Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז זה כל מה שהם עושים בכנסת? כל אחד עולה בתורו ועושה סטנד-אפ לשאר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
באמת, איזה שטויות, איך אתם בכלל לא חושבים פעמיים לפני שאתם כותבים את זה?

השמאלנים הגזענים (שהם כידוע, "הכי גרועים שיש") לא אומרים לו שלום במסדרון.

הימניים הגזענים (שהם כידוע פציפיסטים אדוקים) שורפים משפחות שלמות על יושביהן ושופכים על ילד חי דלק ומציתים.

ממש בר השוואה.

מצטער להרוס לך את המסיבה.

אבל לפני שאתה מנפנף בשריפה בכפר דומא.

-לא מצאו עדין מי המצית.

-מאז התקרית נשרפו במקרה באותו הכפר עוד שני בתים (במקרה אחד מהם זה קרובי משפחה של התינוק), הפעם בשני המקרים מדובר בסכסוך פנימי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ששש... אסור לדבר ככה. זו תעמולה ימנית בדיעבד, מה גם שכבר כתבו בטמקא שזה פיגוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי יש סיכוי לא קטן שמדובר ביהודים קיצונים. אולי אפילו מישהו ממשפחה יריבה בכפר עזר להם.

באמת מעניין מה יהיו התגובות בתקשורת אם יתברר ששרפו את התינוק בגלל סכסוך פנימי. אחרי שמיליון שרים יצאו בגינויים נגד טרור יהודי, יש לי הרגשה שבמקרה כזה זה לא יזכה לסיקור כזה נרחב כמו בהתחלה. אולי בכלל לא יפרסמו כלום.

קצת כמו העונה האחרונה של הסמויה.

פורסם

קודם כל בהחלט יש סיכוי שהיו אלה יהודים קיצוניים. מאידך, אני מאמין שגם אם, נניח, הייתה מתגלה קלטת וידיאו, עם פנים ברורות, של חברי חמולה יריבה מציתים את הבית, היא לא הייתה זוכה לפרסום. הגרסא כבר נקבעה, מליינט ועד הנשיא. מאוחר מדי לשנות משהו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט ייתכן שמדובר ביהודים. עם זאת, ההחלטה היא לא רק אצל ליינט והנשיא, כל העולם. גם אם יתגלה שלא היה מדובר ביהודים, זה ממש לא משנה. העולם כבר החליט.

פורסם
זה רק מוכיח שלא משנה אם אם אתה ישראלי, ערבי, גרמני או פולני; אם אתה פוליטיקאי, כנראה שאתה דלב*וב.

סליחה מחברי הפורום ישראל כץ ואורן חזן. זה לא אישי כלפיכם.

לגבי חזן, דיברתי עם מישהו מהפרקליטות שינסו להסגיר אותו לארה"ב וכך ניפטר ממנו. הוא דווקא אהב את הרעיון אבל התעקש שצריך קודם שהאמריקאים ידרשו הסגרה. חבל :wink:

לגבי ישראל כץ, זה נכון שיש לו יציאות מעצבנות אבל להבדיל מרוב השרים הוא מזיז דברים, וצריך להודות לו בתפקידו כשר התחבורה. השמיים הפתוחים הוא פרויקט מצליח שלו, אלא שבגלל שהתקדם בהדרגתיות אנשים לא שמים לב שהשיפור ממש גדול, גם בהצע הקוים וגם במחירים, הודות לתחרות.

יהודה

פורסם (נערך)

מעניין אם מי מהחברים כאן המעלים ספקולציות כאלה ואחרות, יתמוך בעונש מוות למחבלים אם מדובר ביהודים. אני בהחלט תומך בחוק אם הוא יהיה כמו שחוק אמור להיות -אחיד כולם. (כן אני יודע שיש עוד הרבה חוקים מופלים ומפלים, זה לא הופך את העניין לתקין ובטח לא מוסרי, בעיני לפחות).

למען הסר ספק אני לא "אתאכזב" אם מדובר בערבים כמו שלא "אשמח" אם מדובר ביהודים, המעשה מזעזע בכול מקרה כמו כול פשע שנאה מכול צד שהוא (ופשע שנאה זה לא מלחמה או מבצע שזה מאבק לגיטימי מול טרור או מדינה עוינת).

ולעניין הפוליטי- אזרחי, איך יכול להיות ששר רווחה במדינת ישראל מסתכל לילדה עזובה בחורבת סמים, בעיניים, ואומר לה במילים כאלה או אחרות, שעם קצת ניקיון וכמה מיטות תוכלי לישון כאן (להזכירכם "כאן" זה מבנה עזוב ומזוהם המשמש כמאורת סמים)? היכן הטיפול הסוציאלי של הרווחה והליווי המקצועי? ובכלל קודם כול הוצאה מהרחוב למוסד חינוכי מוכר וייעודי לנוער כזה?

האדישות (וכאן גם החיבור למקרה שרפת המשפחה בכפר) היא הדבר הנורא מכול. ובטח שהיא יותר קריטית לחיינו מאשר מי שרף, מי המפגינים, מה הנטייה המינית שלה, או למה הילדה ברחוב - "שתלך לעבוד" (כן קראתי גם תגובה כזו...).

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במדינה הדפוקה הזאת קשה לתמוך בעונש מוות לרוצחים בגלל מקרים כמו רומן זדורוב.

פורסם
במדינה הדפוקה הזאת קשה לתמוך בעונש מוות לרוצחים בגלל מקרים כמו רומן זדורוב.

קשה לתמוך בעונש מוות בכל מדינה כי אנשים יכולים להיות מושחתים בכל מדינה. מה עושה את ישראל "דפוקה" יותר ממדינות אחרות? מנין לך שזה לא קורה גם במדינות "נאורות" בעולם? הרי בארה"ב זה קרה פעמים רבות.

פורסם

אכן אני גם לא תומך בעונש מוות לרוצחים בגלל הסיכוי של אפילו 10% שיורשע אדם חף מפשע. בכול אופן דובר בעונש מוות לטרוריסטים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מה ההבדל לוטי?

זה בדיוק הקטע, אתה חושב שיש הבדל למרות שזה אותו דבר. ישי שלייסל הוא טרוריסט? נניח וכן, מי שהולך ורוצח אדם רנדומלי כי הוא כהה עור גם טרוריסט? ומה עם מי שרוצח מישהי כי היא אישה?

יש הבדל בין מישהו שנכנס לשדוד קיוסק ורוצח על הדרך איזה ילד שקנה במבה, לבין מי שנכנס לרצוח יהודים בקיוסק ורוצח על הדרך את הילד? האם ההבדל כל כך גדול עד שאחד בר מוות והשני לא?

מה שמפריע לך זו הנכונות להרוג אדם חף מפשע כי אתה שונא אותו בגלל שטות גזענית, או עצם ההריגה? כי אם עצם ההריגה היא הבעיה אז ההבדל בין טרוריסט ל"סתם" רוצח אינו כזה גדול..

שלא תבין לא נכון, אני גם בעד מוות למחבלים (ורוצחים בדם קר), אבל אני מודע לכך שההבדלה הזו מבחינה משפטית היא סופר קשה ובעייתית. בעולם מושלם הייתי אומר שכל פעם שתופסים מחבל בזמן אמת צריך לדפוק לו שני כדורים בפיקות ועוד אחד בחלציים (לא להרוג כי אולי יש ערך מודיעיני), בעולם שלנו אני חושב שאם היינו מאפשרים את זה אז היו לנו עכשיו הרבה אתיופים נכים...

קיצר הדברים האלו נשמעים אחלה כשמקלידים אותם, אבל כשמשקיעים עוד קצת מחשבה אני סבור שקל להבין מדוע הם לא קיימים בפועל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קבלתה 6 כוכבים על התשובה (****** וגם על הראש הטוב בבלוג).

צודק, כאשר היד קלה על ההדק, תמיד יש בסוף זליגה גם לכיוון אזרחי המדינה.

ובטעות גם לחפים מפשע.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לאמככ מבין את מי שנאחז בזה שלא מצאו את האשמים ברצח המשפחה הזן. מה מפריע לכם? אתם לא מאמינים שיהודים מסוגלים להרוג אלא אם זה מלווה ברעד קל בכנף? הנזק ההסברתי?

גם יהודים סמולניים מדי שמתווכחים עם חבריו של הצל ואנשים אובים אחרים זוכים לעשרות איומים בפייסבוק ומקומות אחרים. אלימות או איומים באלימות כנגד לא ימניים או לא יהודים זה לא דבר שלא בשגרה בארץ. כבר די הרבה שנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הם שומרים על אופטימיות. זה לגיטימי, הרי בכל זאת יש סיכוי שמדובר בסכסוך פנימי אחרי שתי השריפות האחרות.

להבדיל מפיגועים בהם הרקע הלאומני מובהק, כמו הרצח של 4 המתפללים בירושלים.

קשה לתמוך בעונש מוות בכל מדינה כי אנשים יכולים להיות מושחתים בכל מדינה. מה עושה את ישראל "דפוקה" יותר ממדינות אחרות? מנין לך שזה לא קורה גם במדינות "נאורות" בעולם? הרי בארה"ב זה קרה פעמים רבות.

מסכים. מכיוון שהדיון הוא על ישראל, ההתייחסות הייתה לגביה. המדינה אכן דפוקה, לא יודע כמה ביחס למדינות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...