Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באמת אתה מנסה להקביל פסק דין של בג"צ שפסל סעיף בחוק המסתננים שאמר שלא סביר לכלוא אדם ללא משפט במשך שלוש שנים, וניתן לעשות זאת רק למשך שנה, לפינוי שבוצע משטח שמעולם לא סופח ושהדרג המדיני החליט על פינוי שלו תוך כדי פיצוי למפונים, שבג"ץ הגדילו - כך שהם יכולים להתמקם כמעט בכל מקום בארץ?

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

בית המשפט, אופוזיציה, תקשורת "נשכנית" (שלא לומר עויינת), פרקליטות. להמשיך?

את בית המשפט ה״רפורמה״ רוצה לסרס ולהחליש.

אופוזיציה היא בהגדרה מיעוט. אז איך היא מגינה על המיעוט?

תקשורת? חוץ מרעש וצלצולים? אנחנו רואים כמה התקשרות מזיזה לקואליציה. פשוט מסמנים אותה כעויינת (כמו שאתה הרגע עשית) וממשיכים הלאה.

פרקליטות? בראשה עומד היועץ המשפטי לממשלה. מה עושה עושה ה״רפורמה״? מחלישה אותו ומאפשרת למנות יועץ חלופי שיהיה משרת של הממשלה.

אז חוץ מלזרוק פה מילים, לא עשית כלום.

לפני 41 דקות, gadik6 כתב:

מי שומר על זכויות הפרט או המיעוט מפני בג"צ?   הרי תיאורטית, בית המשפט העליון, עם 15 השופטים שלו, יכול לעשות פחות או יותר מה שבא לו.

איך בג״ץ יכול לפגוע במיעוט? אני חייב שתתן לי תיאור מפורט, כי אני לא מכיר תרחיש כזה.

לבג״ץ אין חיילים או שוטרים.

לפני 25 דקות, לב טוב כתב:

נכון, בהתנתקות, אנשים שפינו אותם מהבית... ילדות בנות 14 שנעצרו עד תום ההליכים... כן... מגן...

שמע, אתם מתפארים פה ביכולות החשיבה של בוגרי החינוך החרדי, אז אני חייב להבין את ההגיון מאחורי הטיעון הזה.

הטענה שלך, אם אני מבין נכון, היא: בגץ לא שמר על זכויות הפרט בזמן ההתנתקות.

נניח שאתה צודק.

איך ה״רפורמה״ הזו תדאג שבהתנתקות הבאה (אם תהיה) בגץ כן ישמור על זכויות הפרט?

לפני 22 דקות, לב טוב כתב:

"עילת הסבירות"

זו עילה שהיא קיימת וחלק מהותי כמעט בכל דמוקרטיה מערבית.

לא הומצאה ע״י בגץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן, ממש. ואפי' יותר מכך. 

אם לא "סביר" (שוב, הסבירות...) לכלוא מסתנן עבודה שהסתנן לארץ בצורה בלתי חוקית, ומביא איתו אלימות ופשע לאזור ששם הוא החליט להיישב. קל וחומר בן בנו של קל וחומר שלא "סביר" לעקור בני משפחה מביתם ומסביבתם רק כי כך הממשלה החליטה. זהו דיקטטורה. 

ואם בג"ץ "שכח" להגן על זכויותיהם (מה?! לשופטים יש עמדות פוליטיות?!) כנראה שלא הוא זה שמגן על זכויות המיעוטים...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
Just now, לב טוב כתב:

אם לא "סביר" (שוב, הסבירות...) לכלוא מסתנן עבודה שהסתנן לארץ בצורה בלתי חוקית, ומביא איתו אלימות ופשע לאזור ששם הוא החליט להיישב. קל וחומר בן בנו של קל וחומר שלא "סביר" לעקור בני משפחה מביתם ומסביבתם רק כי כך הממשלה החליטה. זהו דיקטטורה. 

אתה מוציא שם רע ליכולות הלוגיות של בוגרי ישיבות.

אין קשר בין החלק הראשון של הטענה שלך לחלק השני.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

זה שזה בעייתי מבחינתך אני מבין.

מבחינתי?!

אפשר לסגור את הפרוייקט הציוני על זה.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

זו בדיוק הסיבה שבגללה אני חושב שבציונות הדתית לא באמת יכולים להיות ליברלים במובן של תמיכה בחרויות הפרט וכו׳, ולא בטוח שבכלליות מי שמאמין בסיפוח בימין הישראלי יכול.

זו לא עמדה של כל מי שאפשר לשים תחת הכותרת ״הציונות הדתית״

פנחס ולרשטיין, לדוגמא, הצביע לליכוד בבחירות האחרונות, כי המפלגה של הציונות הדתית הייתה לו קיצונית מדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 36 דקות, לב טוב כתב:

ילדות בנות 14 שנעצרו עד תום ההליכים... כן... מגן..

זה שקר. הן לא נעצרו עד תום ההליכים. סך הכל נעצרו כי סרבו להזדהות ולא היו מוכנים לשחרר אותן ללא זיהוי. או שאתה מעדיף לשחרר ילדים לרחוב ללא זיהוי?

לפני 7 דקות, לב טוב כתב:

כן, ממש. ואפי' יותר מכך. 

ואם בג"ץ "שכח" להגן על זכויותיהם (מה?! לשופטים יש עמדות פוליטיות?!) כנראה שלא הוא זה שמגן על זכויות המיעוטים...

מי אמר שהוא מסתנן עבודה ולא פליט נרדף? מי טען שהוא מביא איתו אלימות? כל אלה טענות שלא נבדקו בבית משפט. הממשלה רצתה לזרוק אנשים שלא ראו שופט ובלי שקיבלו אפשרות לטעון את טיעוניהם לשלוש שנים בלי אפשרות לראות שופט. זה האמא והאבא של הלא סביר…

פורסם

החוק או יותר נכון חוקי יסוד.
מי שמגביל את בג"צ אלו הרשות המחוקקת והמבצעת ומנגנוני פיקוח פנימיים, זה כל הרעיון מאחורי שלוש רשויות ופיזור מוקדי כוח בדמוקרטיה, אם בג"צ היה עושה פה דיקטטורה כמו שטוענים הביביסטים והכהניסטים, אז היינו מגיעים מזמן לדבר שקוראים לו "משבר חוקתי" כמו המשבר שהממשלה מובילה אותנו אליו עכשיו.

אתה מוזמן לקרוא:
https://he.wikipedia.org/wiki/דמוקרטיה

פורסם
לפני 10 דקות, לב טוב כתב:

כן, ממש. ואפי' יותר מכך. 

מצויין.

אז אני אבוא אליך ברחוב, אגנוב לך את הארנק, אזמין את המשטרה ואטען שאתה שוהה בלתי חוקי.

"ישכנו" אותך למשך 3 שנים במתקן חולות, ואחרי 3 שנים תזכה להופיע בפני שופט כדי להוכיח שאתה בעצם לא שוהה בלתי חוקי.

סגרנו?

פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

מי טען שהוא מביא איתו אלימות? כל אלה טענות שלא נבדקו בבית משפט.

אתה מוזמן לקפוץ לביקור בדרום תל אביב. 

לפני 6 דקות, garicho כתב:

הממשלה רצתה לזרוק אנשים שלא ראו שופט ובלי שקיבלו אפשרות לטעון את טיעוניהם לשלוש שנים בלי אפשרות לראות שופט. זה האמא והאבא של הלא סביר…

הבנתי. הבנתי. הבנתי. 

אני מחכה להסבר איפה היו השופטים כשעקרו אנשים מבתיהם, למה אז זה כן היה סביר? כי "אלה אנשים אחרים" כדברי השחצן לפיד?

לפני 2 דקות, Nemesis כתב:

כדי להוכיח שאתה בעצם לא שוהה בלתי חוקי.

לא הבנתי, יש אופציה להסתנן לארץ דרך פרצה בגבול ולהפוך לאזרח חוקי? ככה מיד?

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 1 דקה, לב טוב כתב:

אני מחכה להסבר איפה היו השופטים כשעקרו אנשים מבתיהם, למה אז זה כן היה סביר?

זרקו אותם למעצר? או שסידרו להם דיור חלופי?

ממליץ שתתמקד בהלכות להדלקת מתג דוד בשבת, כי הלוגיקה שלמדת בישיבה לא ממש מחזיקה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

או שסידרו להם דיור חלופי?

אה, סידרו להם "דיור" פחחחחחחחחחחחח 

ראית פעם מקרוב את הפחונים בהם שיכנו אותם? אתה רציני? אתה עוד קורה לזה "דיור"?

עוד ממעללי הדמוקרטיה 

https://www.now14.co.il/כתבת-חדשות-14-שהותקפה-בהפגנה-אני-בהריון/ 

ועוד אחד של ההוא שנלחם בשם העם והצדק 

https://www.maariv.co.il/journalists/Article-952326

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם להיות כנים, הם קיבלו פיצויים נדיבים.

זה ששיכנו אותם בקראווילות בהתחלה, מה רצית שיעשו? יחלקו להם וילות בארסוף?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, falou כתב:

מבחינתי?!

אפשר לסגור את הפרוייקט הציוני על זה

יש אוכלוסיה, וחלק ממנה גם נמצאת פה מדי פעם בשירשור, שמילים כגון אפרטהייד או טרנספר לא מפריעים להם. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, לב טוב כתב:

לא הבנתי, יש אופציה להסתנן לארץ דרך פרצה בגבול ולהפוך לאזרח חוקי? ככה מיד?

לא הבנתי את הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שענית.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

זרקו אותם למעצר? או שסידרו להם דיור חלופי?

אגב, מהלוגיקה המוטעית שלי, אני מבין שזה "הגיוני" ו"בסדר" ו"צודק" ו"מוסרי" לזרוק אנשים בכפיה מביתם.

אוקיי, עכשיו הבנתי מה זו דמוקרטיה...

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...