Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, amir74 כתב:

עצרו אתמול את המדינה כי ביבי רצה להחליף שופטים שיהיו נוחים לו. מישהו באמת חושב שיקום פה "צבא פרטי" שיתנו לו לעשות מה שהוא רוצה.

לא מצליח לראות איך דבר כזה מתקיים במציאות שלנו.

הטעות הגדולה של לוין ורוטמן, היא שניסו להעביר במכה מה שדיקטטורים אחרים עשו במשך שנים.

תרחיש אפשרי: ממסמסים את המחאה במו״מ עד הקיץ. מכריזים על חוסר הסכמה או שמצליחים לסחוט מלפיד וגנץ הסכמה לשינויים ״תמימים״ ואח״כ מעבירים את ההמשך בחלקים.

תקרא פה מה היה בפולין (שגם נתנו יעוץ לממשלה הנוכחית). ב2015 התחילו מחאות. ב2017 המוחים גם חשבו שניצחו. ב2019 השלטון העביר את מה שרצה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, tzahico כתב:

אני לא מבין איך ניתן לראות בהצהרה של אתמול איזשהו הישג - התרחיש הסביר לדעתי הוא שלא תהיה הסכמה רחבה עם האופוזיציה, ולאחר "הכישלון" נתניהו יצא לנאום לאומה שבו הוא יתאר כיצד הוא באמת ניסה להגיע להסכמה אבל נבצר ממנו מכיוון שדרישות האופוזיציה בלתי אפשריות.  במקביל, ממש ממש במקרה יוסמך המשמר הלאומי שיוכל לשבור למפגינים את הידיים והרגליים.  זה בסך הכל פסק זמן להתארגנות מחדש...

אם לפיד והאיטריה לא מבינים את זה, הם אפסים מוחלטים. העקרב תמיד יעקוץ כי זה טבעו. גם אם תציל אותו מטביעה. יחזרו על הניסוי מאה פעם, מאה פעם יעקוץ. אבל כמו בשיר של מאיר אריאל ...

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

אני ואחרים ענינו לך על הטענה הלכאורה כל כך תמימה הזו.

אם אתה לא מבין, או מסרב להבין, את הבעייתיות בשיטה הזו להשתלטות על בית המשפט והפיכתו לפוליטי על מלא, אז באמת אין תקווה.

ככה זה כמעט בכל המדינות הדמוקרטיות.

אבל השמאל מפחד משופטים לא מהמחנה שלהם, כי רק במציאות שיש היום הם יכולים להפסיד בבחירות ולהמשיך לשלוט במדינה.

לפני 22 דקות, falou כתב:

בנגביר הוא עוסק זעיר שארגן, במקסימום, חבורות רחוב למעשי ביזה קטנים. אין סיבה לחשוב שהוא מסוגל לנהל וועד שכונתי.

כי מירב מיכאלי היא מנהיגה בסדר גודל...

לפני 2 דקות, קורן בן אשר כתב:

אם לפיד והאיטריה לא מבינים את זה, הם אפסים מוחלטים. העקרב תמיד יעקוץ כי זה טבעו. גם אם תציל אותו מטביעה. יחזרו על הניסוי מאה פעם, מאה פעם יעקוץ. אבל כמו בשיר של מאיר אריאל ...

למה שלא יעקוץ...

הם זכו בבחירות דמוקרטיות בשביל ליישם את המדיניות שלשמה הם נבחרו.

חובה עליהם להתגמש אבל לא להתקפל. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2
  • מצחיק 3
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

הטעות הגדולה של לוין ורוטמן, היא שניסו להעביר במכה מה שדיקטטורים אחרים עשו במשך שנים.

תרחיש אפשרי: ממסמסים את המחאה במו״מ עד הקיץ. מכריזים על חוסר הסכמה או שמצליחים לסחוט מלפיד וגנץ הסכמה לשינויים ״תמימים״ ואח״כ מעבירים את ההמשך בחלקים.

תקרא פה מה היה בפולין (שגם נתנו יעוץ לממשלה הנוכחית). ב2015 התחילו מחאות. ב2017 המוחים גם חשבו שניצחו. ב2019 השלטון העביר את מה שרצה.

אני מסכים עם כל מה שכתבת בתנאי אחד, גם אצלם היה בדיוק את אותו מצב כמו פה.

כלומר, מדינה שמחולקת למגזרים שנלחמים אחד בשני כשרק אחד מהם באמת מסוגל לסחוב את המדינה על הכתפיים שלו.

מאחר ואין לי מושג מה היה שם אז אני לא יודע לנבא מה יהיה פה על פי מה שהיה שם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

הטעות הגדולה של לוין שהוא לא פיצל את תפקיד היועמש תחילה, ואחכ את שינוי הועדה לבחירת שופטים.

כבר לא היו צריכים את כל יתר הרפורמה.

וזה היה מונע את כל התבהלה מאנשים רציונלים ולא שטופי שנאה.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
לפני 7 דקות, avi 1234 כתב:

אתה ממשיך עם הטענה המקושקשת הזו?

באיזו מדינה דמוקרטית אין הפרדת רשויות, אין חוקה, אין הפרדת דת ומדינה, אין הגבלת כהונה (משטר נשיאותי)?

לבחור חלק אחד שמתאים לך ולוותר על מה שלא מתאים לך, זו לא דמוקרטיה זו דיקטטורה.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, avi 1234 כתב:

כי מירב מיכאלי היא מנהיגה בסדר גודל...

מאיפה הקרצת את זה?!

מה הקשר למיכאלי?

לפחות, לפחות, היא פוליטיקאית כבר כמה שנים טובות.

קיצונית, אבל קצת מכירה את הפרלמנט.

לפני 22 דקות, avi 1234 כתב:

זה לא ככה באף מדינה דמוקרטית.

ואני מחכה לדוגמא ממך. לאחת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 14 דקות, avi 1234 כתב:

הטעות הגדולה של לוין שהוא לא פיצל את תפקיד היועמש תחילה, ואחכ את שינוי הועדה לבחירת שופטים.

וזה היה מונע את כל התבהלה מאנשים רציונלים ולא שטופי שנאה.

אבל זה לא היה יכול להתרחש, כי החרדים רוצים התגברות ב- 61 כנגד ערך השוויון, וסמוטריץ' בכלל מצהיר שהוא רוצה סנהדרין.

אז באיזו קונסטלציה בדיוק זה היה יכול להתרחש?

אם היו בנגביר וסמוטריץ' מתעסקים במשילות ויוקר המחייה, ולוין היה מפצל תפקיד יועמש ומעביר את שינוי הוועדה לאחר "הריכוך" ממש קשה לי להאמין שמישהו בכלל היה כועס.

לך תדע, אם בנגביר היה מתעסק במשילות ומצליח, אולי הייתי אפילו מצביע לו.

פורסם
לפני 17 דקות, avi 1234 כתב:

מה הקשר?!

איך פיצול היועמש היה עוזר להעביר את הרפורמה?

אתה חושב שמישהו חייב לספור היועמשית ובגלל מה שהיא כתבה העסק נעצר?

אתה מה זה לא מבין הדינימיקה...

אין שומדבר בחוק שהופך את המלצת היועמשית (שלדעתי הייתה טעות קרדינלית, אבל זה עניין אחר) למחייבת. 

בסוף הכל נופל לפתחו את בית המשפט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

ואם הוא יהיה חרדי?

ההבדל ביננו שאנחנו נשמח אם הציבור החרדי יעבוד כמו כולנו ושאין לנו שום דבר נגדם כבני אדם.

• אהבתי 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

אבל השמאל מפחד משופטים לא מהמחנה שלהם, כי רק במציאות שיש היום הם יכולים להפסיד בבחירות ולהמשיך לשלוט במדינה.

אין זה פשוט אבוד, לרגע תפסיק לראות ערוץ 14 ותקשיב למה שאומרים לך פה, ודרך אגב אני ימני (לא ליכודניק) ולא שמאלני.

אתה מבין שכבר שינו את שיטת הבחירה (סער ושקד), והמבנה של בגץ משתנה.

אתה מבין שיש לך כבר שני שופטים מתנחלים בבגץ והוא ממש לא שמאלני כמו שמטפטפים לך.

אתה מבין שאתה רוצה שבית משפט העליון ישתנה בצורה מתונה ולא במכה אחת כדי להקטין את הסיכוי לשחיטות ומינוי בובות.

והדבר האחרון שאת צריך לחשוב אליו, אם מחר יקירת ליבך מירב מכאלי נבחרת לראשות הממשלה אתה באמת רוצה שהיה לה את הכוח בקדנציה אחת:

- להחליף את בגץ באנשים שלה

- לקבל שוחד ממדינות זרות במסווה רפואי או פלילי

- למנות לשרים אנרכיסטים שמאלנים עם עבר פלילי

- לדרוס כל חוק בכנסת (יסוד או לא) ושאף אחד לא יוכל לעצור אותה כולל להכריח אותך לדבר בנקבה

- לפטר את הרמטכל/מפכל וכל מי שהיא רוצה ולהחליף אותם באנשים שיותר קשובים לראיית העולם המקסימה שלה.

- וכל שאר כוחות העל שהרפורמה שאתה כל כך רוצה אותם שדוחפים היום ביבי והממשלה הזויה שלו?

אם אתה באמת מאמין שזה נעשה כדי להגן על הדמוקרטיה אז תחשוב מה יקרה שהצדדים יתהפכו, זה מה שצריך להפחיד אותך. 

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 9

טסלה 3 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, falou כתב:

בנגביר הוא עוסק זעיר שארגן, במקסימום, חבורות רחוב למעשי ביזה קטנים. אין סיבה לחשוב שהוא מסוגל לנהל וועד שכונתי.

אבל הוא יכול תיאורתית למנות מישהו תחתיו שמסוגל לנהל אופציה כזאת כמו צביקה פוגל שתומך בשריפת כפרים.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

אתה אשכרה מנותק מהמציאות.

יעל וילנר - דתיה ימנית.
נועם סולברג, מתנחל דתי.
דויד מינץ, מתנחל דתי ימני קיצוני שעתר בעבר לבגץ קביעת נושא מוביל במערכת החינוך השלום בין ישראל לשכנותיה (לא זוכר את הנוסח המדוייק).

אלרון, ימני בדיעותיו.

זה ככה מהזיכרון. שמעת פעם ביקורת כלשהי מהשמאל על הפסיקות שלהם שהן מוטות לכיוון כלשהו?

אני גם אגלה לך למה לא. פשוט כי השופטים היום הם מינויים מקצועיים שמתקבלים בהסכמה בין חברי העדה שלאף אחד אין רוב אוטומטי.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כבר היה?

זה כל כך טוב שאם אני ביבי עכשיו אני שואל את GPT איך מבצעים הפיכה מוצלחת עד הקיץ. ברור שהוא יעשה עבודה יותר טובה ממנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 6
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 39 דקות, motizkn כתב:

אין זה פשוט אבוד, לרגע תפסיק לראות ערוץ 14 ותקשיב למה שאומרים לך פה, ודרך אגב אני ימני (לא ליכודניק) ולא שמאלני.

אתה מבין שכבר שינו את שיטת הבחירה (סער ושקד), והמבנה של בגץ משתנה.

אתה מבין שיש לך כבר שני שופטים מתנחלים בבגץ והוא ממש לא שמאלני כמו שמטפטפים לך.

אתה מבין שאתה רוצה שבית משפט העליון ישתנה בצורה מתונה ולא במכה אחת כדי להקטין את הסיכוי לשחיטות ומינוי בובות.

והדבר האחרון שאת צריך לחשוב אליו, אם מחר יקירת ליבך מירב מכאלי נבחרת לראשות הממשלה אתה באמת רוצה שהיה לה את הכוח בקדנציה אחת:

- להחליף את בגץ באנשים שלה

- לקבל שוחד ממדינות זרות במסווה רפואי או פלילי

- למנות לשרים אנרכיסטים שמאלנים עם עבר פלילי

- לדרוס כל חוק בכנסת (יסוד או לא) ושאף אחד לא יוכל לעצור אותה כולל להכריח אותך לדבר בנקבה

- לפטר את הרמטכל/מפכל וכל מי שהיא רוצה ולהחליף אותם באנשים שיותר קשובים לראיית העולם המקסימה שלה.

- וכל שאר כוחות העל שהרפורמה שאתה כל כך רוצה אותם שדוחפים היום ביבי והממשלה הזויה שלו?

אם אתה באמת מאמין שזה נעשה כדי להגן על הדמוקרטיה אז תחשוב מה יקרה שהצדדים יתהפכו, זה מה שצריך להפחיד אותך. 

לא רלוונטי, ברגע שביבי יקבל את כל הכוחות הנ"ל הוא כבר ידאג שאף אחד אחר לא ייבחר, גם אם זה לא ע"י אמצעים בוטים וישירים כמו ביטול בחירות, יש הרבה דרכים לעשות את זה, במיוחד כשיש לו בייס פנאטי והעם מפולג. זו פרוגרסיה גיאומטרית של השתלטות על מוקדי הכוח במדינה, כל חוק שעובר מקל על מעבר החוק הבא אחריו, עד שבסוף יש מצב שבו אתה כל-יכול, קרי דיקטטור. בשלב הזה אף אחד אחר כבר לא יתפוס את המושכות ולא יוכל לנצל את הכוח הזה ללא הפיכה צבאית או משהו בסגנון, לא מירב מיכאלי ולא נעליים.

בגלל זה מי שלא איכפת לו לחיות תחת דיקטטורה לא חושש ממה שיקרה אם הצד השני ישתמש בכל הכוח הזה לרעתו - לא יאפשרו לזה לקרות, והם גם יודעים זאת ומברכים על זה.

לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

כבר היה?

זה כל כך טוב שאם אני ביבי עכשיו אני שואל את GPT איך מבצעים הפיכה מוצלחת עד הקיץ. ברור שהוא יעשה עבודה יותר טובה ממנו.

פייק, הטסקסט שChatGPT אומן עליו למיטב ידיעתי מוגבל ל-2021, ז"א אין לו ידע על אירועים מאוחרים יותר. אלא אם שינו את זה במעבר לGPT4 ואני לא יודע.

• תוכן חדש...