Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, taranta כתב:

הנאצים הלכו לכבוש את העולם כדי להפטר מהיהודים.

הנאצים רצו להקים רייך אלף השנים, של הגזע העליון.

לשם כך יש לכבוש שטחי מחיה ולנקות את הרייך ואת העולם מגזעים נחותים ובוגדניים כמו היהודים.

זו התוכנית שהיטלר שיווק לגרמנים.

זה שהוא היה מופרע פסיכופת שהתעקש על השמדת יהודים גם רגע לפני שהתאבד, זה בונוס.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

להעביר את הזמן

ממליץ לך על שרשור הלגו הגדול.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

תפסיק לשמוע חדשות יהיה בסדר. תוריד קצת את מפלס הפאניקה.

"יהיה בסדר״ זו לא שיטה טובה כל כך לניהול ובחירה של אסטרטגיה. אבל אם הייתי יאיר לפיד, הייתי אומר שזה מאוד ישראלי בעייני.

אני לא בפאניקה. אני פשוט לא חושב שלנעשה יש תכלית שהיא לא דחיית המשפט על התיקים המתפוררים של ביבי ו או האפשרות לסבב בחירות בשנה הקרובה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

שוב, לך ללמוד קצת על הנאציזם.

היטלר רצה את גמניה נקייה מגזעים נחותים ונלחם על זה עד טיפת דמו האחרונה. הוא ממש לא רצה לכבוש ארת העולם כדי לנקות אותו מיהודים כי אז הפיתרון הסופי היה מתחיל כבר ב 39' אם לא לפני.

וחמאס רוצה למחוק את מדינת ישראל לא בגלל שהיא יהודית אלא בגלל שהיא לא חמאסית. גם ברשות הוא נלחם ומחק את השלטון שלה בעזה (והם לא יהודים).

למדתי די והותר, פשוט לא מהיסטוריונים חדשים. זה בדיוק מה שהוא עשה - הלך לכבוש את העולם כדי לנקות אותו מיהודים (כפי שכתבתי - בין השאר). 

יהודים הושמדו מכל מקום שיד גרמניה הגיעה אליה - גם במקומות שלא הוגדרו מרחבי מחיה וגם במדיונות ידידותיות לגרמניה ששיתפו פעולה ולא נכבשו.

לגבי חמאס - פנטזיה. אין לי שום דרך אחרת להגדיר את מה שכתבת. תקשיב למה שהם אומרים ועוד יותר למעשים שלהם.

הם יכולי לרצוח מכמה סיבות שונות. מה הקשר תאוות השלטון שלהם בעזה לרצון שלהם להרוג יהודים?

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

תפסיק לשמוע חדשות יהיה בסדר. תוריד קצת את מפלס הפאניקה.

😅😅

איזו התחמקות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, taranta כתב:

למדתי די והותר, פשוט לא מהיסטוריונים חדשים. זה בדיוק מה שהוא עשה - הלך לכבוש את העולם כדי לנקות אותו מיהודים (כפי שכתבתי - בין השאר). 

יהודים הושמדו מכל מקום שיד גרמניה הגיעה אליה - גם במקומות שלא הוגדרו מרחבי מחיה וגם במדיונות ידידותיות לגרמניה ששיתפו פעולה ולא נכבשו.

לגבי חמאס - פנטזיה. אין לי שום דרך אחרת להגדיר את מה שכתבת. תקשיב למה שהם אומרים ועוד יותר למעשים שלהם.

הם יכולי לרצוח מכמה סיבות שונות. מה הקשר תאוות השלטון שלהם בעזה לרצון שלהם להרוג יהודים?

למדתי את הנושא מכל מיני כיוונים ואתה פשוט טועה.

אחרת תסביר איך מחנות הריכוז הראשונים היו דווקא לכאלה שהנאצים סימנו כמתנגדי משטר (אם ראש עיריית מינכן של אז היה חי היית יכול לשאות אותו), המושמדים הראשונים היו נכים ומפגרים וההשמדה השיטתית של היהודים החלה רק אחרי ועידת ואנזה בינואר 42' ולא ב 33' כשהנאצים עלו לשלטון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

אני פשוט לא חושב שלנעשה יש תכלית שהיא לא דחיית המשפט על התיקים המתפוררים של ביבי ו או האפשרות לסבב בחירות בשנה הקרובה

אם התכלית היא להישאר ראש ממשלה, התנאי לכך הוא שתהיה מדינה. אני לא חושב שהניתוק שלו עד כדי כך חמור. אם הוא פוחד לכאורה ליזום מתקפות מנע הוא בטח פוחד לאבד את המדינה שהוא מתיימר להנהיג.

אני גם לא כזה בטוח שאין אסטרטגיה ועושים שטויות נטו בשביל פופולריות. הגיוני שלא נדע מה התכניות, אם אתה יודע גם האויב יודע. עוד יותר הגיוני שבהרכב הנוכחי פוליטיקאים ישראלים ינצלו את המצב כדי לצבור פופולריות לא משנה מה ההשלכות, מספיק לראות את הנפשות הפועלות כדי להבין במי מדובר. אם התקבלה החלטה אסטרטגית לתקוף את x ברור שיהיו מי שיגידו שזה גאונות של ביבי ויפרסמו בטוויטר תמונות ai שלו רוכב על אריה ומי שיגידו שזה עוד מדרגה בדרך לחורבן שהוא מוביל אותנו. כולם מתווכים לנו את המציאות לפי האג'נדות שלהם.

צה"ל אמר בימים הראשונים שיחסלו את כל מי שאחראי לאסון כולל הנייה, היתה הזדמנות וביצעו. להגיד שזה בוצע כדי שהבייס ילכו לחלק בקלאווה ברחוב זה כמו להגיד שלקיבוץ סעד ואלומים לא נכנסו מחבלים בגלל ששמרו שבת.

למרות ההנהגה המחורבנת שלו במשך 15 שנה והשפל ברמה הבטחונית והחברתית שהגענו אליו קרו בתקופה הזו גם הרבה דברים טובים כי המדינה היא לא רק ביבי וביבי הוא לא המדינה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא יודע מה עובר לו בראש. לתחושתי, מה שהוא אומר, משדר, נותן לשופרות לספר בשמו, הקו שמנחה אותו הוא בערך כזה: "גם אם תנחת פצצת אטום על תל אביב כשאני בשלטון, זה עדיף על האלטרנטיבה כי אז ינחתו עשר".

אני מניח שזה גם די טבעי לחשוב ככה, אחרי 15 שנים בשלטון וזה שהרגילו אותו שהוא אלוהים. וזה גם החמיר עם כל פולחן האישיות סביב.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

למדתי את הנושא מכל מיני כיוונים ואתה פשוט טועה.

אחרת תסביר איך מחנות הריכוז הראשונים היו דווקא לכאלה שהנאצים סימנו כמתנגדי משטר (אם ראש עיריית מינכן של אז היה חי היית יכול לשאות אותו), המושמדים הראשונים היו נכים ומפגרים וההשמדה השיטתית של היהודים החלה רק אחרי ועידת ואנזה בינואר 42' ולא ב 33' כשהנאצים עלו לשלטון.

שוב שואל - מה הקשר? לנאצים היו עוד אג'נדות. כתבתי את זה. זה לא סותר את הטענה שלי.

לגבי הפתרון הסופי - לוקח זמן להגשים אידיאולוגיה למציאות. גם ברמה הטכנית של מסוגלות וגם ברמה של להפוך מהרעיון של רצח לבפועל.

אדם נורמלי לא הולך ומתבוסס בדם של אויביו. לוקח זמן לגרום לזה לקרות.

תסתכל על אמנת חמאס ומתי נכתבה - הם רצו לעשות לך את זה הרבה קודם. היה צורך בשילוב של הכנה בשטח (חפירת מנהרות, התחמשות וכו') וחינוך של שנים לגידול מפלצות כאלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא יודע מה עובר לו בראש. לתחושתי, מה שהוא אומר, משדר, נותן לשופרות לספר בשמו, הקו שמנחה אותו הוא בערך כזה: "גם אם תנחת פצצת אטום על תל אביב כשאני בשלטון, זה עדיף על האלטרנטיבה כי אז ינחתו עשר".

אני מניח שזה גם די טבעי לחשוב ככה, אחרי 15 שנים בשלטון וזה שהרגילו אותו שהוא אלוהים. וזה גם החמיר עם כל פולחן האישיות סביב.

לשופרות ולמטומטמים? ברור. האם זה באמת מה שהוא חושב? קשה להאמין. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, taranta כתב:

שוב שואל - מה הקשר? לנאצים היו עוד אג'נדות. כתבתי את זה. זה לא סותר את הטענה שלי.

לגבי הפתרון הסופי - לוקח זמן להגשים אידיאולוגיה למציאות. גם ברמה הטכנית של מסוגלות וגם ברמה של להפוך מהרעיון של רצח לבפועל.

אדם נורמלי לא הולך ומתבוסס בדם של אויביו. לוקח זמן לגרום לזה לקרות.

תסתכל על אמנת חמאס ומתי נכתבה - הם רצו לעשות לך את זה הרבה קודם. היה צורך בשילוב של הכנה בשטח (חפירת מנהרות, התחמשות וכו') וחינוך של שנים לגידול מפלצות כאלו.

9 שנים שבהן השמידו אחרים. אתה מתעלם גם מהעובדה שרק ב 1907 אותם גרמנים ביצעו השמדה לשבטי ההארו והטוטסי באפריקה בשיטה אכזרית ומתוכננת (80% ו 50% מכלל האוכלוסייה בהתאמה).

ואם נתת כבר את אמנת חמאס לפחות תכיר אותה. היא מציינת מפורשות שאין לחמאס סכסוך עם היהדות והיהודים כדת והסכסוך שלהם הוא עם הכיבוש והציונות (הבהרה מ 2017. באמנה המקורית לפני התיקון התייחסו לציונות כאויב ושבמלחמת יום הדין ייהרגו כל הכופרים פרט ליהודים שיהיו ליד סוג עץ מסויים). מצויין גם שבני שלוש הדתות יוכלו לחיות בשלום תחת השלטון המוסלמי.

פורסם
לפני 48 דקות, David32 כתב:

😅😅

איזו התחמקות.

כי זה מעגלי, הציטוטים ככל הנראה מהמוח של איזה כתב שרוצה רייטינג והניסיון הוא להמשיך להפחיד אותנו.

לא אומר שמחר בבוקר חיילי מארינס יפלשו בשמנו לאיראן, אבל בוא, אין שום סיכוי שתהיה פה מלחמה כוללת והאמריקאים יגידו לנו בצורה מפורשת "זדיינו". זה מטומטמם להתעסק בזה בכלל.

להאמין בזה זה בדיוק אותו דבר כמו להאמין לביבי שאנחנו בדרך לניצחון המוחלט.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

9 שנים שבהן השמידו אחרים. אתה מתעלם גם מהעובדה שרק ב 1907 אותם גרמנים ביצעו השמדה לשבטי ההארו והטוטסי באפריקה בשיטה אכזרית ומתוכננת (80% ו 50% מכלל האוכלוסייה בהתאמה).

ואם נתת כבר את אמנת חמאס לפחות תכיר אותה. היא מציינת מפורשות שאין לחמאס סכסוך עם היהדות והיהודים כדת והסכסוך שלהם הוא עם הכיבוש והציונות (הבהרה מ 2017. באמנה המקורית לפני התיקון התייחסו לציונות כאויב ושבמלחמת יום הדין ייהרגו כל הכופרים פרט ליהודים שיהיו ליד סוג עץ מסויים). מצויין גם שבני שלוש הדתות יוכלו לחיות בשלום תחת השלטון המוסלמי.

אני לא מתעלם מכלום - היו בעבר אומות שניסו להשמיד עמים אחרים. אבל זה בדיוק ההבדל - ההשמדה שם היתה מקומית, כלומר - אני רוצה את המשאבים\שלטון\וואטאבר ולכן אני מחסל את העם השני. הם לא הלכו לכבוש את העולם כדי להשמיד כל טוטסי באשר הוא.

לגבי החמאס - דיבורים לחוד ומעשים לחוד. בכוונה הבאתי את אמנת חמאס במקורה כדי שתדע בדיוק מה הם חושבים עליך. 

אתה באמת חושב שהשינוי שנעשה הוא מאהבה כלשהי אליך או ליהודי כלשהו?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 דקות, taranta כתב:

אני לא מתעלם מכלום - היו בעבר אומות שניסו להשמיד עמים אחרים. אבל זה בדיוק ההבדל - ההשמדה שם היתה מקומית, כלומר - אני רוצה את המשאבים\שלטון\וואטאבר ולכן אני מחסל את העם השני. הם לא הלכו לכבוש את העולם כדי להשמיד כל טוטסי באשר הוא.

שוב, הם לא הלכו לכבוש את העולם כדי להשמיד את היהודים. לך ללמוד קצת עליהם מאיך עלו, איך ביססו את שלטונם ואיך פעלו עד הסוף. יש פער עצום בין מה שהיה לבין מה שאתה חושב שהיה.

לפני 10 דקות, taranta כתב:

לגבי החמאס - דיבורים לחוד ומעשים לחוד. בכוונה הבאתי את אמנת חמאס במקורה כדי שתדע בדיוק מה הם חושבים עליך. 

אתה באמת חושב שהשינוי שנעשה הוא מאהבה כלשהי אליך או ליהודי כלשהו?

הם לא אוהבים אותנו ולא יאהבו אבל אם המטרה היתה השמדת כל היהודים לא היו יהודים חיים בעוטף.

• תוכן חדש...