Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, MostlyWicked כתב:

זה לא שווה שום דיון נפרד. הבן אדם חטף כנראה דמנציה וזה כל הסיפור.

הנה כיפת ברזל בפעולה, בוידאו שמאפשר לראות גם את הרקטות ולא רק את המיירטים.

למוטי שפר יש תשובה גם לסרטון הזה לא לי. אתה מוזמן לשאול אותו בפייסבוק.

איזה כייף לי :)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, hwgeek כתב:

אם לא מהיירוט- אז מהיכן נופלים חלקי פלדה  מהאוויר? :-).

זה זבל מהחלל מתאונות דרכים של חייזרים.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אנחנו תלויים בהם אפילו בשביל שכיפת ברזל תמשיך לתפקד. 

היכולת של ישראל למוטט את החמאס תלויה ברצון של ארה"ב. 

כן יש לנו בעיה לכבוש את עזה בשבועיים, ולראיה, זה לא קרה. כי ארה"ב לא מרשה לנו לעשות את זה כמו שאולי היית רוצה. מכאן, אולי, נגזר שגם יש לנו בעיה לכבוש את עזה בחצי שנה, כי אף אחד לא יאפשר את זה.

ארה"ב בעד שהקיום שלנו ימשך, לפיכך הם לא ימנעו מאיתנו מהלכי הגנה מאיומים קיומיים.

כל מה שמעניין אותם זה לא להתפס מעורבים במוות של מי שמוגדר בלתי מעורב. אמנם חמאס לכשעצמו זה לא איום קיומי, אבל לא לכרות לו את הראש אחרי 7.10  זאת הזמנה לכל מי שרוצה לנסות "לסיים את העבודה שהתחיל היטלר" כמו שהם אומרים.

לפני 37 דקות, מרק10 כתב:

קיים איש אחד בשם מוטי שפר מהנדס ומומחה לפיתוח טילי יירוטי אשר טוען שכיפת ברזל זה אחיזת עינים ותאכל'ס הכיפה לא מיירטת שום רקטה או טיל אלא רק את עצמה

אז מה מיירט את הרקטות של העזתים? 

התפילות של הדתיים?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 57 דקות, מרק10 כתב:

קיים איש אחד בשם מוטי שפר מהנדס ומומחה לפיתוח טילי יירוטי

זה באמת כפי שכתבו, איש שזקנתו מביישת את נעוריו. יש פה ושם מתוסכלים כאלו בתעשייה הצבאית, אנשים שנחשבו לחוד החנית אך בהמשך רעיון שלהם לא התקבל ומאז הם חיים את התסכול הזה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אז מה מיירט את הרקטות של העזתים? 

התפילות של הדתיים?

המענקים של סמוטריץ'. הרקטות פשוט "נופלות" מהם.

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני שעה, מרק10 כתב:

למוטי שפר יש תשובה גם לסרטון הזה לא לי. אתה מוזמן לשאול אותו בפייסבוק.

למוטי שפר תהיה תשובה להכל, בדיוק כמו שלמכחיש שואה תהיה כאילו תשובה להכל. כי ככה קונספירטורים עובדים.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • אהבתי 6
פורסם
לפני 10 שעות, asix כתב:

תהיה הקלה על כניסת סיוע הומניטרי, דלק וגז לצפון הרצועה ועזה או שישראל תעמוד על שלה? בקיצור, או שישראל תתקפל עוד קצת או שההסכם מבוטל. הערכה שלי - ישראל תתקפל וכמו שרשמתי ב 23:30 ישחררו את החטופים.

מה צריך לעשות? לומר תודה רבה ולהתקדם הלאה. לתת להם להתחנן להפסקת אש. 

image.thumb.png.7df93fbef26523e38532b8a1abfdf9ce.png

אז שוב התקפלנו. קיבלו סיוע הומניטרי לצפון הרצועה. וגם שחררו אותם ב 23:00 כמו שרשמתי. מתחו את הזמן עד הקצה.

בקיצור - סינוואר הבן ***ה מנגן וביבי רוקד ( ויחד איתו גלנט, איזנקוט וגנץ).

לדעתי - במצב כזה ישראל הייתה צריכה לנתק מגע ולחזור ללחימה. הייתי בעד עסקת שבוייים אבל לא ככה. לא בתנאים של חמאס אלא בתנאים שלנו וזה רק אומר שחמאס ממש לא מורתע מאיתנו והוא אפילו לא קרוב לקריסה.

image.png.125afe8f3200817086d8304adaf64518.png

בקרוב ההיקף של האספקה יהיה גדול יותר. להערכתי ההיקף יהיה גדול אפילו מימי שגרה.

image.thumb.png.ce4d03bdb22bb3d7a2cfbf536c7df60c.png

פורסם (נערך)

צריך להגיד שה61 משאיות עברו לפני העיכוב של חמאס, והם ניסו לטעון שזה חצי מהכמות שהייתה צריכה לעבור. קיצר צריך להבדיל בין תעמולה לבין התקפלות אמיתית.

בכל מקרה מסכים שהיה צריך לחזור ללחימה אתמול ולשלוח את סינוואר לחפש מי ינענע אותו.

https://www.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-59784d023270c81026.htm

המלחמה ארוכה אז לא מחכים לסוף כדי לגלות את האמת. שוב גנרלים בכירים מנפנפים את החפ"שים כדי להעביר את הקדנציה בשקט לפני התפקיד הציבורי הבא.

עריכה:

אני גם אתן פה קונספירציה משלי, אני לא רואה את שחרור החטופים ממשיך עוד כל כך הרבה זמן כי לדעתי אין לו מספיק חטופים במצב "תקין". 

כל אדם הגיוני היה מבין שהראשון שהם צריכים לשחרר, גם מבחינת התדמית שלהם, זה כפיר ביבס, אין שום היגיון לזה שהוא נשאר בשבי. יש סיכוי שהם ניסו לגרום לנו "לפוצץ" את ההסכם, כדי להגיד שישראל אחראית.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 2
פורסם

כל היסודות של ההסכם הזה עקומים. כמו שאמרתי - תומך בעסקת חטופים אבל כשמגיעים מעמדת כח.

לצערי, אף פעם, בכל המבצעים והמלחמות בממשלות של ביבי לא ניהלנו משא ומתן מעמדת כח ובצורה נכונה.

תמיד היינו לחיצים מדי ומגיעים למשא ומתן מוקדם מדי.

נכון, 40 יום זה לא מעט אבל עדיין לא הגענו מעמדת כח ולכן אני רואה שזה מוקדם מדי.

פורסם

אני מאמין שאם היינו ממשיכים ללחוץ ומתחילים לרדת דרומה ברצועת עזה המשוואה הייתה משתנה לטובתנו ( מעריך עוד שבוע - שבוע וחצי של לחימה) אבל כמו תמיד הורדנו את הרגל מהגז מוקדם מדי.

פורסם

שאלה שלא ברורה לי: מה מונע מאיתנו לבוא יום אחרי המלחמה, לאסוף את כל האסירים ששוחררו לגדה ולמזרח ירושלים ולהחזיר אותם לכלא?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בגדול, בירוקרטיה. 

השחרור מתועד במסמכים משפטיים שמפרטים בדיוק מה מותר ואסור גם למשוחרר וגם למדינה. 

אתה יכול לעצור אותם שוב אם חרגו מהתנאים או ביצעו פשעים חדשים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

העסקה הזו תימדד רק כשהיא תסתיים במסגרת הזמן שלה.
אם חזרנו ללחימה טוב שעשו אותה, 50+ חטופים, נשים וילדים, תמורת 4-6 ימי הפוגה זה מחיר פעוט.
אם לא חזרנו במסגרת הזמן ההנהגה הזו פח ואפשר לקפל.

כל הבילדאפ הזה שעושים לסינוואר לא ברור לי. יש לו 3 אוגדות על הגרון.
שוב אם חזרנו ללחימה אז כל השטיקים האלה שלו/שלהם לא מעניינים. רק מי שצופה בחדשות יותר מדי מתרגש. בסוף חזרנו ללחימה כשהעסקה הסתיימה/פוצצה? זו השאלה המעניינת.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...