Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני, עקב הסקרים שמראים שיש סיכוי שמרץ לא עוברת את אחוז החסימה שינית את דעתך ותצביע למרץ או שתישאר עם בוז'י ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בשטח ה"הפקר" שבין לבין יש הרבה דעות קדומות, הרבה דיסאינפורמציה והמון המון אינטרסים לצייר מה שרוצים, מעניין כמה מתוך כריתות עצי הזית אכן בוצעו ע"י מתנחלים, רק מחלקים נבחרים של "תפוס ת'יהודי" שעדיין לא יצא לי לקרוא את כולו ברור שהאמת רחוקה ממה שמצויר, במיוחד בתקשורת.

הייתי שם, בהתנחלות לא קיצונית במיוחד, שלושה שבועות.

לא למדתי את מה שלמדתי מהתקשורת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לי שאלה אליכם, אתם מתארים כאילו הערבים צדיקים ואנחנו הזבלים, נראה לכם באמת שזה המצב?

יש לי שאלה אליך, אתה מתאר משהו שאף אחד לא אמר, נראה לך שאתה מבין מה שאתה קורא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בעיקרון, אף ערבי לא נכנס להתנחלויות ואף יהודי לא נכנס לכפרים הערבים.

אבל בשטח ההפקר של המערב הפרוע בין הכפרים להתנחלויות, המתנחלים הם הרשעים ששוברים, יורים, פוצעים והכי גרוע מבחינתי, כורתים עצי זית.

אז אחרי כל הזוועות האלה שעושים אשפת הגבעות האלה (על משקל TRAILER TRASH) הם מזילים דמעות תנין כשזורקים עליהם אבנים.

רוני, כנראה שאני לא היחידי.

ומה זה מתאר בדיוק?

אם הייתי רושם לך את מה שאתה כותב לי, היית חוסם אותי מהפורום נכון?

רועי

פורסם

קודם כל, בגירה זה לא "אתם". חוצמזה, הוא לא כתב שהערבים צדיקים ושאנחנו הזבלים. הוא רק כתב שהמתנחלים זבלים (ובטח לא התכוון שכולם כאלה). אני, ואני מניח שרבים מחברי הפורום, ממש לא מעוניינים להיכלל בתוך "אנחנו" ביחד עם מתנחלים.

ואגב, לא - לא הייתי חוסם אותך מהפורום. בכלל, לא זכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה שחסמתי מישהו מהפורום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סליחה אם נשמעתי תקיף קצת אני אחרקי הסנפה של חומרי ניקוי מהבוקר.

בכל מקרה אני רוצה להסביר משהו, נכנסתם קצת לחלום מסויים או מציאות שכל הזמן

יש מלמות בין ערבים ליהודים, נכון יש מלחמות ותאמין לי אולי אני נשמע גזען בחלק מדבריי בשרשור הזה

אבל אני מה זה לא.

אני נמצא המון בגוש עציון, ורוב חברי הם מגוש עציון, ותאמין לי שהערבים ויהודים חיים בשלום,

נכון יש מקומות חמים יותר, ואני ממש לא מצדיק בפגיעה של רכוש של אחר, אני שונא את האנשים

שפוגעים במכוניות, תן לידיים שלי אותם, וילמדו לא לעשות את זה, לא משנה ערבים יהודים.

אני מזמין אותך, ואת בגירה לקפה בצומת הגוש, ותראו על מה אני מדבר עכשיו.

יש לי כמה חברים ערבים בכתה, וואלה אני אוהב אותם יותר ממה שאני את היהודים.

רועי

פורסם
יבגני, עקב הסקרים שמראים שיש סיכוי שמרץ לא עוברת את אחוז החסימה שינית את דעתך ותצביע למרץ או שתישאר עם בוז'י ?

אני מצביע מרץ מזה שנים, הפעם אני לא מצביע, אני לא סובל את גלאון, אני חושב שהיא מגחיכה את עצמה ועושה נזק בל יתואר למר"ץ.

אני בכוונה לא מצביע להם, משתי סיבות:

1. כמיטב מסורת השמאלנים, ברגע שמר"ץ תקרוס, הסכינים ישלפו וזהבה גלאון תעלם מחיינו.

2. אני חדור מוטיבציה להצביע בצורה כזו שבשום פנים ואופן לא תעזור לביבי ומר"ץ...מר"ץ אין להם שום בעיה פתאום לעשות פרצופים של צ'ילבה ולהגיד לבוג'י, "מה, קואליציה עם ש"ס? אנחנו הולכים לאופוזיציה!".

יש לי שאלה אליכם, אתם מתארים כאילו הערבים צדיקים ואנחנו הזבלים, נראה לכם באמת שזה המצב?
\

לא תארתי ולא חושב שזה המצב.

אני כן חושב (או יודע) שהמצב בשטחים דומה מאוד למצב במערב הפרוע בזמנו בין האמריקאים לאינדיאנים ומורכב מ:

1. רוב האוכלוסיה בשני הצדדים היא אוכלוסיה שוחרת שלום שרק רוצה שיתנו לה לחיות בשקט ולהתפרנס בכבוד.

2. מיעוט קטן מאוד של טרוריסטים רצחניים ומפגרים שרק מחפשים לטבוח אחד בשני ולהדליק את כל הסביבה דוגמת מחבלי החמאס וקיצונים יהודים.

3. קיצוניים שמחפשים לערער את הסדר הקיים תוך גרימת נזק לצד השני כמו מיידי האבנים/ בקט"בים ומבצעי תג מחיר, נער הגבעות, חוליגנים שלא נותנים לעבד שדות וכורתים עצים.

אז בסה"כ, אני חושב שהתמונה די מאוזנת.

אלא מאי, שהכוחות לא שווים ולא מאוזנים, השטח תחת שלטון צבאי שכמובן נוטה באגרסיביות לטובת צד אחד (כבר ראינו סרטונים של חיילים מחפים בנשק חם על נער גבעות שמתעלל בערבים) היהודים חופשיים להסתובב איפה שהם רוצים, הם כמובן חמושים כולם ברשיון, הערבים צריכים להוציא אישור לכל דבר, הערבי צריך אישור לעבד את השדות שלו, לנסוע לעיר הקרובה, לנסוע לבית חולים.

כמו שאמרתי, המערב הפרוע!

להגיד לך את האמת? לנוכח כל נער הגבעות ותג מחיר הזה אני באמת מתפלא (וחו"ח לא מייחל) שהמיליטנטים הפלסטינים לא הורידו אותם כבר מזמן.

בהתחשב בזה שבפעם שהם כן נתפסו ע"י הפלסטינים באמצע תג מחיר הם הושבו לצהל בריאים ושלמים, אולי הפרטנר בצד השני הוא הרבה יותר פרטנר ממה שרוצים שנחשוב.

יאללה, פרשתי את משנתי על רגל אחת.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה הפורום לא עושה סקר בחירות?

כי זה לא באמת מדגם מייצג ולא שווה כלום.

אגב, אני חושב שיהיה רע מאוד אם מרצ תיעלם מהמפה הפוליטית. אנשים רואים רק דבר אחד מול העיניים וזה הפחד. מרצ מאזנת את הפחד הזה עם משנה סדורה שכוללת משימות חשובות מאוד לשיפור חיי היומיום שלנו, וזה בלי קשר לנטייתם הפוליטית. הם אחראים להרבה מאוד עשייה כלכלית וחברתית שמשפרת את החיים של כולם. בלעדיהם האיזון יופר, אפילו אם המחנה הציוני יהיה בשלטון. ואם הליכוד יישאר בשלטון המצב יהיה גרוע כפליים - האימפוטנטיות הכללית של ביבי, הנזק האדיר שהוא עושה בתחומים שהוא כן "מטפל" בהם, השחיתות שהוא מאפשר, חוסר העשייה של המפלגה שלו, מסע ההפחדה של ליברמן, שהוא איש מסוכן מאוד. הפשיזם והטירוף של בנט, שהוא איש אפילו יותר מסוכן (כי יותר קשה לראות שהוא מופרע), האינטרסים של המפלגות הדתיות, שטוענות שהן פונות לעניים אבל בפועל עושות רק לביתן, השקרים של יאיר לפיד (שאולי עשה גם דברים טובים אבל נתפס בשקר יותר מדי פעמים ופשוט אי אפשר להאמין לו)... הרשימה ארוכה.

יש מדדים אובייקטיביים ביותר שמלמדים על העשייה של חברי הכנסת עבורנו, הציבור. כמות החוקים שהם מעלים לדיון, כמות החוקים שהם מצליחים להעביר בכנסת, כמות ההצבעות בנושאים כאלו ואחרים למען האזרח שהם משתתפים בהם. פעם אחר פעם קל מאוד לראות מי מחברי הכנסת אכן משפיע ומי לא. פשוט צריך לקרוא ולהבין - מי דואג לכם (בעיקר מהאופוזיציה) ומי דואג לעצמו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני מצביע מרץ מזה שנים, הפעם אני לא מצביע, אני לא סובל את גלאון, אני חושב שהיא מגחיכה את עצמה ועושה נזק בל יתואר למר"ץ.

אני בכוונה לא מצביע להם, משתי סיבות:

1. כמיטב מסורת השמאלנים, ברגע שמר"ץ תקרוס, הסכינים ישלפו וזהבה גלאון תעלם מחיינו.

2. אני חדור מוטיבציה להצביע בצורה כזו שבשום פנים ואופן לא תעזור לביבי ומר"ץ...מר"ץ אין להם שום בעיה פתאום לעשות פרצופים של צ'ילבה ולהגיד לבוג'י, "מה, קואליציה עם ש"ס? אנחנו הולכים לאופוזיציה!".

\

לא תארתי ולא חושב שזה המצב.

אני כן חושב (או יודע) שהמצב בשטחים דומה מאוד למצב במערב הפרוע בזמנו בין האמריקאים לאינדיאנים ומורכב מ:

1. רוב האוכלוסיה בשני הצדדים היא אוכלוסיה שוחרת שלום שרק רוצה שיתנו לה לחיות בשקט ולהתפרנס בכבוד.

2. מיעוט קטן מאוד של טרוריסטים רצחניים ומפגרים שרק מחפשים לטבוח אחד בשני ולהדליק את כל הסביבה דוגמת מחבלי החמאס וקיצונים יהודים.

3. קיצוניים שמחפשים לערער את הסדר הקיים תוך גרימת נזק לצד השני כמו מיידי האבנים/ בקט"בים ומבצעי תג מחיר, נער הגבעות, חוליגנים שלא נותנים לעבד שדות וכורתים עצים.

אז בסה"כ, אני חושב שהתמונה די מאוזנת.

אלא מאי, שהכוחות לא שווים ולא מאוזנים, השטח תחת שלטון צבאי שכמובן נוטה באגרסיביות לטובת צד אחד (כבר ראינו סרטונים של חיילים מחפים בנשק חם על נער גבעות שמתעלל בערבים) היהודים חופשיים להסתובב איפה שהם רוצים, הם כמובן חמושים כולם ברשיון, הערבים צריכים להוציא אישור לכל דבר, הערבי צריך אישור לעבד את השדות שלו, לנסוע לעיר הקרובה, לנסוע לבית חולים.

כמו שאמרתי, המערב הפרוע!

להגיד לך את האמת? לנוכח כל נער הגבעות ותג מחיר הזה אני באמת מתפלא (וחו"ח לא מייחל) שהמיליטנטים הפלסטינים לא הורידו אותם כבר מזמן.

בהתחשב בזה שבפעם שהם כן נתפסו ע"י הפלסטינים באמצע תג מחיר הם הושבו לצהל בריאים ושלמים, אולי הפרטנר בצד השני הוא הרבה יותר פרטנר ממה שרוצים שנחשוב.

יאללה, פרשתי את משנתי על רגל אחת.:lol:

היי,

עכשיו הבנתי, אבל מנגד צריך גם להוריד את הערבים שמפגעים, ותאמין לי צריך לעשות כמו בתימן, מי שגונב\פוגע כורתים לו יד ימין

עשה עוד פעם, רגל שמאל.

אני אישית חושב שצריך להוריד את הרגל האמצעית, זה יגרום לשני הצדדים הקיצוניים ודפוקים להירגע.

רועי

פורסם

אני כן החלטתי לרדת מהרעיון של המחנה הציוני ולהשאר עם מרצ. זהבה גלאון היא טיפוס מעצבן, בזה אין לי ספק.

עם זאת, אני לא רוצה שהם, בתור היחידים שמגדירים עצמם כשמאל נכון להיום, יעלמו מהמפה הפוליטית.

בכלל, אולי הדברים היו יותר פשוטים עם פחות מרכז ויותר שמאל או ימין. זה כנראה גם היה מצמצם אתכמות המפלגות ותורם ליציבות כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
עכשיו הבנתי, אבל מנגד צריך גם להוריד את הערבים שמפגעים, ותאמין לי צריך לעשות כמו בתימן, מי שגונב\פוגע כורתים לו יד ימין

עשה עוד פעם, רגל שמאל.

כי תימן היא מדינה מתפקדת ומצליחה שיש הרבה מה ללמוד מהמודל השלטוני שלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
למה מי שפוגע לא צריך לפגוע בו?

בשביל זה המציאו את בתי המשפט ובתי הכלא. אבל עזוב, בוא נחזור לימי הביניים במקום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...