב! 1
פורסם

תגידו, מישהו יכול להסביר את הסרטון המצורף?

על מה הוא בוכה?

המציאות הקרה היא כזו: והוא ודומיו רואים במלחמה את ההזדמנות הגדולה, כמעט בטוחה שלהם, לחזור לגוש קטיף, רצוי תוך כדי השמדה או גירוש של מי שנמצא כרגע בעזה.

זה מה שמעסיק אותם. על זה הם מדברים, עושים כנסים. בגלל זה הם מסרבים לחשוב בכלל על משהו שישמע כמו הפסקת אש. לזה הם גם התאימו את השפה שלהם ואת המסרים. ורק לדוגמא, אני לא חושב שראיתי דיון פוליטי עם מישהו מהציונות הדתית בחצי השנה האחרונה, שבה הפלסטינאים לא תוארו כ"נאצים". וזה לא שאחרים לא משתמשים במושג הזה. אבל בציונות הדתית נראה שזה הפך לתיאור היחידי. וגם ברור למה. 

אני מבין שהם מאוהבים בפסיב אגרסיב דתי קיצוני. מבין את זה לגמרי. מבין שזה כנראה גם בלתי נשלט וגם אותנטי - לא חושב שהוא מזייף. אבל מה לעזאזל הוא מצפה שיקרה? שהוא יבכה מול המצלמות על אחוז הנופלים מהמגזר שלו, וש"אחים אנחנו" או משהו, ואז מה? כולנו נשתכנע שמדינת הלכה זה השיט, וטרנספר או רצח עם או אפרטהיד והמון מאחזים על החוף בעזה זה העתיד? 

איך מסבירים לאנשים האלו שההגיון שהם מפעילים בתכלס - "הרבה מאיתנו נהרגים במלחמה אז מגיע לנו שההיא תהפוך למלחמה דתית על הקמת התנחלויות" - הוא שבור ודפוק לחלוטין, ושאני ואולי אחרים היינו מעדיפים שהמלחמה תעצר אם המלחמה שלה הפכה רשמית למלחמה על החזרה לגוש קטיף?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גורמים בכירים בישראל: מתקדמים לקראת הסכם להפסקת המלחמה בצפון

"

המרכיב השלישי בהסכם המתגבש הוא מניעת התחמשות מחודשת של חיזבאללה, כחלק מההבנות שיסיימו את המלחמה. מדובר במניעת כניסת אמצעים צבאיים שיוגדרו "אסורים" - מהאוויר, מהים והיבשה. רוסיה הביעה נכונות לסייע ביישום ההסכם, והיא אמורה לשחק תפקיד בייצוב הגזרה בלבנון וסוריה. "יהיה לרוסים מעמד מיוחד ביישום ההסכם ומניעת הסלמה נוספת", אמר גורם זר שעוסק בעניין.
המגעים בין הקרמלין לירושלים התקיימו ישירות. ישראל מעוניינת במעורבות רוסית ודחפה לכך, מתוך תקווה שכך תישמר יציבות ההסכם והיכולת ליישמו - וכדי להפחית את התלות במעורבות האמריקנית באזור. "

בואו נתעלם מהעובדה שהנשק שחיזבאללה וחמאס משתמשים בו הוא נשק רוסי.
הגיוני.
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם

מסכנים כותבי דפי המסרים של הממשלה. כל פעם מאתגרים אותם לשפרר משהו עוד יותר מטומטם.

טוב שלא בישו שאירן תשמור שחיזבאללה לא יתחמש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה אמיתי, אני לא רואה אדם אחד נורמלי שיחזור לבית שלו בצפון. שלא לדבר על כל החיילים והמילואימניקים שנפלו שם כדי לטהר את הטרור מהגבול. מה המשפחות שלהם יגידו.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

שלא לדבר על כל החיילים והמילואימניקים שנפלו שם כדי לטהר את הטרור מהגבול. מה המשפחות שלהם יגידו.

אני לא יודע מה המשפחות שלהם יגידו אבל אני מנחש שהממשלה תגיד להם שהם משעממים, אנרכיסטים וכל מה שהם רוצים זה להפיל את נתניהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ישראל מעוניינת במעורבות רוסית ודחפה לכך, מתוך תקווה שכך תישמר יציבות ההסכם והיכולת ליישמו - וכדי להפחית את התלות במעורבות האמריקנית באזור

מה.

🤦‍♂️

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הדעה שלי בנוגע לרוסיה/אוקראינה ומה שמתרחש שם, או דעותי על ארהב לא אומרות שאני בעד רוסיה או שרוסיה תשלוט בעולם או שאני חושב שהם צדיקים. חשבתי שאתה יכול להבין דעה שהיא לא פשוטה ברמה של ''רוסיה טוב מערב רע'' (או ההיפך).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אל תרתח אדון. הייתי צריך לשאול ״למה אתה לא בעד?״ ולא ״אתה לא בעד?״

...

בכל מקרה, אני אישית מסכים עם הפרשנות של אורי משגב שחושב שהסיכוי לכך שתהייה הפסקת אש אחרי החתונה של אבנר (26.11 נראה לי) הוא אפסי. כי אז ביבה יצטרך ללכת להעיד בבית משפט. והוא מפחד גם מכטבמים וגם מהמעמד עצמו.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

אם זה אמיתי, אני לא רואה אדם אחד נורמלי שיחזור לבית שלו בצפון. שלא לדבר על כל החיילים והמילואימניקים שנפלו שם כדי לטהר את הטרור מהגבול. מה המשפחות שלהם יגידו.

אנשים חוזרים כבר עכשיו.

לחלקם נמאס מהמלונות להיות בקופסה של 40 מטר עם המשפחה.

כמובן שזוג שקיבל חדר בקומה גבוהה עם נוף לים במלון מפנק עם בריכה מחוממת וספא בעיר במרכז יתבאס מסוף ירח הדבש המשודרג, אבל זה לא הרוב. הרוב מתכלבים כמשפחה עם מסגרות חצי כוח, חוסר אפשרות להגיע לעבודה וחוסר מקום ופרטיות.

בדיוק כמו עם החל"ת. יבטלו-יחזרו.

החיזיון של הממשלה הזו הוא שהפרולטריון כאן יהיה אחד לאחד כמו זה שבספר 1984. הולכים ברחוב, נופלים כשמתפוצצת פצצה, קמים, שותים קצת ג'ין זול וקפה דלוח, עובדים - והאח הגדול כל הזמן צופה ומבקר. 

תרמתם כבר טביעת אצבע למאגר? זו שהוגדרה כ-"רשות"?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...