Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מגיב פה כמעט, אבל השם גנץ עלה הרבה כרגע..

פגשתי אותו לפני 3 חודשיים בחתונה של אחותי, היא התחתנה עם הדובר שלו, שהיה הדובר של אפרת כנסת שעברה.

בלי קשר לדעותיו, הבן אדם ממש נגיש, נחמד,לבבי, קל לדבר איתו ובלי מנירות של איזה מורם מהעם..

(הנה תמונה, הג'וקר באמצע זה אני, עדיין צריך לשמור על התדמית 😉).

20230707_133827~2.jpg

• מצחיק 3

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

הוא יכול להעלות על הבמה ולתת נאום יאיר גולן, והיה יכול להגיד שיש לו תמונה של ברוך גולדשטיין בחדר. זה לא עניין המוני ישראלים בכלל שראו בו מנהיג ראוי רק מעצם זה שהיה רמטכל

גנץ לא יכל לתת שום נאום כזה כי אין לו דעות קיצון משלו. זה גם למה חלק מכובד מהציבור מצביע לו... למל"ם כזה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה לעשות שפשרות זה דבר הכרחי, במיוחד שאתה צריך להנהיג קבוצות עם אינטרסים כל כך מנוגדים?

לא שאני חושב להצביע דווקא לו, אבל זה עדיף פי כמה מלהצביע לליכוד, שזה בעצם להצביע לש"ס וליהדות התורה ביחד, או להצביע ללאומנים המסיונרים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

היה פיגוע בקו 405 ב1989. נחשב לפיגוע התאבדות למרות שהמחבל לא נהרג (דירדר את האוטובוס לתהום).

https://he.wikipedia.org/wiki/הפיגוע_בקו_405

גם לי זכור בתור הראשון. זה שהמחבל במקרה הספציפי הזה לא מצא את מותו הוא פרט טכני שולי...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי - צריך מפלגה אחת, שתקרא ישראל הדמוקרטית, ויהיו בה כל מי שאינו משיחיסט/גזען/כהניסט/חורבניסט. כל השאר אפשר יהיה לסדר אחכ ובתוך המחנה, כולל ימין ליברלי, שמאל ליברלי, מרכז ליברלי וכו.

זה הדרך היחידה להביס את בני החושך.

החמור צריך לבעוט. נגמר תכף החלון הזדמנויות.

צריך לצמצם כספים קואליציונים, לא לתקצב כלל שום דבר שאין בו ליבה משמעותית, להקים גוף פיקוח על תוכן ספרים כולל למגזר החרדי ולמגזר החרדלי,

לגדוע את רוב מלגות הלידה, להטיל עלויות לידה מעל ילד 4 במלואן על המשפחה.

קראתי משהו היום - באירן עשו רפורמות וכמות הילדים קטנה משמעותית, עשתה אותה מישהו שמבחינה דתית מדינית הוא קיצוני מאוד. הוא עדיין הבין שהאינטרס ארון הטווח הוא החשוב.  כנל במצריים. 

מפלגה אחת - כמו שהסמוטריץ הקיצוני הסכים לרוץ עם הכהניסטים, כמו שיהדות התורה רצה בבלוק עם דגל התורה, רק שקולות לא יברחו מהמחנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, KipodYam כתב:

לדעתי - צריך מפלגה אחת, שתקרא ישראל הדמוקרטית, ויהיו בה כל מי שאינו משיחיסט/גזען/כהניסט/חורבניסט. כל השאר אפשר יהיה לסדר אחכ ובתוך המחנה, כולל ימין ליברלי, שמאל ליברלי, מרכז ליברלי וכו.

צריך לצמצם כספים קואליציונים, לא לתקצב כלל שום דבר שאין בו ליבה משמעותית, להקים גוף פיקוח על תוכן ספרים כולל למגזר החרדי ולמגזר החרדלי,

קראתי משהו היום - באירן עשו רפורמות וכמות הילדים קטנה משמעותית, עשתה אותה מישהו שמבחינה דתית מדינית הוא קיצוני מאוד. הוא עדיין הבין שהאינטרס ארון הטווח הוא החשוב.  כנל במצריים. 

מפלגה אחת - כמו שהסמוטריץ הקיצוני הסכים לרוץ עם הכהניסטים, כמו שיהדות התורה רצה בבלוק עם דגל התורה, רק שקולות לא יברחו מהמחנה.

אחלה פנטזיה... הכי קרוב שהגענו לזה היה ממשלת בנט וגם זה הלך לעזזל כי "ערבים! הצילו!"

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, לירון .ה. כתב:

לא מגיב פה כמעט, אבל השם גנץ עלה הרבה כרגע..

פגשתי אותו לפני 3 חודשיים בחתונה של אחותי, היא התחתנה עם הדובר שלו, שהיה הדובר של אפרת כנסת שעברה.

בלי קשר לדעותיו, הבן אדם ממש נגיש, נחמד,לבבי, קל לדבר איתו ובלי מנירות של איזה מורם מהעם..

(הנה תמונה, הג'וקר באמצע זה אני, עדיין צריך לשמור על התדמית 😉).

20230707_133827~2.jpg

הבחור למד, לקח את הסמארטפון וצילם אחרת היתה יוצאת חרא תמונה

לפני שעתיים, KipodYam כתב:

רק זה חסר לי שיטה יותר גרועה מהיום והשוואה לדמוקרטים בארהב. וזה אחרי שניה מקריאה של המשפט הראשון שלך בהודעה.

והדמוניזציה שיעשו לאוסף המפלגות הזה, יגרום למפלה גדולה עוד יותר.

לפני 15 דקות, flytomars כתב:

וגם זה הלך לעזזל כי "ערבים! הצילו!"

הכי מצחיק שביבי לקח לו יותר זמן לתקוף בעזה על בלונים ובלבולי לילה מאשר בנט. וגם דאג למסיחי דעת בשביל לפתוח שוב את המעבר גבול בעזה.

הכי ביטחוני שיש. פחחח...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

זו הבעיה הגדולה. שאלו האלטרנטיבות. שתי נקודות קיצון.

למה נקודות קיצון? אנשים שונים עם השקפות עולם שונות.

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

והם בדרך כלל לא רוצים להתחיל כח"כים פשוטים, הם ישר רצים לראשות מפלגה וראשות ממשלה.

זה פשוט לא נכון. כמה עוד חוץ מגנץ נהיו ישירות ראשי ממשלה? כמעט כולם לא.

פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

זה פשוט לא נכון. כמה עוד חוץ מגנץ נהיו ישירות ראשי ממשלה? כמעט כולם לא.

גנץ לא היה ראש ממשלה..

אני מדבר על זה שהם רואים את עצמם ישר מועמדים לראשות ממשלה או לראשות מפלגה. זו נקודת הפתיחה שלהם לכל מו"מ עם המפלגות הקיימות, לפני כל בחירות.

----

כלכלת בעזרת השם.

הועברו מליוני שקלים, לצורך הדחוף של חלוקת ממתקים לילדים חרדים בבתי הכנסת בשמחת תורה.

מוסדות לימוד פרטיים חרדים, שלא קיבלו תוספת תקציב, כי הם לא מספיק מקושרים לשרים הרלוונטים, עתרו לבית המשפט בדרישה להשוות את התקציב שלהם לאלו שכן מקבלים. סיכוי סביר של העתירה להתקבל.

במקביל קוצצו מליונים מתקציבים של מוסדות בריאות הנפש. ומעוד מוסדות פחות חשובים.

עליית מחיר הנפט הייתה אמורה להעלות את מחיר הבנזין. שר האוצר, הטוב והמיטיב, החליט לסבסד לנו את הבנזין, על חשבוננו, בהורדת מס הבלו, כך שהמחיר לצרכן לא יעלה.

שהשם יהיה בעזרנו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

גנץ לא היה ראש ממשלה..

אתה צודק, התכוונתי ראש הרשימה.

לפני שעה, פינדר כתב:

אני מדבר על זה שהם רואים את עצמם ישר מועמדים לראשות ממשלה או לראשות מפלגה. זו נקודת הפתיחה שלהם לכל מו"מ עם המפלגות הקיימות, לפני כל בחירות.

עוד פעם לא מדויק. כמה מהם ומי חוץ מגנץ ישר דרשו לעמוד בראש הרשימה? רצים אחריהם בעיקר בתור שחקני חיזוק.

פורסם

זהו המחאה מתחילה להתפרק? או רק פורשת אחת?

https://www.kipa.co.il/חדשות/1166842-0/

"זה אבוד": פעילת המחאה הבולטת הודיעה על פרישה מכל פעילות

יעל אבינרי, במאית ועורכת וותיקה ברדיו ובטלוויזיה ופעילה בולטת במחאה, הודיעה כי היא פורשת מכל פעילות וכתבה: "עברנו את נקודת האל חזור, אני הולכת לוודא שיהיה לי איך להבריח מפה את בתי".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, yor2 כתב:

זהו המחאה מתחילה להתפרק? או רק פורשת אחת?

https://www.kipa.co.il/חדשות/1166842-0/

"זה אבוד": פעילת המחאה הבולטת הודיעה על פרישה מכל פעילות

יעל אבינרי, במאית ועורכת וותיקה ברדיו ובטלוויזיה ופעילה בולטת במחאה, הודיעה כי היא פורשת מכל פעילות וכתבה: "עברנו את נקודת האל חזור, אני הולכת לוודא שיהיה לי איך להבריח מפה את בתי".

עם כל הכבוד לה, אלה שיש להם לאן לברוח ומוכנים לוותר על הבית שלהם לא יהיו אלה שיכריעו את הכף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 28.9.2023 בשעה 16:34, יובל .מ. כתב:

נניח עד גיל 40 פלוס מינוס. משם הכל תפקידים עם סיכון יותר קטן.

משם הוא יוצא לפנסית גישור עם תפקיד ציבורי בכיר.

מוותר בכיף על הפנסיה והתנאים של אלוף פיקוד בצה"ל. זו עבודה כל כך קשה, 24/7, עם כל כך הרבה אחריות, תודה אבל לא תודה. הזלזול של אנשי הליכוד בכל דבר שהוא לא הם, שהוא לא ביבי, שהוא לא זה שמביא להם כסף ועבודה, זה פשוט מדהים או ליתר דיוק, טמטום אחד גדול של אנשים עם אופי של אוהדי כדור רגל מהסוג הנחות. 

בתאריך 28.9.2023 בשעה 10:28, עדי-אל כתב:

זוכרים את ההתמודדות הראשונה של גנץ?

הבנאדם לא אמר מילה אחת, אפילו לא הודיע שהוא מתמודד. עושים סקר והופה 20 מנדטים

איך? מה? למה?

מה הדעות שלו? מה הוא חושב על נושאים אחרים? איך הוא מתכוון לשנות דברים? כלום. היה קצין בכיר, נראה מדהים וזהו

וזאת הבעיה העיקרית

במה זה שונה מביבי? בעצם זה יותר גרוע כי גם לאחר 30 שנה עם האיש אין לי מושג עד היום מה הדיעות שלו בהמון נושאים חשובים, אני רק יודע מה הוא אומר כדי להשיג קולות ולהישאר בשלטון. מזמן הפסקתי להקשיב לאיש, הוא חלאת המין האנושי, היה ונשאר כזה. 

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

עם כל הכבוד לה, אלה שיש להם לאן לברוח ומוכנים לוותר על הבית שלהם לא יהיו אלה שיכריעו את הכף.

אם/כש תתעורר מהסיסמאות, תגלה שהאנשים האלו הם אלו שמחזיקים בהון גבוה ותמיד משתייכים לצד מסוים, ולכן הם מסייעים להכריע את הכף הן בפן הכלכלי והן בפן הפוליטי. קצת כמו מי שלא מצביע ולכן עוזר לצד שמנגד, רק שבנוסף הם מוציאים הון עצום (כלכלי ואנושי) מישראל. 

פשוט בינתיים הם לא מספיק בשביל להזיז את המחוג הפוליטי, ואת המחוג הכלכלי נדע רק עוד 3-5 שנים כי יש propagation delay / latency (עיכוב? השתהות?). 

כתבתי כבר מספר פעמים על מה קורה בעולם גיוס הכספים (בגדול: רוב הקרנות נמנעות קטגורית מכל ip מבוסס בישראל, בזכות ביבוש וחבורת הזבל), מי שלא מגיע מהתחום לא בהכרח מבין עד כמה המצב חרבנא. ברור שסטארטאפים הם לא ה-דבר הכי חשוב לכלכלה הישראלית, ועדיין, מאמין שיש חשיבות מסוימת ומתבאס עבור הפאונדרים שנמצאים על אדים ובקרוב יתחילו לחסל עניינים. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...