Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדינות שמפרות זכויות אדם משתלטות על מוסדות האו"ם שעוסקות בזכויות אדם.

כך הם מגנים על עצמם ומפנים את האש כלפי ישראל.

לדוגמה כך נראית מועצת זכויות האדם

image.thumb.png.bf2f2318501be13b69996c69ca822786.png

ואלו מספר הגינויים שהמועצה הכללית הצביעה עליהם ב9 שנים האחרונות

image.thumb.png.c3e12112e1fa5d23a4ff8a7d8042560d.png

• אהבתי 4
  • מבאס 2
  • מעניין 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 39 דקות, SlowRide כתב:

המשמעות של זה שהמעטים ילכו דלת דלת בבניין ויתעמתו עם כל מי שמשתין במדרגות עם כל ההשלכות שיש לזה, או שהם יצאו מבית המשוגעים הזה לבניין אחר ויחיו שם בשקט.

האמת, אני לא מבין איזה משמעות יש לאו"ם היום. 

ארגון שמסרב לגנות ארגוני טרור, שהמדינות החברות בו מכירות בהם כארגוני טרור, שחלק מהעובדים שלו מסייעים לארגוני טרור ואפילו חברים בהם. ארגון שמתעלם מכל הבעיות בעולם ולא מניד עפעף כשאסד מחסל את העם שלו או כשטרוריסטים באפריקה שוחטים נוצרים בסיטונאות. באמת מה המשמעות של זה? לא זוכר איפה ראיתי את זה, בערך 70% מההכרזות שלהם זה גינויים לישראל. ישראל רחוקה מלהיות מושלמת אבל למה רק לה הוצמד ארגון שמגנה כל מה שהיא עושה, ועוד ממדינות כמו רוסיה ואיראן שבישראל לחתולים יש יותר זכויות מאשר לאזרחים שם? איפה שמקימים בית חולים שדה לאזרחים של מדינת אויב ושולחים משלחות חילוץ והצלה לאסונות טבע בכל מקום, כולל מקומות עויינים?

נדמה לי שהנציג של אחת המדינות שם כבר אמר שאין טעם להיות חבר בארגון הזה.

אתה לא תאהב את מה שאני אגיד, אבל זאת תמיד הייתה הבעיה של ישראל.

אתה שואל, כמו הרבה מאוד אנשים כאן בארץ, למה דווקא ישראל? למה באו"ם עוינים בעיקר את ישראל?(ולא רק האו"ם, עוד ארגונים בינלאומיים אחרים), למה תמיד מגנים רק את ישראל בזמן שיש מדינות אחרות שמפרות זכויות אדם וטובחות אזרחים בכוונה תחילה?

זה תמיד היה היחס לישראל, לישראל מתייחסים בתור מדינה שלכאורה נולדה בחטא,  לכאורה על חשבונם של הפלסטינים שנתפסים כילידים ובני המקום, לעומת היהודים שהגיעו לכאן ממקומות אחרים והיגרו(נכון, אני יודע שיש היסטוריה יהודית והכול, אבל אני אבקש בכל זאת שתזרום איתי עם ההמשך). בכל מקרה, ישראל נתפסת היום אצל יותר ויותר אנשים כישות זרה וקולוניאליסטית בלב ליבו של המזרח התיכון, ועוד ישות כזאת שנתמכת על ידי מעצמות המערב ובראשן מעצמת העל ארצות הברית, שתומכת בנו באמצעות המון נשק ותחמושת, ככה שלתפיסת אנשים מסויימים, ישראל היא לא מדינה בזכות עצמה, אלא היא ישות קולוניאליסטית לכאורה שנתמכת על ידי האימפריאליזם המערבי לכאורה(ארצות הברית בראש התומכים כמובן), ככה ישראל נתפסת אצל יותר ויותר אנשים, לא בתור מדינה של עם ששב לארצו אחרי אלפיים שנות גלות, אלא כסוג של בסיס צבאי קולוניאליסטי שמתוחזק ומחומש על ידי מעצמות המערב ובראשן ארצות הברית, שתקוע בלב ליבו של המזרח התיכון ועוד על חשבונם של הפלסטינים הילידים.

מה שכתבתי בפיסקה למעלה זאת נקודת ההתייחסות הראשונית וההתחלתית של כל האירגונים שמגנים את ישראל ועוינים אותה, ומכאן לך תמצא דרך להסתדר ולשכנע אותם אחרת. זה לא משנה מבחינתם כמה מאמצים ישראל עושה או כמה היא טובה, הבעיה שלהם היא עצם קיומה של ישראל כמדינה יהודית וריבונית עם צבא בלב המזרח התיכון.

וכשיש נגדנו פעולות טרור, האירגוננים העויינים כאילו רומזים לנו, אתם רוצים לחיות בביטחון ולא להיפגע מפעולות טרור? או שתחזרו לאירופה ולשאר הגלויות מהן הגעתם, או שתתנו את השליטה לפלסטינים ותתחלקו בה שווה בשווה בפורמט של מדינת כל אזרחיה. לצערי זה המצב וככה ישראל נתפסת בעיניי יותר ויותר אנשים.

עכשיו, אפשר לטעון על רוסיה ועל איראן, אין מחלוקת על עצם קיומן של רוסיה או איראן, רק על ישראל יש, לתפיסת אנשים שמאל רדיקאליים, כל עוד ישראל מוגדרת בתור מדינה יהודית ויש לה צבא שנתמך על ידי "האימפריאליזם המערבי" שם מתחילה הבעיה, ולך עכשיו תתגונן מעמדה כזאת.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה אין מה להמשיך להתגונן ולשחק את המשחק. פשוט לעשות מה שטוב לנו וזהו.

שים לב שה"קולוניאליזם" הזה לא מופנה רק כלפינו אלא כלפי כל המערב. כל הסיפור שמכרו לציבור באירופה כדי שיסכימו להכניס פליטים נובע מזה ומwhite guilt שכל הבעיות בעולם נגרמו ע"י המערב והוא צריך לשלם על זה עכשיו.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, NEW10 כתב:

מתייחסים בתור מדינה שלכאורה נולדה בחטא

כל מי שמתייחס כך הוא לא יותר מאידיוט גמור או סתם אנטישמי שונא יהודים. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

היי חברים.

אני לא חסיד של הממשלה הזו, אבל כשמגיע - מגיע.

לחיי ראשת הממשלה ובעלה, ולחיי הנסיך.

לחיי גלנט ודרעי התותחים.

לחיי לוחמי צה”ל, וסוכני המוסד.

תודה לאל על רגעי נחת וקורת רוח.

לשנה טובה ניכתב וניחתם, יחד עם חטופינו הנמצאים במצור ובמצוק.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 44 דקות, NEW10 כתב:

אתה לא תאהב את מה שאני אגיד, אבל זאת תמיד הייתה הבעיה של ישראל.

אתה שואל, כמו הרבה מאוד אנשים כאן בארץ, למה דווקא ישראל? למה באו"ם עוינים בעיקר את ישראל?(ולא רק האו"ם, עוד ארגונים בינלאומיים אחרים), למה תמיד מגנים רק את ישראל בזמן שיש מדינות אחרות שמפרות זכויות אדם וטובחות אזרחים בכוונה תחילה?

זה תמיד היה היחס לישראל, לישראל מתייחסים בתור מדינה שלכאורה נולדה בחטא,  לכאורה על חשבונם של הפלסטינים שנתפסים כילידים ובני המקום, לעומת היהודים שהגיעו לכאן ממקומות אחרים והיגרו(נכון, אני יודע שיש היסטוריה יהודית והכול, אבל אני אבקש בכל זאת שתזרום איתי עם ההמשך). בכל מקרה, ישראל נתפסת היום אצל יותר ויותר אנשים כישות זרה וקולוניאליסטית בלב ליבו של המזרח התיכון, ועוד ישות כזאת שנתמכת על ידי מעצמות המערב ובראשן מעצמת העל ארצות הברית, שתומכת בנו באמצעות המון נשק ותחמושת, ככה שלתפיסת אנשים מסויימים, ישראל היא לא מדינה בזכות עצמה, אלא היא ישות קולוניאליסטית לכאורה שנתמכת על ידי האימפריאליזם המערבי לכאורה(ארצות הברית בראש התומכים כמובן), ככה ישראל נתפסת אצל יותר ויותר אנשים, לא בתור מדינה של עם ששב לארצו אחרי אלפיים שנות גלות, אלא כסוג של בסיס צבאי קולוניאליסטי שמתוחזק ומחומש על ידי מעצמות המערב ובראשן ארצות הברית, שתקוע בלב ליבו של המזרח התיכון ועוד על חשבונם של הפלסטינים הילידים.

מה שכתבתי בפיסקה למעלה זאת נקודת ההתייחסות הראשונית וההתחלתית של כל האירגונים שמגנים את ישראל ועוינים אותה, ומכאן לך תמצא דרך להסתדר ולשכנע אותם אחרת. זה לא משנה מבחינתם כמה מאמצים ישראל עושה או כמה היא טובה, הבעיה שלהם היא עצם קיומה של ישראל כמדינה יהודית וריבונית עם צבא בלב המזרח התיכון.

וכשיש נגדנו פעולות טרור, האירגוננים העויינים כאילו רומזים לנו, אתם רוצים לחיות בביטחון ולא להיפגע מפעולות טרור? או שתחזרו לאירופה ולשאר הגלויות מהן הגעתם, או שתתנו את השליטה לפלסטינים ותתחלקו בה שווה בשווה בפורמט של מדינת כל אזרחיה. לצערי זה המצב וככה ישראל נתפסת בעיניי יותר ויותר אנשים.

עכשיו, אפשר לטעון על רוסיה ועל איראן, אין מחלוקת על עצם קיומן של רוסיה או איראן, רק על ישראל יש, לתפיסת אנשים שמאל רדיקאליים, כל עוד ישראל מוגדרת בתור מדינה יהודית ויש לה צבא שנתמך על ידי "האימפריאליזם המערבי" שם מתחילה הבעיה, ולך עכשיו תתגונן מעמדה כזאת.

כל מה שכתבת, בין שנכון או לא-נכון, לא שייך בכלל לעניין. הדיון הוא על האו"ם. ברמה המדינתית, הפוליטיקה היא צינית באופן כמעט מוחלט ומבוססת על 99.97% אינטרסים. לאף אחד ברמה המדינתית לא אכפת נולדה בחטא או לא נולדה בחטא (מי ישמע איך נולדו כמעט כל המדינות במזה"ת ובאפריקה), אכפת אם זה טוב לאינטרסים או לא טוב לאינטרסים.

מעבר לכך, אחרי 7 באוקטובר נהיה בהיר לחלוטין ש"דעת-הקהל" ברחוב היא לא יותר מאינטגרל של סה"כ הוקטורים שמפעיל השלטון + גופי התקשורת וסוכני התרבות השונים. זה נכון לכל מקום בעולם במידה כזו או אחרת.

• אהבתי 3

חזיר דיזל

פורסם

דרך אגב, יצא לי לראות צילומים מבית חולים בלבנון, זה ממש לקבל אלפי פצועי מלחמה עם פציעות קשות ובעיקר משביתות ואחסוך מכם תיאורים. מניח שהתגובה תהיה מאוד משמעותית מצד חיזבאללה. 

פורסם
לפני 11 שעות, קורן בן אשר כתב:

האו"ם הפך להיות כלי פוליטי בשימוש מדינות העויינות את העולם החופשי. בכלל, העולם החופשי מומחה בלייצר את חבל התליה של עצמו עם המון כוונות טובות.

האו"ם היה פוליטי מרגע היוולדו. ארגון של מנצחי WWII, מקום איפה שהם מנהלים מו"מ וסוגרים את הדברים. 

לפני 11 שעות, קורן בן אשר כתב:

לפני כמה זמן הסתכלתי על מפת אפריקה, ואז ירד לי האסימון. למה הסינים ושאר חורשי רעתנו משקיעים שם בלי סוף? ובכן אפריקה היא היבשת עם הכי הרבה מדינות, ומאידך גיסא יבשת ענייה מאוד ומושחתת מאוד. קצת השקעות, פרוייקטים, כסף לשמן אנשים, והופ! יש לך 54 ידיים באו"ם. זה כל הסיפור.

יש באפריקה המון אוצרות טבע וערך כמעט אפסי לכל 54 ידיים. ווטו של סין במועצת הביטחון שווה הרבה יותר מ- 54X1000 אצבעות של אפריקאים.

פורסם
לפני 17 דקות, ch28566 כתב:

דרך אגב, יצא לי לראות צילומים מבית חולים בלבנון, זה ממש לקבל אלפי פצועי מלחמה עם פציעות קשות ובעיקר משביתות ואחסוך מכם תיאורים. מניח שהתגובה תהיה מאוד משמעותית מצד חיזבאללה. 

איזה תגובה כבר תהיה?

הוכחת פה חדירה מוחלטת לכל מערכי הקשר של חיזבאללה, את ההתקפה הקודמת ניטרלת בצורה כמעט מלאה. יצאו למלחמה? שיצאו.

אין ספק שפה ושם הם יגיבו, וכמו שראינו היום ישראלים נפצעו וכנראה ייפצעו עוד, זאת מלחמה. 

אבל מבחינה צבאית - אתה שולט בצורה מוחלטת, וזה עוד לפני שישראל חשפה את כל הקלפים שלה. 

נגיד בביפרים חשדו - אף אחד לא חשד במכשירי קשר. ראיתי צילום של מכשיר טביעת אצבע (כזה שמחתימים בכניסה לעבודה) שהתפוצץ, ומי יודע מה עוד יכול להיות.

בוא, אפילו איראן מפחדת להגיב על הנייה. היא כנראה גם לא תגיב על הפציעה של השגריר המחבל שלה.
הרתעה הישראלית אפשר להגיד דיי שוקמה. זה לא אומר שאפשר להיות שאננים, אבל אנחנו צריכים להתחיל להרגיע את עצמנו עם כל האמירות של "וואי וואי הם הולכים להגיב". 

אגב, גם מחסני הנשק של ישראל דיי התמלאו לפי הכותרות האחרונות, למרות כל מיני הצהרות על אמברגו.

הדבר היחידי שישראל צריכה לעשות זה להגביר לחץ.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

על הנייה איראן ניסתה לגייס ישראלים שיעשו פה פיגועים והתנקשויות. למזלנו עלו עליהם, מקווה מאד שעל כולם.

נסרולה היום בערב הולך לאיים ולנפנף באצבע שלו לא מעט, למרות שאני במקומו לא הייתי מתרברב על זה שיש לי את כל האצבעות בתקופה הקרובה.

השאלה לא מה הם יעשו אלא מה אנחנו נעשה כדי להמשיך להחליש אותם ולהסיר את האיום. צריך לנצל את המצב שהם נמצאים בו ולפגוע להם ביכולות ככל הניתן. לא לחכות לתגובות שלהם כמו שעשינו 11 חודשים. 

• אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

אין ספק שפה ושם הם יגיבו, וכמו שראינו היום ישראלים נפצעו וכנראה ייפצעו עוד, זאת מלחמה. 

אבל מבחינה צבאית - אתה שולט בצורה מוחלטת, וזה עוד לפני שישראל חשפה את כל הקלפים שלה. 

זה שאנחנו עם יכולות רבות יותר זה ברור, אבוי לנו אם זה לא היה המצב, אבל אתה יודע שבשום צורה לא תוכל למנוע מהם לשגר לכאן כמות עצומה של חימושים, בדיוק כפי שלא יכולנו לעשות את זה בעזה. האם נסראללה יותר הגיוני מסינוואר בכל הקשור לפגיעה בלבנון? לא חובה, לאנשים האלו אין מהות למעט מוות, כסף, והרס ולכן אני לא חושב שמידת הפגיעה בלבנון תשפיע על האיש הזה וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על כניסה של איראן וכל השלוחות שלה למערכה. אחרי ה-7 באוקטובר אמרנו קצת צניעות? אז קצת צניעות, בטח כאשר יש כאן ממשלה לא ראוייה ששמה לפני הכל את ההישרדות שלה. 

לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

אפילו איראן מפחדת להגיב על הנייה

לא חושב שהיא מפחדת, עובדה שניסתה לגייס סוכן (שאין לי מושג מה היכולות שלו) לבצע כאן מידה כנגד מידה. אני חושב לצד זה שהנייה מעניין אותם כקליפת השום, כלומר לא על המוות שלו הם יפתחו במלחמה, זה סתם הכבוד של משמרות המהפכה שנפגע ועל זה הם רוצים לנקום. בשורה התחתונה המטרה שלהם היא גרעין צבאי ואת זה הם ישיגו, בחסות סין ורוסיה הסנקציות לא משפיעות עליהם (על המשטר, האזרחים סובלים אבל זה לא ממש מעניין אותם). 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם
לפני שעתיים, ch28566 כתב:

זה שאנחנו עם יכולות רבות יותר זה ברור, אבוי לנו אם זה לא היה המצב, אבל אתה יודע שבשום צורה לא תוכל למנוע מהם לשגר לכאן כמות עצומה של חימושים, בדיוק כפי שלא יכולנו לעשות את זה בעזה. האם נסראללה יותר הגיוני מסינוואר בכל הקשור לפגיעה בלבנון? לא חובה, לאנשים האלו אין מהות למעט מוות, כסף, והרס ולכן אני לא חושב שמידת הפגיעה בלבנון תשפיע על האיש הזה וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על כניסה של איראן וכל השלוחות שלה למערכה. אחרי ה-7 באוקטובר אמרנו קצת צניעות? אז קצת צניעות, בטח כאשר יש כאן ממשלה לא ראוייה ששמה לפני הכל את ההישרדות שלה. 

פגיעה בתשתית אזרחית בלבנון הרבה יותר משמעותית מאשר בעזה. חיזבאללה נתפס כ"מגן לבנון" וככה הוא רוצה להישאר, אל תשכח שהוא גם מפלגה אצלהם.

הוא לא יכול לזרום עם חורבן בלבנון.

צריך להיות צנועים, צריך להיות מוכנים, אסור להיות פחדנים.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

על הנייה איראן ניסתה לגייס ישראלים שיעשו פה פיגועים והתנקשויות. למזלנו עלו עליהם, מקווה מאד שעל כולם.

נסרולה היום בערב הולך לאיים ולנפנף באצבע שלו לא מעט, למרות שאני במקומו לא הייתי מתרברב על זה שיש לי את כל האצבעות בתקופה הקרובה.

השאלה לא מה הם יעשו אלא מה אנחנו נעשה כדי להמשיך להחליש אותם ולהסיר את האיום. צריך לנצל את המצב שהם נמצאים בו ולפגוע להם ביכולות ככל הניתן. לא לחכות לתגובות שלהם כמו שעשינו 11 חודשים. 

שמע שמע אם לא השאירו איזה 30 מכשירים לפוצץ בזמן הנאום אנחנו פראיירים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שאתמול הם פוצצו בעצמם את כל המכשירים שלא התפוצצו לבד מהפאניקה.

אולי חיזבלה לא רוצה להחריב את לבנון אבל אני לא בטוח בזה כי המטרה שלהם זה השמדת ישראל, זה בא לפני הגנת לבנון ובטח שלפטרון האיראני הלבנונים מעניינים את הביצה השמאלית. מצידו שלבנון, סוריה, תימן ועיראק ימחקו מהמפה כל עוד זה יפגע בישראל.

אני מאד מקווה שיש תכנית אמיתית להכרעת האויב להשמדת היכולות והחזרת התושבים בביטחון לביתם ולא רק חירטוטים סטייל החזרת ההרתעה והניצחון המוחלט.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

בטח שלפטרון האיראני הלבנונים מעניינים את הביצה השמאלית.

עכשיו אין אצלהם יותר שמאל או ימין. כולם עם ביצה אחת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...