Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

באמריקה האנטישמיות תופצת תאוצה רק כשהיא מופנת לשחור שבדיוק סיים לימודי רפואה, בדומה למצב בישראל, הכל תופס תאוצה בעולם כשזה ילד עזתי תמים שבדיוק היה בדרך להשקות את העציץ של פאטמה, עולם דפוק לחלוטין, הכל נגרם מליברליזם, זה מחלת המאה. 

פורסם
לפני 6 דקות, oryo כתב:

חמאס, בתור שליט

אבל הוא לא דיבר על חמאס בתור שליט. אלא שהחמאס מפחיד יותר מאשר שלטון פאשיסטי יהודי בישראל.

לפני 6 דקות, oryo כתב:

וייתכן מאוד שהמלחמה

אני דווקא חושב שיהיו שינויי עומק גדולים מאוד. אני בכלל מאמין שהסיפור עלול להתפתח למשהו אזורי. לישראל אין ברירה אלא לנצח (לא קל להגדרה). אבל כל דבר שהוא לא שינוי מציאות בגבולות הדרום והצפון יביא לערעור משמעותי של החברה, התקשורת מצנזרת בצורה משמעותית את היקף הזוועות, אבל היקף האירוע כל כך חריג וחמור שגם אחרי שבועיים וחצי רוב האנשים עוד לא לגמרי הבינו את מה שקרה.

אם אנחנו מדברים על אירוע בסדר גודל של יום הכיפורים, אז נכונו לישראל תמורות גדולות מאוד, שייפרסו לאורך שנים (ע"ע המשבר הכלכלי בשנות ה-80, חילופי השלטון קרי "המהפך" והמצב הביטחוני שלאחר המלחמה).

וכן, העם בחר גולדה גם אחרי המלחמה. וכן, גם אחרי אגרנט לקח לגולדה עוד קצת זמן כדי להתפטר. וכן, דיין עשה הפסקה קלה ואז חזר לפוליטיקה ואפילו היה שר חוץ (ובהמשך עזר לקדם הסכם שלום עם מצרים). 

אז כמו שלפני 50 שנה פוליטיקאים החזיקו חזק בכיסא, גם היום הם עושים את זה (ד"א יש מצב שזה פיצ'ר של המערכת). סגול השיער (רק לי זה עושה ווייבים של הארי פוטר?) צריך ללכת, אני לא יודע אם אנחנו במצב "צ'מברליין" מלא-מלא והוא צריך ללכת עוד באמצע המערכה או אחריה. 

וכן, נצטרך לבנות את המדינה מחדש במובנים מסויימים. אבל זה המחיר כנראה. 

לפני 6 דקות, oryo כתב:

אוף איזה דרעק, צריך להפסיק לפקוד את השרשור :(

Tenants Leave at The End of the Lease (Top Reasons) - ProRealty - HOA Condo  and Co-op Building Management for Better Communities

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

הנה ממשיכים.

לכאורה מה הבעיה עם זה? מי רוצה טרור? טרור זה רע.

אבל מי מגדיר מה זה טרור? אותו בחור שמצאו אצלו דגל בבית (אחרי שעשו אצלו חיפוש על סמך שלט שאין בו שום תמיכה בטרור), הוא נחשב לתומך טרור? לשלול לו אזרחות?

זה פאשיזם על מלא.

IMG_8433.jpeg

הכל ברור ויש חוק בנושא עם הגדרות ברורות:

חוק המאבק בטרור – ויקיפדיה (wikipedia.org)

טיפשות מוחלטת הם להמשיך ולתת לתומכי טרור את הזכיות אשר מציעה המדינה הדמוקרטית ללא יכולת להתגונן בהתאם.

כל מי שמביע תמיכה בארגון החמאס למשל צריך לאבד מיידית את האזרחות הישראלית שלו יהודי ואו ערבי.

נראה לך פשיזים , ממש מבאס , אתה יכול למסור את הצוואר שלך לשוחט , אני מעדיף דמוקרטיה מתגוננת ולא מופקרת.

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

אם היה לי מצב רוח לבדיחות, הייתי שם את זה בחתימה שלי..

אז די לעשות BBC,  די ללכת לקיצון נגד הממשלה (יש מה ללכת נגדה כן? אבל בהגיון), די לחשוב שמחר בבוקר כל מי שלא יחשוב כמו המנהיג ילך לכלא ודי להאמין לכל איש שמאל קיצוני אנטי ישראלי ואנטי יהודי

• אהבתי 1
פורסם
לפני 32 דקות, עדי-אל כתב:

אתה יורה סיסמאות בלי אבחנה

אתה יכול להסביר לי מה יכולה להיות הסיבה שיוצאים ממסגד בהר הבית ומתחילים להתפרע?

לא חשבת שאולי יש הסתה במסגדים?

לגמרי! כמו שיש הסתה בבית הכנסת ממנו יוצאים פורעים מתנחלים, או במתנס ממנו מתגייסים לצבא בשביל לשמור על הפורעים הנ"ל ולהרוג פלסטינים באלפים. איזה כיף שעכשיו אפשר לרצוח אנשים ולהרגיש עם זה סבבה ואפילו לקבל רוח גבית מאנשים מוסתים! ממש ללכת בלי ולהרגיש עם (מצפון) 👌🙌

ברוך הבא לקייטנת "פונדמנטליזם למתחילים", יש בקלאוות בכניסה, קח ימינה בפוסטר של גולדי זה על שולחן הכתר פלסטיק עם המפה של משעל, רק בבקשה לשטוף ידיים לפני שמשתמשים בקלאצ' שלא יהיה דביק אח"כ 🙏 חשוב לשמור על צלם אנוש וידיים נקיות. חוץ מדם, דם זה סבבה 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 7
  • מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

לגמרי! כמו שיש הסתה בבית הכנסת ממנו יוצאים פורעים מתנחלים, או במתנס ממנו מתגייסים לצבא בשביל לשמור על הפורעים הנ"ל ולהרוג פלסטינים באלפים. איזה כיף שעכשיו אפשר לרצוח אנשים ולהרגיש עם זה סבבה ואפילו לקבל רוח גבית מאנשים מוסתים! ממש ללכת בלי ולהרגיש עם (מצפון) 👌🙌

תביא מספר של ישראלים שנרצחו על ידי מחבלים מוסלמים מול מספר של פלשתינאים שנרצחו על ידי מתנחלים יהודים.

אני מרשה לך להשאיר בחוץ את 1400 הנרצחים הטריים. 

פורסם
לפני 12 דקות, oryo כתב:

ברוך הבא לקייטנת "פונדמנטליזם למתחילים", יש בקלאוות בכניסה, קח ימינה בפוסטר של גולדי זה על שולחן הכתר פלסטיק עם המפה של משעל, רק בבקשה לשטוף ידיים לפני שמשתמשים בקלאצ' שלא יהיה דביק אח"כ 🙏 חשוב לשמור על צלם אנוש וידיים נקיות. חוץ מדם, דם זה סבבה 

בקיצור יש לך רק סיסמאות 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

אז די לעשות BBC,  די ללכת לקיצון נגד הממשלה

הממשלה הולכת לקיצון ואיתה גם חלק מהעם.

ועכשיו בזמן משבר חמור, כשיש אויב מאוד מפחיד וברור, זה קל מאוד לגלוש לקיצוניות. אם לפני המלחמה לא סמכתי על ביבי, בן גביר וסטרוק שמעניינת אותם הדמוקרטיה, אז עכשיו הם מקבלים על מגש של כסף הזדמנות לממש את הפנטזיות שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

תביא מספר של ישראלים שנרצחו על ידי מחבלים מוסלמים מול מספר של פלשתינאים שנרצחו על ידי מתנחלים יהודים.

שמע, אין מה להשוות את הפרופורציות של התופעה אצל יהודים ו"פלסטינים".

אבל המהות, זה 1:1 לא משנה איך תסתכל על זה.

גולדשטיין ריסס מתפללים כי מבחינתו כולם היו אויב מסוכן.

בטח ראית את הפתק שמצאו על מחבל שחוסל, התרופה היחידה לאויב זה עריפת ראשים ועקירת לבבות וכבדים. 

מה ההבדל?

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא בטח מתכוון לכך שצה'"ל הורג פלשתינים באלפים כדי לשמור על מתנחלים.

שזאת הצהרה מטומטמת מ-2 סיבות:

1. הפלשתינים שנהרגים, ברובם המוחלט של המקרים, הם מחבלים או מתפרעים.

זאת בניגוד לרוב הקורבנות היהודים, שנהרגים רק כי הם יהודים.

2. גם אם לא היו מתנחלים, עדיין היו נהרגים ערבים במסגרת הסכסוך. רואים את זה בעזה, בגבול עם לבנון, עם סוריה ואפילו בתוך הארץ.

מיותר גם לציין שהבן אדם כנראה אף פעם לא ביקר באותם בתי כנסת או מתנסים שהוא מדבר עליהם, אם זאת דעתו עליהם.

בקיצור, קשקשן עם אפס הבנה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני כשעה, zaf כתב:

image.png.51487acf424d2a0f1e32ed50df7a4e65.png

ספייס סטאר?

באמת?

כאילו, מכבד ומעריך את היוזמה והתרומה.

אבל ספציפית, הרכב הזה, מדכא.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 4
פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

שמע, אין מה להשוות את הפרופורציות של התופעה אצל יהודים ו"פלסטינים".

אבל המהות, זה 1:1 לא משנה איך תסתכל על זה.

גולדשטיין ריסס מתפללים כי מבחינתו כולם היו אויב מסוכן.

בטח ראית את הפתק שמצאו על מחבל שחוסל, התרופה היחידה לאויב זה עריפת ראשים ועקירת לבבות וכבדים. 

מה ההבדל?

אתה יודע שאף פעם לא תמכתי ואף פעם לא אתמוך ברצח של חפים מפשע סתם לכיף, או סתם כי "הרב אמר".

אבל לפי ההודעה של אור יש אלפי פלשתינאים (במודגש) שנרצחו על ידי מתנחלים סתם. לחילופין, וזה יותר גרוע, הוא טוען שצה"ל רוצח עזתים בשביל המתנחלים (ונתעלם מזה שהנפגעים העיקריים כרגע הם שמאלנים מהקיבוץ).

וזאת אחת הבעיות שלי איתו - משחק על מוסר עליון, אבל ממציא חוקים שרק הוא בערך יכול לעמוד בהם ומטיף מרחוק תוך כדי המצאות על אנשי הימין/מתנחלים. מדי פעם הוא רושם "מקווה שאוכל את הכובע" כדי שנחשוב שאכפת לו באמת.

פורסם סרטון בטלגרם על הגעת חיילים אמריקאים לארץ, מעבר לצורת העבודה שלהם (לוחמים שהולכים בטור כמו טירונים) שמראה את הרמה המטורפת שלהם בתור צבא (שם אף אחד לא יגיע לחדר אוכל ויגלה שאין מזלגות), אפשר להבין איזה עוצמה שהם מגיעים ותיק תק פורסים מערכות בשטח ברמת הדיוק הגבוהה ביותר.

שווה לחכות עוד כמה ימים אם הכוח הזה יהיה לטובתנו. היידה ביידן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

אלוהים ישמור אלי. אתה צריך לעבור שוב על קצת חומר היסטוריוני.

להיפך. החמאס לא מתקרב לאכזריות של הנאצים (או של היפנים...)

אני בכלל לא מסכים עם ההשוואה, אבל זה לא משנה.

אני חושב שזה כנראה לא רחוק מפוגרומים רעים שעשו ליהודים באירופה.

תחדש לי

• תוכן חדש...