Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

אם כי יאיר כנראה צריך לצאת קצת לדרך עצמאית, ואולי לא להתעסק בעבודה של אבא - במיוחד אם זה גורם לו לבעיות.

אלו, יש לו תואר שני והוא עבד תוך כדי! 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אני גם אוהב את הקטע שלשרה אין OCD

היא גם בכלל לא שותה אלכוהול

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אלו, יש לו תואר שני והוא עבד תוך כדי!

הוא עובד אצל מעסיק שאסור להזכיר את שמו

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
בתאריך 9.6.2022 בשעה 18:18, יבגניפ כתב:

ברור, השיח רעיל. וכולנו חוטאים בזה. וזו אחת הסיבות שבגללן אף פעם לא הצטרפתי לשום קבוצת או הפגנת רל"ב. וחוץ מזה היה משהו מאוד פתטי בלראות סבתות תל אביביות מפגינות כל מוצש על חוף היום בשכונה הכי יקרה בארץ בערך בזעם, כאילו לקחו להן את המדינה ברמאות ונוכלות. אבל זה כבר דיון צידי.

מסכים, זו עוד סיבה בשבילי לא לבחור בליכוד.

בתאריך 9.6.2022 בשעה 18:18, יבגניפ כתב:

אני עדיין מתעב את איילת שקד אגב. ונפתול התרכך לדעתי (מניח שזה גם קשור לזה שהוא זז למרכז מסמוטריץ' ושאר האחים)

ברור שהתרכך, בנט של 2022 היה מסתכל על בנט של 2020 ולא מזהה אותו בכלל.

בתאריך 9.6.2022 בשעה 19:35, יובל .מ. כתב:

"לפי הדיווח הזה, חברת כנסת בקואליציה של בנט ולפיד, טוענת שלפיד הבטיח ״להחזיר״ לה שני כפרים - ובדקתי בגוגל - היום זו אדמה של כמה קיבוצים שרוב רובם הצביעו מרצ, יש עתיד וכו׳ - בשביל שהח״כית תתמוך בקואליציה. יפה. רק לא יודע אם הוא עדכן את התושבים הנוכחיים".

מיבגני זרובינסקי לפי ראיון של זועבי לאיזה רדיו ערבי.

#שינוי.

לא יפנו את הקיבוצים, הרעיון היה להקצות להם שטח כלשהו כדי להקים מחדש את הישובים שלהם.

אגב בנושא הזה כמה נקודות מעניינות:

1. מדובר לרוב בתושבים נוצרים מארונים.

2. כבר בשנת 1951 בג"צ קבע שהממשלה עברה על החוק ועליה לאפשר למפונים לחזור.

3. המדינה לא ביצעה את פסק הדין מאז.

4. בלי קשר הוא היה צריך לסרב לדון בכלל במסמך שמכיל את זה. דווקא לא ספציפית בגלל התושבים האלה, אלא כי זה פתח לדון על זכות השיבה.

בתאריך 9.6.2022 בשעה 22:52, פינדר כתב:

היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה..

חרטא, יש מסמך, שנשלח מזועבי למי מטעמו של לפיד, שאישרה שידונו בנושא.

לא הייתה הבטחה, ועוד לא היה דיון, הייתה הבטחה לדון, שזה פשיטת רגל ללפיד הציוני.

בתאריך 10.6.2022 בשעה 08:45, פינדר כתב:

ו...?

ספציפית לגבי הכפרים האלו אין ויכוח שחלק גדול מהתושבים פונו ע"י צה"ל מהכפרים, לאחר שנכנעו ללא קרב במלחמת העצמאות. מאז ועד היום התושבים והצאצאים שלהם מנהלים מאבק לחזור לאדמות שלהם. אין פה שום דבר חדש.

הבעיה היא לא עם הכפרים האלו דווקא, ולא עם התושבים האלו דווקא (או יותר נכון הבעיה היא דווקא לא עם התושבים האלה).

אלא עם פתיחת הפתח לדון על זכות השיבה. במיוחד דרך בג"צ. הנוצרים המארונים יפרצו את הדרך, אחריהם יבואו הג'יהאדיסטים האיסלאמיסטים.

זו הסיבה שמשנת 1951 ועד היום, כל ממשלות ישראל, כולל ממשלת רבין השניה וממשלת אולמרט, סירבו לבצע את פסק הדין של בג"צ.

בתאריך 10.6.2022 בשעה 12:14, David32 כתב:

רק מה, הבעיה בתחבורה הציבורית כרגע זה לא המחיר...

כול ההצעת חוק הזאת והדיון בה זה מיסוך עשן לבעיה האמיתית

בתאריך 10.6.2022 בשעה 12:36, korola כתב:

נכון,

וגם התחבורה בשבת זאת לא הבעיה של התחבורה הציבורית. 
ועדיין קל לדבר על זה מאשר על הבעיה האמיתית.

כי זה הכי קל ללכת לכיוונים האלה, אלה דברים שפתירים בצורה של שפיכת תקציב כלשהו (או סתם הזזת תקציב מפה לשם).

פתירת הבעיות המרכזיות של התחבורה הציבורית מצריכות השקעה ותכנון לטווח ארוך, כזה טווח ארוך שהשר שיתניע את הרפורמה הזו, לא יהיה השר שיגזור את הסרט, בוודאות כמעט מוחלטת.

ואת זה, פוליטיקאים שונאים.

בתאריך 10.6.2022 בשעה 18:53, יבגניפ כתב:

4. שזה די מצחיק, כי אם אני ודומיי עוזבים הם ימות מרעב. מדינה יהודית לא מתקיימת רק בזכות תפילות, אתה יודע. מוזמן לחפש מה תרומה של תל אביב אסמולנית לכלכלה הישראלית.

תחשיב אופטימי למדיי אמר שהוצאנו על אוסלו עד 2014 כמעט טריליון שקל.

אני לא בטוח שאנחנו רוצים לשים על המאזניים את התרומה הכלכלית לעומת העלות הכלכלית של השמאל הישראלי...

וזה בלי לדבר על עלות של ההסתדרות והצלת הקיבוצים למשל.

לפני 23 שעות, יבגניפ כתב:

אני מאוד נהנה מריב של ביבי ואולמרט. קצת אירוני לקרוא את ביבי מתבכיין על אולמרט וטוען שלהגיד שאנשים חולי נפש זה לא הסגנון שלו.

זה לא מה שקרה עם גנץ לפני שנתיים? או שגם אז הוא לא ידע ולא שמע ולא ראה?

יהיה משעשע למדיי אם גנץ יתבע את ביבי באותה צורה.

אגב אולמרט, עם הכשרת העו"ד שלו, יצא טיפש למדי, השופט הציע לו בעדינות לרדת מהעץ (ע"י זה שיתנצל ויאמר שלא התכוון להגדרה קלינית של בעיה נפשית), הוא סירב ובחר בקו הגנה של אמת דיברתי.

אממה, אתמול הוא כבר אמר שהוא לא התכוון להגדרה הקלינית של בעיה נפשית :brickwall:

עכשיו מילא אם הוא לא היה עו"ד, ולא היה יודע אפשר היה להגיד שאולי קיבל ייעוץ משפטי פקקטה, אבל הוא בעצמו עו"ד.

והדביל הזה היה ראש ממשלה 🤮

אגב מי מופתע שהדבר הזה צמח בליכוד?

לפני שעה, Giant_TA כתב:

מפחיד אפילו לחשוב שהם יחזרו לבלפור…

הם כבר היו שם, העולם לא קרס לתוך עצמו והמדינה לא התמוטטה, אפילו הצליחו פעם בחצי שנה להעביר את הוראת שעה איסור איחוד משפחות, ופעם בחמש שנים (שזה אומר מינימום פעמיים אצל ביבי) את הוראת שעה יו"ש.

לפני כשעה, David32 כתב:

אני גם אוהב את הקטע שלשרה אין OCD, פשוט יש לה סטנדרטים. גדלתי בבית שלאחד ההורים גם יש/היה OCD וגם אז זה היה "סטנדרט" ו "שיהיה נקי". 

בגלל זה ברחת עד הולנד?

לפני 23 דקות, David32 כתב:

התשובות, במיוחד של יאיר, זה משהו משהו.

איך נאמר, כנראה לא מדובר על העיפרון הכי מחודד במשפחה.

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

היא גם בכלל לא שותה אלכוהול

לא! היא לא שותה וודקה, את הוודקה האולמרטים השאירו בבלפור.

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

הוא עובד אצל מעסיק שאסור להזכיר את שמו

האמת שהוא טען שהוא עצמאי.

שזה משעשע שבחיים הפרטיים שלו הוא לא עצמאי בגרוש, אבל בעבודה הוא עצמאי.

נראה לי שהוא מתאים לקטגוריה של נשים שאומרות שהן עצמאיות אבל עובדות ב-Only Fans או משהו. כאילו לא נעים לו להגיד בדיוק במה הוא עובד, אז הוא "עצמאי".

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

מה יש להבין?

לא אכפת לי אגב אם שרה פסיכית או לא. או אם ליאיר יש התקפי זעם או שהוא לא אוכל. מאוד לא מרגש בעיניי. ושני הדברים האלה מאוד לגיטימיים לטעמי.

אם כי יאיר כנראה צריך לצאת קצת לדרך עצמאית, ואולי לא להתעסק בעבודה של אבא - במיוחד אם זה גורם לו לבעיות.

הסיטואציה מאוד משעשעת בסך הכול, אם מתעלמים ממי האנשים.

התשובות, במיוחד של יאיר, זה משהו משהו.

יש פה האשמות מצד אחד והכחשות מצד שני. משהו בסגנון "אחותך זונה"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 10.6.2022 בשעה 12:36, korola כתב:

נכון,

וגם התחבורה בשבת זאת לא הבעיה של התחבורה הציבורית. 
ועדיין קל לדבר על זה מאשר על הבעיה האמיתית.

שבת זה חלק מהבעיה בצורה עקיפה. מצד אחד, אפשר לתכנן תחבורה ציבורית הרבה יותר יעילה ממה שיש היום שתעבוד 6 ימים בשבוע.

מצד שני, היא תצטרך להיות ממש ממש ממש ממש טובה כדי לגרום לאנשים לוותר על השימוש ברכב הפרטי בימי חול שהם גם ככה משלמים עליו ולא יכולים לוותר על אחזקתו, כי בשבת אין להם ברירה.

לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

אני מניח שהוא מתכוון לבת של אולמרט. כמובן לחלוטין פעילת שמאל זה יותר מוכן מ״פסיכופת״, שאין לו שום תפקיד רשמי בשירות המדינה, אבל נמצא בצמתי קבלת ההחלטות הכי חשובים, כפי שמעידים אנשים שונים ומשונים כבר שנים

לבת של אולמרט היה תפקיד כלשהו בשירות המדינה? למיטב זכרוני אבא שלה היה ראש הממשלה בתקופה שישראל כתשה את חיזבלה בצפון, ועד היום יש לנו שקט בגזרה הזאת. שמאלנים שונאי ישראל שכמותם...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא! היא לא שותה וודקה, את הוודקה האולמרטים השאירו בבלפור

אני מסתמך על התמלול של גרינצייג:

image.png.a729f58ea42916ddd040b377bfbff94e.png

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

האמת שהוא טען שהוא עצמאי.

image.png.292a81264cf91bf6b5e08a2fa451d500.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הם כבר היו שם, העולם לא קרס לתוך עצמו והמדינה לא התמוטטה, אפילו הצליחו פעם בחצי שנה להעביר את הוראת שעה איסור איחוד משפחות, ופעם בחמש שנים (שזה אומר מינימום פעמיים אצל ביבי) את הוראת שעה יו"ש.

יכול להסכים, אבל מה זה אומר? שמבחן התוצאה רק בתרחיש קיצוני של התמוטטות המדינה? אולי עדיף לא להגיע לזה…

הביקורות על פוטין תוענות שהבעיה בכך שהוא שולט בהכול לבד, וכולם מפחדים ממנו.

כאן יש לנו שליט לא פחות אובססיבי, אבל גם נותן למשפחה הלא בדיוק שפויה שלו לקבל החלטות…

אם ישראל היתה מעצמה עולמית אני חושד שהביבז היו בעיה עולמית גדולה מפוטין…

המזל של העולם שהטרלול הזה הוא הצרה שלנו ושל מספר מדינות לא משמעותיות סביבנו.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כי זה הכי קל ללכת לכיוונים האלה, אלה דברים שפתירים בצורה של שפיכת תקציב כלשהו (או סתם הזזת תקציב מפה לשם).

פתירת הבעיות המרכזיות של התחבורה הציבורית מצריכות השקעה ותכנון לטווח ארוך, כזה טווח ארוך שהשר שיתניע את הרפורמה הזו, לא יהיה השר שיגזור את הסרט, בוודאות כמעט מוחלטת.

כן ולא. חלק מהפתרונות לא חייבים לכלול שינויים מטורפים.

אבל בהחלט יותר קל לדבר על הורדה במחירי הנסיעה (שגם ככה נמוכים. סתם כדוגמא, אצלי כול נסיעה באוטובוס היא מינימום 2 יורו [טוב 1.95] והנסיעה לעבודה שכוללת נסיעת רכבת קצרה ואוטובוס עולה לי 6~ לפחות מ 20 קילומטר. אם הייתי נוסע קבוע אולי היה לי שווה לשלם על מנוי לחסוך טיפה [וזה באמת טיפה], אבל אני (בינתיים) לא אז לא.)

לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בגלל זה ברחת עד הולנד?

אל תשאל... חכה חכה עוד עשור הילדים יעשו לך בצפר. OCD או לא OCD.

לפני 11 דקות, עדי-אל כתב:

יש פה האשמות מצד אחד והכחשות מצד שני. משהו בסגנון "אחותך זונה"

אצלי כאילו? על מה אתה מדבר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

לבת של אולמרט היה תפקיד כלשהו בשירות המדינה? למיטב זכרוני אבא שלה היה ראש הממשלה בתקופה שישראל כתשה את חיזבלה בצפון, ועד היום יש לנו שקט בגזרה הזאת. שמאלנים שונאי ישראל שכמותם...

גם לבן של ביבי אין תפקיד בשירות המדינה.

מלחמת לבנון השנייה לא הייתה הצלחה גדולה.

עד היום ההצלחה הביטחונית הגדולה של אולמרט זה דווקא הפצצת הכור בסוריה, כלומר מבצע נקודתי, ולא מלחמה.

זה אומר הרבה על כמה מוצלחת הייתה המלחמה.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אני מסתמך על התמלול של גרינצייג:

image.png.a729f58ea42916ddd040b377bfbff94e.png

כמו אלה שטוענים שיין זה לא שתייה 😆

הרי שמפנייה היא סוג של יין.

לפני 19 דקות, פינדר כתב:

image.png.292a81264cf91bf6b5e08a2fa451d500.png

אולי OnlyFans היא חברה אמריקאית? 😆

לפני 7 דקות, Giant_TA כתב:

יכול להסכים, אבל מה זה אומר? שמבחן התוצאה רק בתרחיש קיצוני של התמוטטות המדינה? אולי עדיף לא להגיע לזה…

המצב של הממשלה הקיימת זה תרחיש קיצוני או לא?

הביקורות על פוטין תוענות שהבעיה בכך שהוא שולט בהכול לבד, וכולם מפחדים ממנו.

וזה כל כך מקביל, שאת נתניהו הדיחו מהתפקיד בבחירות (אמנם עם שקרים, אבל בבחירות).

כאן יש לנו שליט לא פחות אובססיבי, אבל גם נותן למשפחה הלא בדיוק שפויה שלו לקבל החלטות…

בהנחה שהכל נכון, ובכל זאת, במבחן התוצאה - המדינה לא קרסה

אם ישראל היתה מעצמה עולמית אני חושד שהביבז היו בעיה עולמית גדולה מפוטין…

המזל של העולם שהטרלול הזה הוא הצרה שלנו ושל מספר מדינות לא משמעותיות סביבנו.

ואם לסבתא היו גלגלים לא היה אכפת לה מהרפורמה בתחב"צ 🤣

לפני 20 דקות, David32 כתב:

כן ולא. חלק מהפתרונות לא חייבים לכלול שינויים מטורפים.

אבל בהחלט יותר קל לדבר על הורדה במחירי הנסיעה (שגם ככה נמוכים. סתם כדוגמא, אצלי כול נסיעה באוטובוס היא מינימום 2 יורו [טוב 1.95] והנסיעה לעבודה שכוללת נסיעת רכבת קצרה ואוטובוס עולה לי 6~ לפחות מ 20 קילומטר. אם הייתי נוסע קבוע אולי היה לי שווה לשלם על מנוי לחסוך טיפה [וזה באמת טיפה], אבל אני (בינתיים) לא אז לא.)

ברור, אבל להביא חלק מהפתרונות זה לא ישנה מהותית.

אם עושים רק מה שקל, זה נראה ככה, וזה מתנהג ככה.

לפני 21 דקות, David32 כתב:

אל תשאל... חכה חכה עוד עשור הילדים יעשו לך בצפר. OCD או לא OCD.

Joke's on you הם כבר עושים לי ביצפר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ברור, אבל להביא חלק מהפתרונות זה לא ישנה מהותית.

אם עושים רק מה שקל, זה נראה ככה, וזה מתנהג ככה.

בוא נתחיל מרכבת שעובדת אחרי שמונה בערב. זה לא נראה לי אתגר ענק. למרות שאם זה אומר לעשות שינוי אירגוני ברכבת ישראל....

פלוס להוסיף אוטובוסים.

לתת בעיטה לכול פרוייקט ש "נתקע" על איזה ויכוח מטומטם.

אה כן, ומימוש BRT אמור להיות מהיר...

אגב לא יודע מה הזילזול באונליפאנס. אני חושב שהמוצלחות שם עובדות הרבה יותר מיאיר. זה בלוגר על סטרואידים. הממש מוצלחות מעסיקות עוד אנשים שינהלו את העמוד כן? כי עומס וצריך להגיב לאנשים וכאלה, תוך כדי ששומרים על פיגורה ומייצרים תוכן באופן קבוע כן? זה לא לצייץ על מישהו וזהו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

תחשיב אופטימי למדיי אמר שהוצאנו על אוסלו עד 2014 כמעט טריליון שקל.

מי חישב? חישב גם את עלות ההתנחלויות שאי אפשר להוכיח את תרומתן האדירה לבטחון?

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני לא בטוח שאנחנו רוצים לשים על המאזניים את התרומה הכלכלית לעומת העלות הכלכלית של השמאל הישראלי...

בקשה, נסה. גו פור איט

...

חוץ מזה, יובל פה דיבר על יאיר לפיד. רוב חבריי השמאלנים בהדרגה באמת עוברים להצביע ליאיר לפיד. אני זוכר שבבחירות הוא הצליח בישובים עשירים יחסית, כמו נגיד הרצליה. סוציאליסט הוא לא. ובכלליות העבודה ומרצ מאבדות מהכח שלהן ונמחקות כי גם שמאלנים מדינית לא בהכרח רוצים להצביע לשמאל כלכלי, שבסופו של דבר גם משמר את המצב הדפוק סביב אוכלי החינם במדינה.

לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

גם לבן של ביבי אין תפקיד בשירות המדינה.

אנד ייט הוא לוקח חלק פעיל בקבלת ההחלטות כאן על פי העדויות. לא זוכר שמשהו כזה נטען על הבת של אולמרט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

הבעיות האמיתיות לא ייפתרו ע"י שר התחבורה לבדו. כל עוד משרדי הבינוי והשיכון והתשתיות, ממשיכים בבניית שכונות בלון שכופות הסתמכות על רכב פרטי וממשיכים בהרחבהת כבישים ומחלפים ונתיבים, לא תהיה פה תחבורה ציבורית נורמלית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, David32 כתב:

בוא נתחיל מרכבת שעובדת אחרי שמונה בערב. זה לא נראה לי אתגר ענק. למרות שאם זה אומר לעשות שינוי אירגוני ברכבת ישראל....

אתה רציני? לשנות שעות עבודה מול הוועד של הרכבת?!

כשמדברים על אתגרים, זה אחד הגדולים.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

פלוס להוסיף אוטובוסים.

זה קל, אבל לא פותר הרבה, אלא אם אתה עושה ביזור של הקווים.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

לתת בעיטה לכול פרוייקט ש "נתקע" על איזה ויכוח מטומטם.

תלוי עם מי הויכוח, לך תתווכח עם איזה פקיד במשרד ממשלתי שהחליט לתקוע רפורמה.

לפני 2 דקות, David32 כתב:

אה כן, ומימוש BRT אמור להיות מהיר...

אמור, בישראל 🤣

אני מזכיר לך שאצלנו מקובל תהליך של כשנה עד אישור קו חדש ובערך 4-6 חודשים לשינוי קו קיים (נניח הוספת תחנה).

לפני 3 דקות, David32 כתב:

אגב לא יודע מה הזילזול באונליפאנס. אני חושב שהמוצלחות שם עובדות הרבה יותר מיאיר. זה בלוגר על סטרואידים. הממש מוצלחות מעסיקות עוד אנשים שינהלו את העמוד כן? כי עומס וצריך להגיב לאנשים וכאלה, תוך כדי ששומרים על פיגורה ומייצרים תוכן באופן קבוע כן? זה לא לצייץ על מישהו וזהו.

לא זילזול, זה מסוג הדברים שלא נעים להגיד In Person כששואלים במה אתה עובד, אז אומרים משהו גנרי כזה "אני עצמאי".

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

מי חישב? חישב גם את עלות ההתנחלויות שאי אפשר להוכיח את תרומתן האדירה לבטחון?

יש תחשיבים לעלויות ההתנחלויות, אבל הם לא קשורים לאוסלו, כיוון שהם הקדימו את אוסלו באיזה 20 שנה בערך.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

בקשה, נסה. גו פור איט

הנה טריליון עד 2014, נוסיף מ-2014 עד היום את עלויות אוסלו, נוסיף את חילוץ הקיבוצים ואת בעיות ההסתדרות.

תזכיר לי כמה עולה לנו הפקק העצום בנמלים?

כדי שזה יתאזן מול המיסים שמשלמים בהייטקס יצטרכו לקחת לנו 99% מסים. רטרואקטיבית, מ-1993.

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

חוץ מזה, יובל פה דיבר על יאיר לפיד. רוב חבריי השמאלנים בהדרגה באמת עוברים להצביע ליאיר לפיד. אני זוכר שבבחירות הוא הצליח בישובים עשירים יחסית, כמו נגיד הרצליה. סוציאליסט הוא לא. ובכלליות העבודה ומרצ מאבדות מהכח שלהן ונמחקות כי גם שמאלנים מדינית לא בהכרח רוצים להצביע לשמאל כלכלי, שבסופו של דבר גם משמר את המצב הדפוק סביב אוכלי החינם במדינה.

אני לא מדבר על עלות עתידית, אלא על עלות של דברים שעברו כבר.

אז יופי, השמאלנים של היום ברובם לא רוצים יותר את ההסתדרות. מכיר את המשל על האבן שהטיפש זרק לבאר?

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אנד ייט הוא לוקח חלק פעיל בקבלת ההחלטות כאן על פי העדויות. לא זוכר שמשהו כזה נטען על הבת של אולמרט.

נכון, אבל לא על זה הגבתי, סלואי שאל אם לבת של אולמרט יש תפקיד בשירות המדינה, ציינתי שגם לבן של ביבי אין.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

הבעיות האמיתיות לא ייפתרו ע"י שר התחבורה לבדו. כל עוד משרדי הבינוי והשיכון והתשתיות, ממשיכים בבניית שכונות בלון שכופות הסתמכות על רכב פרטי וממשיכים בהרחבהת כבישים ומחלפים ונתיבים, לא תהיה פה תחבורה ציבורית נורמלית.

בוודאי, מה שמגביר את הסיכויים לאיזה פקיד במשרד כלשהו שיתקע את הכל, או לאיזה יו"ר וועד שיכריז על סכסוך עבודה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 52 דקות, David32 כתב:

אצלי כאילו? על מה אתה מדבר?

בן אדם מביא קישור לכתבה ומראה איזה פחד היה שהמשפחה של ביבי הייתה בבלפור

אני מסתכל בכתבה. ומה אני רואה?

עו"ד שואל כל מיני שאלות שעוסקות ברכילות ואישתו של נתניהו עונה שלא נכון. אז מילא אם הוא היה מביא הוכחה מסויימת היה אפשר לדון עד כמה מפחידה הייתה השהות של משפחת נתניהו בבלפור.

בן אדם אפילו לא טורח לקרוא את הכתבה שהוא מביא, רק את הכותרת והוא נשאר רק עם האשמה  והפחדים.

פורסם (נערך)

=================================

הברקת המאה, החוק אומר שממשלת ישראל חייבת לקזז את הסכומים שהרש"פ מעבירה למחבלים, מתוך המיסים שהיא גובה עבור הרש"פ.

החוק גם קובע שאחת לחצי שנה יובא הקיזוז לאישור הממשלה.

אז הממשלה שמכילה את מרצ, העבודה, זועבי וגנאיים לא יכולה לעשות את זה, כלומר לעמוד בהוראות החוק.

אז מצאו להם פתרון הלצים, בניגוד לחוק הם לא יביאו את הקיזוז לאישור הממשלה, ובכך לא יקזזו סכומים חדשים מצד אחד, ומצד שני את הכסף שכבר קוזז, יעבירו לרש"פ תחת אצטלה של "מענק", שרק במפתיע הוא באותו סכום, 500 מיליון שקל (כדי "לתקן" את הקיזוזים הקודמים).

ועכשיו כיוון שגם זה לא מספיק, הממשלה תעביר 72 מיליון שקל לחברת קש, כדי שזו תעביר את הכסף לרש"פ.

כלומר לא רק שלא מקזזים, אלא נותנים להם כסף.

ומדברים על מזוודות הדולרים? אלו שלפחות לא יצאו מהכיס של כולנו? (בלי קשר שהם בעצמם ממשיכות רק בצורת דלק ולא בצורת מזוודה)

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...