Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יושב ברכב הערב בסביבות 20:00 ליד גן בנימין, בהדר חיפה ומחכה לאסוף מישהי מהתיאטרון.

הדלתות נעולות, החלונות סגורים, אבן גדולה מנפצת את החלון מצד הנוסע והוא פותח את הדלת (חייב לציין שכל זה קרה ממש מהר ולא היה לי זמן להשתלט על עצמי ולפעול בהתאם), 2 גברים שחורים (מקווה שזה פוליטקלי-קורקט) מאיימים עליי באיומי סכין להביא להם כסף.

רציתי לדעת, בתור אחד שכעת ממש חושש שזה ייקרה לו שוב, איך אפשר להימנע מדברים כאלה ? חלונות יותר עמידים ? וכדומה...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו.. זה סיפורים של מקסיקו ומדינות עולם שלישי לא חשבתי שאני אשמע סיפור כזה בישראל..

2017 Citroen C3 Shine

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך להימנע? לא לצאת מהבית :?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך להימנע? לא לצאת מהבית :?

תגובה צפויה אך דרושה לכל שרשור בנושא.

וואו.. זה סיפורים של מקסיקו ומדינות עולם שלישי לא חשבתי שאני אשמע סיפור כזה בישראל..

כך חשבתי עד היום.

גז מדמיע יעזור.

ואולי איזה קורס שניים באומנות לחימה כלשהי.

תודה, ארכוש גז מדמיע ואתעניין לגבי קורסים באומנויות לחימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רצית לשמוע? איך להימנע מלהישדד?

אולי אם תשב בתוך מכונית שמזוהה עם סוג מסויים של אנשים, שודד יחשוב פעמיים לפני שהוא שובר לך את החלון. מעבר לזה אין לך אפשרות אמיתית לעשות משהו שימנע ממנו לנסות לשדוד אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני יושב ברכב הערב בסביבות 20:00 ליד גן בנימין, בהדר חיפה ומחכה לאסוף מישהי מהתיאטרון.

הדלתות נעולות, החלונות סגורים, אבן גדולה מנפצת את החלון מצד הנוסע והוא פותח את הדלת (חייב לציין שכל זה קרה ממש מהר ולא היה לי זמן להשתלט על עצמי ולפעול בהתאם), 2 גברים שחורים (מקווה שזה פוליטקלי-קורקט) מאיימים עליי באיומי סכין להביא להם כסף.

רציתי לדעת, בתור אחד שכעת ממש חושש שזה ייקרה לו שוב, איך אפשר להימנע מדברים כאלה ? חלונות יותר עמידים ? וכדומה...

לעבור למדינה שבא לאזרחים שומרי חוק מותר לשאת נשק ולהוציא רשיון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

גז מדמיע מתוך הרכב (חלל סגור עם אוורור לקוי כאשר התוקפים נמצאים בחוץ)? אני חושש שאת כל הגז במקרה כזה ינשום הנשדד.

רק ששם מידי פעם אנשים פסיכים קונים נשק ומחסלים אחרי זה כמה עשרות אנשים תמימים ואפילו ילדים.

איך לצאת ממצב כזה? אני בספק שאומנויות לחימה מתוך חלל של רכב יכולים לעזור הרבה. לא לכולם יש יכולות מהסרטים.

אני חושב שבהמתנה כזאת הרכב צריך להיות מונע, הנהג כל הזמן צריך לסרוק את השטח מסביב ולהיות מוכן לתת גז ולברוח כשצריך.

מעבר לזה, אם לזאת שהמתנת אתה דואג, במקומך לא הייתי מרשה לה בלילות ללכת לתיאטרון במקומות מוטלים בספק.

כמו כן אם מחוסר ברירה אתה מסתובב במקומות כאלה, יש ציפויים על החלונות שיכולים למנוע שבירה או חלונות פוליקרבונט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להשאיר את הרכב מונע,כך ברגע שדבר כזה קורה תוך שניה אתה כבר לא שם והשודד מקסימום נגרר על הכביש :-D

אמנם במדינה שדלק עולה בה 8 שח לליטר יכול להיות שיצא יותר זול פשוט לשלם לשודד :roll:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

1. כשיחסי הכוחות הם 2 נגד 1 אני לא חושב שכדאי לנסות להיות גיבור.

2. לא להמתין באיזורים מפוקפקים/חשוכים/ללא תנועת אנשים.

3. אם אתה עם מנוע דלוק והילוך משולב - פשוט תן גז וסע. (ישר למשטרה להגשת תלונה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רק ששם מידי פעם אנשים פסיכים קונים נשק ומחסלים אחרי זה כמה עשרות אנשים תמימים ואפילו ילדים.

בניגוד לבארץ שיורים טילי LAW על בית של ראש עיר.

או אוטובוסים שמתפוצצים מעצמם, טרקטורים שמאבדים שליטה ומה לא.

חוץ מזה שדי עם הטיעון הלעוס הזה יש עוד מדינות בעולם שמאפשרות החזקת נשק אישי, ובכל העולם ביחד ב-50 שנה האחרונות היו פחות ארועי טבח מאשר בשנה ממוצעת בארה"ב.

ובנוסף:

ea559cf75947502f76cc5f1d239769a5.jpg

http://www.examiner.com/article/analyzing-shooting-rampage-statistics-after-newport-school-shooting

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

השאלה היא לא איך להמנע ממצבים כאלו אלא מה לעשות במקרה ו...

קרב מגע לא רלוונטי בסיטואציה הספציפית שאליה נקלעת אליה מכיוון שהיית ישוב בכיסא ללא יכולת ממשית לזוז מהמקום.

גם גז מדמיע לא היה עוזר ואף מסוכן שכן דקירה אפשר לבצע בחצי שנייה גם עם עיניים שורפות ותוך-כדי שיעול כבד, והחלקים הפגיעים ביותר בגוף שלך הם גם הכי חשופים באותה סיטואציה (החזה והגרון).

במקרה שלך הייתי נותן לו את המאה ומשהו שקלים שהיו לי וזהו.

זה לא תבוסתנות אלא ניהול סיכונים.

פורסם

לא מאמין שקורים דברים כאלה בישראל 2013, הזוי:?

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם
תגובה צפויה אך דרושה לכל שרשור בנושא.

כך חשבתי עד היום.

תודה, ארכוש גז מדמיע ואתעניין לגבי קורסים באומנויות לחימה.

גז מדמיע לא יעיל ואתה צריך להתיז אותו ישר לעיניים. לעומת זאת, גז פלפל הוא חריף וכל מגע עם העור גורם לצריבה חזקה. קל וחומר שהתזה לעיניים תהיה אפקיטיבית ביותר. כמו כן, גז פלפל מאפשר לך להיות רחוק יותר מהאיום.

אמת, ברוב מקרי הפשע שמתרחשים בעולם רשויות החוק מגיעות מאוחר מדיי או אחרי שהפשע כבר התבצע. נשק חם להגנה עצמית זה בחלט דבר טוב.

גז מדמיע מתוך הרכב (חלל סגור עם אוורור לקוי כאשר התוקפים נמצאים בחוץ)? אני חושש שאת כל הגז במקרה כזה ינשום הנשדד.

איך לצאת ממצב כזה? אני בספק שאומנויות לחימה מתוך חלל של רכב יכולים לעזור הרבה. לא לכולם יש יכולות מהסרטים.

אני חושב שבהמתנה כזאת הרכב צריך להיות מונע, הנהג כל הזמן צריך לסרוק את השטח מסביב ולהיות מוכן לתת גז ולברוח כשצריך.

מעבר לזה, אם לזאת שהמתנת אתה דואג, במקומך לא הייתי מרשה לה בלילות ללכת לתיאטרון במקומות מוטלים בספק.

כמו כן אם מחוסר ברירה אתה מסתובב במקומות כאלה, יש ציפויים על החלונות שיכולים למנוע שבירה או חלונות פוליקרבונט.

סלח לי אדוני, היום לא בעייה כלל וכלל להרוג אנשים. אתה פותח את האינטרנט ויש לך הוראות מפורשות אין להכין פצצות. חוץ מזה, לא צריך פצצות. אני לא רוצה לרשום כאן אופציות איך להרוג אנשים בכדי לא לתת לאיזה פסיכופטים רעיונות כאלה ואחרים. פסיכים יש בכל מקום, אם הם רוצים להרוג מישהו לא צריך נשק בשביל זה. יש דרכים אחרות שיכולות לגרום נזק לא פחות.

ודרך אגב, זה שבארה"ב יכולים לקנות M-16 בחנות זה נכון. אבל לעומת זאת, המחסניות שם מוגבלות ל 5 כדורים במחסנית. כך שאם מישהו ייצא למסע הרג הוא יצטרך להחליף מחסניות דבר שעלול לעלות לו בחייו. כמובן שהוא יכול להצטייד בעוד נשק אבל זה צריך להדליק נורה אדומה. כמה נשק בן אדם כבר צריך. המטרה שלשמה החוקה האמריקאית מתירה לאזרחים לשאת נשק היא למנוע מצב שבו הממשלה שולטת על האנשים כמו שקרא במצריים לדוגמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תראה הסיכוי שזה יקרה פעמיים כמעט אפסי (ברק לא מכה.. וזה), אבל אם אתה בכל מקרה רוצה להשקיע - גז מדמיע זה לא פתרון, אתה תסב לעצמך יותר נזק מאשר להם.

חלונות משוריינים דווקא כן, אבל זה לא ממש חוקי אם אין לך סיבה מוצדקת (גר בשטחים וכו') וסביר להניח שבטסט הבא אתה לא עובר.

יש ציפויים לשמשות שלא נקרעים בשום מצב, סוג של anti theft כזה, אבל במקרה שלך כשהשמשה מנותצת כולה זה כבר לא רלוונטי - היא פשוט תיפול עליך בשלמותה. (מה שלא ממש נעים)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...