Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפט המפתח הוא "כשהשעה מחייבת (והיום היא מחייבת, למעשה אם לא נלך יחד היום, לא נלך בכלל)"

זה ממש לא חשוב אם היא משכילה אקדמאית ולפיד לא. מה שחשוב הוא שסוף סוף מגיע בן אדם שאשכרה דוחף את המערכת הפוליטית לעשות דברים למען העם (גם אם הם לא מושלמים) ואנשים לא מפסיקים ליילל. כן היא הולכת איתו כי היא מאמינה שהוא מאמין במה שהוא אומר ובכך היא שמה את הרצונות שלה בצד, אז מה ?

בלי האחדות הזו יש עתיד הייתה מתפרקת, בנט לא היה עושה את כל מה שעשה לטובת מעמד הביניים בשנה האחרונה (הוא עשה המון- תחפשו סרטון ביוטיוב) החרדים היו בממשלה ואנחנו היינו ממשיכים לקלל את כל העולם ואחותו.

אז כן, המצב לא אופטימלי, וכן זו בדיוק הסיבה שלפיד קבע שלא יהיו בחירות ב7 השנים הראשונות לראשות יש עתיד- בשביל שהמפלגה תישאר מאוחדת ויוכלו לבצע דברים.

רק השבוע העבירו שלושה חוקים סופר חשובים ושוב גם אם לא מושלמים לפחות עושים משהו. תגידו לי בבקשה מה עשו ממשלות קודמות חוץ מלתת כסף לחברות גדולות ולמגזרים שלא תורמים לכלכלה ?

אוי אוי אוי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איך חוק השיוויון בנטל עוזר למישהו? באיזו צורה? מה בדיוק הוא יתרום לי או לך או לכל אחד אחר? מה אתה ואני נרוויח מהשירות החלקי ביותר של האחים הערכיים מישיבות ההסדר? מדחיית השירות האוטומטית של החרדים? איזה שוויון בנטל יש פה? כמו השיוויון בנטל שלפיד עצמו לקח בו חלק, ככשירת ב"במחנה" בחסות אבא שלו? אמיר, זה ועד איך משנה אם היא משכילה או אקדמאית. ולדעתי כתבתי על זה לפחות 5 פעמים בהקשרים שונים בשרשור הזה. למה זה משנה? ובכן, נניח שמחר אתה ואני נפגשים. אני מדבר בלהט וכריזמה לא מבוטלת ומספר לך שהחל ממחרתיים אני יכול להבטיח לך שירד גשם בכל פעם שתגיד "מומו". לא תרצה לבדוק שאני מבסס את הדברים שלי? שאני מסמתך על משהו מינימאלי? שאני לא מנפיץ שטויות? כשבורים מוחלטים מהסוג של לפיד עצמו מסתכלים עליו מלמטה למעלה בהערצה עיוורת זה מובן. זה כמו הערצה לכל כהן באשר הוא אי פעם. כשאנשים קצת יותר משכילים, שיש להם את הכלים לזהות שרלטן, הולכים אחריו, למרות שהם יודעים שהוא לא יודע על מה הוא מדבר והם אפילו לא מסתירים את זה, זו בעיה חמורה הרבה יותר. אתה מבין שלפי הגישה של עדי קול, היא גם הייתה מתמודדת במפלגה של מישהו שהיה מבטיח גשם של זהב ופרארי קליפורניה לכל אחד, כי "הוא מאוד מאמין במה שהוא אומר", כן? אתה מבין שזה בדיוק מה שהיא כותבת? שהיא הלכה אחרי מישהו ששבה אותה בדיבורים שלו. זהו. לא יותר מזה. וביקורת ובחינה ריאלית ומעשית של הדברים? זה לחלשים. בעולם האמיתי אין, אגב, הבדל מאוד מהותי בין בנט לבין ש"ס, שאתה ככ שמח שהם לא בממשלה עכשיו. אה סליחה. בעצם יש. לבנט חילוניים כן יצביעו, כי הוא בכל זאת שונא ערבים קצת יותר ממה שאריה דרעי שונא אותם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השיוויון בנטל עוזר כי החל מהיום אין פטור אוטומטי. הוא עוזר כי זה התחלת שינוי צורת החשיבה של מגזר שרגיל לא להתגייס. הוא עוזר כי הוא משחרר אלפי אברכים לצאת לעבוד בלבן. הוא עוזר כי זה צעד למקום טוב יותר. ברור לכולם שזהו לא המצב האופטימלי אבל המקום שהיינו בו לפני כן היה יותר טוב ?

די כבר עם השטות של "לפיד שירת במחנה"- הוא עשה שירות צבאי וזה ממש לא משנה מה הייתה תרומתו באותו שירות.

כשאני ואתה ניפגש ואתה תבטיח לי דברים לא מציאותיים כמו שבכל פעם שאני אגיד מומו ירד גשם אני אומר לך שאתה מדבר שטויות. כשבחורה אקדמאית נפגשת עם אדם שאני חושב שכולם מסכימים שהוא אינו אידיוט ולמרות מה שהיא חושבת היא הולכת אחריו זה אומר שהיא מאמינה שהוא יכול לשנות דברים במציאות הישראלית שלנו. היא לא חושבת שהוא יוריד גשם של זהב ופרארי קליפורניה בכל פעם שהיא תעמוד בתוך מעגל. זו אינה הערצה עיוורת אלא הסתכלות פשוטה על מה שהספיקו לעשות בסך הכול בשנה אחת ויש להם 65 שנים של עיוותים לתקן.

קצת סבלנות כי אם ימשיכו בעשייה הזו אין לי ספק שהמצב ישתפר.

ארשום שוב כדי שלא תחשבו שאני מעריץ עיוור- בתום 4 שנים אבחן את מה שנעשה על ידי לפיד ואם לא ימצא חן בעיניי לא אצביע לו שוב. הקול שלי לא בכיס של אף אחד.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר, תקרא את מה שכותבת עדי קול. תקרא. זה זמין בפייסבוק. בסיכום קצר היא מספרת לך שהיא הלכה אחריו כי התלהבה ממנו. ורק היום, שנה אחרי, היא מבינה שבעצם הם לא מסכימים על הכל (על מה כן?). המקום שהיינו בו קודם זה אותו המקום שאנחנו נמצאים בו עכשיו. זה שיש חוק מגוחך לא אומר שעוד שלוש שנים אפלו חרדי אחד יתגייס. מה הייתה תרומתו בשירותו הצבאי מאוד משנה. למה זה משנה? כי זה שיא הציניות להטיף למשהו שאתה עצמך לא לקחת בו חלק. והשירות של יאיר לא תרם לאף אחד דבר, חוץ ממנו. אף אחד. קראת פעם במחנה? אני הייתי איש הקבע היחיד שאני מכיר שלא ביטל את המנוי לעיתון הזה. אין לו שום תרומה לאף אחד ולשום דבר, חוץ מלחבר'ה שהתקמבנו שם וזו הדרך שלהם להתחיל בקריירה של צלם או עיתונאי. והרטוריקה הזו של "העיקר שעשה משהו" או "לקח חלק" היא מגוחכת. "תרומה" זה לא סימון וי בספר החיים של הנה, עשיתי. בטח לא כשהסיבה היחידה לזה שהוא שירת מלכתחילה זו הקריירה שהרוויח מכך. ולא, אתה טועה, לא כולם מסכימים שהוא לא אידיוט. אני ועוד איך חושב שהוא אידיוט. וגם עצלן ועוד הרבה דברים. כי, מה לעשות, בעולם שבו אנחנו חיים השכלה פורלמית, למשל, זה סממן אחד לזה שאתה יודע לעבוד קשה לפעמים. אפילו ברמה של תעודת בגרות. ומצטער שאתה לא רואה את זה, אבל אין שום הבדל בין ההבטחות שלי לגשם ו"מומו" ומה שעשה לפיד. כן, ברור, שאת התאוריה שלי יותר קל להפריך. אבל בדיוק בגלל זה אני תוהה ולא מצליח להבין איך מישהי עם דוקטורט למפשטים נפלה בפח הזה. ושים לב מה היא עצמה אומרת בנושא:

גם אני הכרתי אותו רק מהקמפיין. שמעתי אותו בחוגי בית (אם תעירו אותי בלילה אוכל לצטט בלי בעיה מדבריו במהלכם), ראיתי אותו בטלוויזיה וקראתי אותו בעיתון, אבל לא באמת ידעתי מיהו. ורק הוא יוכל להעיד כמה רציתי לדעת. מה שכן הבנתי, וזה הספיק לי בשביל הבעד השני, זה שאני מאמינה לו. מאמינה שהוא רוצה באמת ובתמים (כן, בתמים, זו תכונה נפלאה בעיני),
אתה מבין, אמיר, כמה זה מחזק את המ שאני אומר? גברת קול לא טרחה לבדוק איך הוא רוצה לשנות, ולאן הוא רוצה להוביל. ובגלל זה היום, שנה אחרי, היא מוצאת את עצמה מצביעה נגד צו מצפונה, כותבת סטטוסים בעלי נטייה ברורה לדיסוננס קוגניטיבי, ומספרת על "שנה קשה" (שמבהלכה הכריחו אותה להתנצל על התנהלות לגיטימית, כאילו זה משפטי ראווה של מוסקבה ב1938). שים לב שכל מה שאני אומר מגובה בדבריה של קול עצמה. שים לב שהתוצר הסופי של המעשים הפזיזיים שלה הוא שקול בדיוק לבחירה של מישהו שמבטיח גשם בכל אמירת "מומו". ועכשיו, מה שרק נשאר לה, זה לשכנע את עצמה ואת האחרים שהיא לא באמת מפגרת עד כדי כך שהיא הלכה אחרי מישהו מבלי שהיא מבינה מה הוא עושה. אז היא כותבת פוסט סופר חמוד בפייסבוק על זה שיש לו "אמונה תמימה" וזה חמוד. כן, "תמימות" זה חמוד. אבל יש כנראה סיבה לזה שלא בוחרים ילדים בני 5 לראשות הממשלה, לא?
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברה חצי שנה מהתגובה האחרונה בשרשור ויש ריח בחירות באוויר בעקבות המריבות על התקציב.

מה אתם חושבים ? אנחנו הולכים לבחירות ב-2015 ?

fiat x1/9

פורסם

לא מעניין אם הנחנו הולכים. מעניין איך נחזור ולצערי אני לא רואה שנחזור אחרת ממה שיש לנו היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לליכוד כבר לא יהיו את המנדטים של ליברמן. טוענים שבנט עולה ולפיד יורד. לא נחזור לאותה תמונה כמו שיש היום.

fiat x1/9

פורסם

נישאר עדיין בקואליציה שהמפלגה הגדולה ביותר בה היא הרבה פחות מחצי מחבריה ודבר כזה בטח שלא יכול לתפקד.

פורסם

אני עדיין הולך להצביע ללפיד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפיד נראה כמו האופציה היחידה שלא פסיכית לחלוטין.

בנט לא מעוניין בפיתרון מדיני ויש לו אג'נדה מאוד ממוקדת סקטוריאנית (ממוקדת רק בקבוצות מסוימות ולא בפיתרון כולל), ליברמן לא כל כך רלוונטי ולאנשים מתחיל להימאס מביבי.

מי עוד יש פה?

פורסם

אם אין לך בעיות עם אנשים ששומרים על זכות השתיקה בחקירות שחיתות יש את בוז'י.

יש לך גם את לבני ומופז (אם יעבור את אחוז החסימה הפעם), ובטח גם בבחירות הבאות תהיה איזה מפלגת "לא רוצה אף אחד" סטייל הגמלאים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ליברמן לא כל כך רלוונטי

לצערי הרב, אני חושש שאתה טועה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפיד נראה כמו האופציה היחידה שלא פסיכית לחלוטין.

בנט לא מעוניין בפיתרון מדיני ויש לו אג'נדה מאוד ממוקדת סקטוריאנית (ממוקדת רק בקבוצות מסוימות ולא בפיתרון כולל), ליברמן לא כל כך רלוונטי ולאנשים מתחיל להימאס מביבי.

מי עוד יש פה?

מה לא פסיכי בלפיד?

אדם מלא באגו ובחשיבות עצמית שלא יודה בטעות ולא יהיה אכפת לו להרוס הכל רק כדי לנסות להראות שהוא צודק.

פרט לזה הוא פשוט שכלל את השימוש בתקשורת לרמה של אומנות ושם בקטע הזה את ביבי בכיס הקטן.

עוד יתרון גדול שיש לו על ביבי זה אישה שפויה.

פורסם (נערך)

שיטת הבחירות שלנו קובעת שאחרי הבחירות (לא משנה מה התוצאות) ניגשים לנשיא וממליצים לו על ראש מפלגה שהוא יהיה זה שיקים את הממשלה הבאה.

לשמאל אין סיכוי מכיוון שהעם נוטה ימינה. ליברמן אינו דמות שיכולה להיות אי פעם ראש ממשלה כי הוא דומה לפוטין בהתנהלות שלו. בנט קיצוני מדי ימינה וגם לו אין סיכוי. לבני ומופז כנראה ייעלמו בבחירות הבאות. נותרו לפיד וביבי. לנשיא שלנו יש חשבון ארוך עם ביבי. ביבי נפרד מליברמן והיום למעשה הליכוד אינה המפלגה הגדולה בכנסת. העם מאס בביבי ובהתנהלות ההססנית שלו במבצע צוק איתן. בנושא התקציב שמתנהל עכשיו ביבי רוצה להעלות מיסים וזה לא נתפס טוב בעיני הציבור.

לדעתי לפיד יהיה ראש הממשלה הבא ולא ממש בזכות עצמו אלא יותר בגלל הטעויות של ביבי. למרות הסקרים אני חושב שבבחירות הבאות לפיד כנראה ישחזר את ההישג מהבחירות הקודמות.

בכל מקרה נראה שיש עוד זמן עד לבחירות הבאות וצריך לראות מה יעשו נבחרינו עד אז.

אפס אחוז מע"מ- התכנית נועדה לתת לדור שנלחם על קיומו פה סיכוי לקנות דירה מכיוון שבשבילם היא מורידה את המחיר. די ברור שכלכלנים ואנשי אוצר יהיו נגדה מכיוון שהיא עולה כסף למשלמי המיסים. אני בעד ולי יש דירה. התכנית היא רק חלק קטן מתכנית גדולה שנעשית על מנת להגביר את ההיצע בשוק הדיור ולהוריד את מחיר הדירות. אחרי עשור ואולי קצת יותר שלא עשו פה כלום על מנת לבנות היצע מספיק של דירות קמה ממשלה שמנסה לעשות משהו אז תנו לה סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי amir74

fiat x1/9

פורסם

אמיר - אמור הפוך, לאנשי משרד האוצר יש אינטרס שמחירי הדיור יעלו ככל הניתן הרי המיסוי הוא באחוזים, מרוויחים יותר מסים על דירה שנמכרת במיליון שקל מאשר אחת שנמכרת בחצי מיליון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...