Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

לא זו ההוכחה להצלחה של השתפ. הטענה היא שהוא עוזר לסכל פיגועים. לא לייצר חברה פלסטינאית שתאהב אותנו יותר. ואם זה מפריע לך, אולי כדאי להתרכז גם בקונספציה שהוא מדבר עליה. התנחלויות זה חרא.

החיים שלך פה הם חרא והם לא יקבלו את זה. ההתנחלויות זה רק השלב הראשון.

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להעמיד אותו לדין משמעתי וגם זה לא בטוח.

ההבדל בינו לוינטר זה שהוא ניצל במה צבאחת שניתנה לו לדברים לא מקובלים וטינטר ניסה ללכת לבצה לא מקובלת.

אתה יכול לחסום מסגרת אבל לא פה.

אז תעמיד לדין משמעתי.

תקנוס.

או לפחות תשחרר הצהרה דרך דובר צה"ל כדי שצה"ל לא ישתין מהמקפצה על אלפי משרתי מילואים מאיו"ש שעשו כבר כמה מאות ימים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

החיים שלך פה הם חרא והם לא יקבלו את זה. ההתנחלויות זה רק השלב הראשון.

אז לך תשרוף כפרים ערביים. אבל אתה לא עושה את זה, נכון?

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

או לפחות תשחרר הצהרה דרך דובר צה"ל כדי שצה"ל לא ישתין מהמקפצה על אלפי משרתי מילואים מאיו"ש שעשו כבר כמה מאות ימים.

הוא לא השתין מהמקפצה על אף אחד. דווקא הוא עשה את ההפרדה במגוון דרכים ובסך הכל אמר שהוא מאוכזב מהנהגת המתנחלים שלא יוצאת נגד נערי גבעות למיניהם. אני מבין שיש פה בפער בקריצה כזה, כי לי לפחות די ברור שלהנהגת המתנחלים אין שום בעיה עם נערי הגבעות. גם לא כאלו שפוגעים בצהל עצמו. כמו שקרה רק לפני שבוע. בטח גם לא. אבל הוא לא אמר את זה. ואפילו הדגיש מספר פעמים את התרומה של המתנחלים לצבא ואת זה שרובם אנשים נורמטיביים בדיוק כמו הערבים לידם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

הוא זה (יחד עם הרבה שותפים לדרך) שהכין את הקרקע לאסון הזה. 

לא רוצה להאמין בזה? זכותך. 

מי שהכין את הקרקע לאסון עדיין לא משתווה למי שביצע את האסון בפועל. הגיון בסיסי.

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

למה בזיון? מה אתה רוצה שנעצום עיניים? 
הוא בנה את חמאס במו ידיו כולל העברות כסף.
הוא אפשר לומר בנה את חיזבאללה במו ידיו כי הוא לא עשה כלום כדי למנוע את ההתעצמות שלו, אפילו הייתה לו הזדמנות פז לעשות שם מתקפת פתע כשחיזבאללה היה עמוק בחרא במלחמה בסוריה והוא לא עשה את זה.
הוא פירק את החברה פה, הוא פירק את המשטרה הוא מנסה עכשיו לפרק את בתי המשפט והפרקליטות.
הוא הכשיר שרצים פוליטיים.
הוא מינה אנשים לא ראויים.
הוא הביא את ישראל לאסון 7 לאוקטובר.

אתה מכיר אוייב שעשה יותר נזק ממנו? אני לא.
האיראנים, הלבנונים, חמאס כולם קמים בכל בוקר ומתפללים שנתניהו עוד חי ואוחז בהגה, מה עוד יש לומר?

אני מצטער, כל זה ממש ממש ממש לא יותר גרוע מלרצוח 1300 בני אדם, לאנוס, לערוף ראשים ולשרוף תינוקות בחיים. אתם השתגעתם לגמרי, איבדתם את השפיות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אבל הוא לא אמר את זה

הוא גם לא אמר שחלק מהפורעים הם חיילי צהל בעצמם, בעיקר מהיחידות ה"חרדיות" שדחפו לו לפיקוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

הייתי מוסיף, לזרוק כסף מבלי להציב יעדים בשגרה או בחירום..

סיכמת 97% מההייטק פה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

התנחלויות זה חרא.

תעזוב את אביתר ירצו את אריאל,תעזוב את אריאל ירצו את כפר סבא.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, MostlyWicked כתב:

מי שהכין את הקרקע לאסון עדיין לא משתווה למי שביצע את האסון בפועל. הגיון בסיסי

מי משווה בניהם? ביבי לא עלה על טויוטה עם קלצ'ניקוב בשמחת תורה ונסע לרסס משפחות בבארי.

ביבי במשך כל תקופת השלטון שלו בנה את המציאות שמאפשרת לאויב לממש את הכוונות שלו, וזה יותר גרוע בהרבה. 

לפני 42 דקות, Potato כתב:

עזוב את אביתר ירצו את אריאל,תעזוב את אריאל ירצו את כפר סבא.

זה לא העניין. מה שחרא זה להיות עם ולהרגיש בלי.

רוצה את אביתר? אין בעיה. כבוש את השטח, תייצר רצף בגבול ותתן אזרחות ישראלית לכל מי שנמצא שם. זה לא מעניין מה הערבים רוצים, וזה גם לא רלוונטי כי הם רוצים הכל. צריך להחליט מה אנחנו רוצים ולהיות ברורים. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בן גביר הפך בן לילה מפרובוקטור כלומניק, לשר עם אחריות מאוד כבדה (ועוד סחט לעצמו הרבה סמכויות מעבר לתפקיד המקורי). התוצאה כצפוי היא כשלון מוחלט.

עכשיו הוא דורש להיכנס לקבינט ניהול המלחמה. כמה יומרנות וחוסר מודעות צריך אדם שכושל בתפקיד הנוכחי שלו, כדי לרצות להשפיע על ניהול מלחמה מסובכת ומורכבת?

כמה חלש צריך להיות ראש הממשלה כדי להתיב בעמדת כח בן אדם שהוא יודע שאי אפשר לסמוך עליו?

image.png.c4f1265dab1496196048c31746f31536.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא היה מכניס גם את נסראלה לקבינט אם איכשהו זה היה שומר לו על הממשלה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, MostlyWicked כתב:

אני מצטער, כל זה ממש ממש ממש לא יותר גרוע מלרצוח 1300 בני אדם, לאנוס, לערוף ראשים ולשרוף תינוקות בחיים. אתם השתגעתם לגמרי, איבדתם את השפיות.

אתה מסתכל על המיקרו לא המאקרו.
מבחינת פגיעה במדינה הנזק שנתניהו עשה ועושה הוא גדול יותר.
האירוע הזה הוא אזעקת אמת לנזק שהוא מכולל פה.
ואם אתה רוצה לחזור רגע לרמת המיקרו תחשוב מה היה קורה אם חיזבאללה היה מבצע מתקפת פתע. תחשוב מה יקרה אם מחר לאיראן תהיה פצצה.

כל הדברים האלה הם דברים שקורים תחת הניהול של נתניהו ב-15 שנה האחרונות.
מעבר לניהול הגרוע, או יותר נכון חוסר ניהול, יש את כל הדברים האחרים שמניתי בתגובה הקודמת.

אז כן מבחינת מעשה לאנוס מישהי ולרצוח אותה זה הרבה יותר גרוע מאשר למנות את מירי רגב לשרת התחבורה או לחלק כסף לחרדים או להכשיר את בן גביר ולהיות הביץ' שלו, אבל ברמת הנזק למדינה? כל האחרים גרועים פי כמה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 10 שעות, oryo כתב:

להטיח האשמות ולשחרר אגרסיות, וזה חבל.

אם אתה פורק עלינו וחוזר רגוע ושליו לאשה והילדים, אני מוכן לספוג את ההערות המעצבנות שלך פה ושם :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 13 שעות, Renaultrap כתב:

זו העיתונות שעליה נשענת השנאה. היא מתווכת את המציאות. היא זו שמפמפמת לנו שממשלת ישראל מחבלת ביחסים עם הגופה בבית הלבן.

אני חושב שהממשלה עשתה עבודה מספיק טובה כדי להוכיח שהיא מחבלת ביחסים עם ארה"ב. היא מסתדרת בזה מצוין בלי העיתונות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעתיים, motior כתב:

אני חושב שהממשלה עשתה עבודה מספיק טובה כדי להוכיח שהיא מחבלת ביחסים עם ארה"ב. היא מסתדרת בזה מצוין בלי העיתונות.

היחסים עם השלטון העוין בארה"ב מתוחים.

התקשורת בארה"ב כולה (להוציא "שופרות" ו"הזויים") לקחה צד ביריבות הפוליטית שם מזה שנים, ולאורך שנים רימתה את הציבור שם בכל שערוריה שליוותה את ביידן ובמצבו הרפואי/קוגניטיבי.

התקשורת כאן, שוב להוציא "שופרות", עושה מעשה דומה. למרות שברור שביידן לא מתפקד (פרקינסון, דמנציה וחולשה פיזית) היא לוקחת צד נגד ממשלתה שלה כי היא לא שועה לגחמות של מקבלי ההחלטות מאחורי גבו של ביידן הסנילי. למה? כי המשימה הראשונה במעלה שלה היא דה-לגיטימציה של הממשלה.

למרות מעילת התקשורת בתפקידה, קשה לי להבין איך אנשים מן השורה (להוציא את אלה שמתקשים לגבש דעה בעצמם) לא מבינים שחיילי צה"ל נהרגים כי ידידתנו הגדולה מענישה את ישראל כי ממשלתה לא מוותרת על אינטרס ישראלי מובהק ולא מתיישרת עם הזיות הממשל בארה"ב.

ארה"ב היא ידידתנו החשובה ביותר, אבל במלחמה הזו תקעה לנו (שוב) סכין בגב. גם ישראלים תוקעים לנו סכין בגב לצערי, דוגמת אלה שרצו לניו יורק טיימס בקריאה לבטל הזמנה של ראש ממשלת ישראל לקונגרס בזמן מלחמה. כמה אירוני שהעיתון העויין הזה תקע אתמול סכין בגב לגופה שהריץ מזה שנה לנשיאות.

פורסם

ואטורי: "נגן על עצמנו גם בלי ארה"ב, חיילים ישראלים נהרגו בגלל אובמה"
בן גביר: Hamas LOVE Biden

קרעי: "היא צריכה את מדינת ישראל לא פחות משישראל צריכה אותה"
רגב: "אם אירועי 7.10 היו בארה"ב לא היה נשאר שם כלום"

וזה רק מבחר קטן ואקראי. כל זה השרים וחברי הכנסת פרסמו בתקשורת מיוזמתם - אולי לזה התכוונת שכתבת שהתקשורת מפמפמת לנו שהממשלה מחבלת ביחסים עם הבית הלבן?

• אהבתי 2

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 11 דקות, motior כתב:

ואטורי: "נגן על עצמנו גם בלי ארה"ב, חיילים ישראלים נהרגו בגלל אובמה"
בן גביר: Hamas LOVE Biden

קרעי: "היא צריכה את מדינת ישראל לא פחות משישראל צריכה אותה"
רגב: "אם אירועי 7.10 היו בארה"ב לא היה נשאר שם כלום"

וזה רק מבחר קטן ואקראי. כל זה השרים וחברי הכנסת פרסמו בתקשורת מיוזמתם - אולי לזה התכוונת שכתבת שהתקשורת מפמפמת לנו שהממשלה מחבלת ביחסים עם הבית הלבן?

אם קרעי אמר את זה הוא אידיוט, אבל אני לא רואה בזה שום דבר פוגעני.

אני מניח שרגב אמרה את זה על עזה, והיא צודקת (ע"ע מוסול ואל-רקה).

בן גביר צדק לגמרי שחמאס חיכך כפותיו בהנאה כשביידן, או המושך בחוטיו, עצר אספקת נשק. נדמה לי שאפילו כאן היתה ביקורת על ביבי (איך לא) שלא נכנסנו לרפיח מוקדם יותר.

לא יודע מי זה ואטורי, אבל הוא צודק פה לגמרי. חיילים ישראלים נהרגים פה כי הממשל האמריקאי (שוב) תוקע סכינים בגבם של בעלי בריתו. חיילים ישראלים (ואחרים במזה"ת) נהרגו ונהרגים בגלל אובמה.

אם האינטרסים שלנו ושל ארה"ב לא זהים, ואנחנו עומדים על האינטרסים שלנו, אז בארה"ב מעקמים את האף. זה טבעי. מעבר לאף עקום גם יידעו שם שמדינה צריכה לשים את האינטרסים שלה קודם, ויבינו את זה. ההיסטריה כאן על "חבלה ביחסים" מונעת פוליטית, ולכן התקשורת שמלבה אותה בחרה צד בעימות עם הבית הלבן. זה היה בסך הכל לפני שבוע-שבועיים שציפי שמילוביץ בוויינט עוד שיווקה את ביידן כתקווה של העולם החופשי (ועל הדרך הוסיפה שנה לגילו של טראמפ, כדי לתמוך בטענתה שהם תכל'ס באותו גיל).

פורסם
לפני 34 דקות, Renaultrap כתב:

היחסים עם השלטון העוין בארה"ב מתוחים

השלטון ה*עוין* ששפך מליארדים של דולרים על ישראל, הגן עליה צבאית, וכמעט האחרון שעדיין תומך בה באו"ם. עוין כי הוא אנטישמי / מונהג ע"י אדם דמנטי / רוקד לצלילי הדיפסטייט הסמולני, לא חלילה מאיזושהי סיבה הקשורה לשלטון הישראלי ששם עליו פס בצורה פומבית.

אחת המניפולציות היותר אפקטיביות של ביבי היא השידוך בשפה בינו ובין המדינה, הוא הצליח להנחיל לתודעת רבים כי השניים זהים. כך, מי שמבקר את ביבי או לא תומך בטקטיקות לשימור שלטונו הוא לא נגד ביבי - הוא נגד מדינת ישראל עצמה. מנגנון פאשיסטי פשוט וידוע: המנהיג הוא המדינה, המדינה היא המנהיג. 

לכן אין להתפלא שהספונסרית של המלחמה היא "עוינת" וארה"ב היא ה"אחראית להרג חיילי צה"ל" ולא חלילה מי שיוצא למלחמה ללא יעדים מוגדרים ברי השגה ומסרב לדון בהם בזמן שהוא מבקש עוד ספונסרשיפ. ממש 1984 והשיחדש במסגרתו אין באמת משמעות למילים, או אמת.

האמריקאים אשמים בכך שהם מבקשים שיתוף פעולה בזמן שהם משלמים את החשבון, אבל אין להתפלא מכך כשנזכרים שמדובר בממשלה שמאשימה את שר הביטחון שלה שמסכן את חיילי צה"ל בעצם בקשתו להגיע להסכמות רחבות על חוק גיוס, והטענה שיש לממן את הציבור החרדי בלי לשאול שאלות אחרת מסכנים את חיילי צה"ל. כך פורטים על רגשות הציבור, הרי אם יש משהו משותף לכולנו זו הסלידה מ"הותר לפרסום" למיניהם, אז טוענים שמישהו אחר אחראי ופוף נוצרים מנדטים יש מאין. הרי זה לא שלמעשים יש השלכות, השלכות זה לחלשים 😁

אפס אחריות, רק האשמות החוצה. זה מתחיל מהראש וזולג כל הדרך לנתינים השימושיים שמסייעים לו למצוא איך כל העולם אשם, ליטרלי. 

אתה מדבר על סכינים בגב? אתה יורה עם שוטגאן בפרצוף כשאתה תומך בשלטון הזה ומהדהד את מסריו. 

**

יזם גייס סבב והבטיח יעדים, לאחר גיוס מוצלח התחיל לשרוף כספים, לאבד טאלנט, לא לעמוד ביעדים שהוגדרו ולא להגדיר יעדים חדשים, וכשהvc שאל מה קורה ואמר שהגיוס הבא מותנה בכך שיציג אסטרטגיה הלך לעיתונות ואמר שהמשקיע עוין וסיפר לעובדי החברה שמדובר בדפקט.

שמים כסף בחברה? סומכים על הגיוס הבא? בטוחים שהvc עם עלות שקועה ולכן ימשיך לסבסד לנצח, קארט בלאנש לעשות מה בזין שלך מהרגע שסגרת סבב? 

בעולם האמיתי, למעשים יש משמעות. אף אחד לא היה שם כסף על מנכ"ל שכל אדם שעבד תחתיו פוטר או התפטר, שמזלזל במשקיעים בצורה מופגנת, שלא עומד ביעדים ומוביל את החברה להפסדים כלכליים. בעולם הפוליטי זה עובד אחרת. היידה ביבי 🙌

• אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...