Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מקבל רכב מהחברה לצורך עבודה , וגם לשימוש פרטי ,

יש לי היום קנגו 2008 בנזין אוטומטית , אני רוצה להחליף למשהו בסגנון , אבל הבעיה שלי עם אוטו כזה היא

- דלת צד אחת , ויש לי 2 ילדים ותינוק לכן קצת מפריע שכיסא בטיחות של התינוק מפריע לילדים לכנס לאוטו מצד אחד

- אין כריות אוויר מאחורה וזה מאוד מפריע לי מבחינת בטיחות הילדים .

מה אתם מציעים , רכב מסחרי עם שתי דלתות צד ושש קריות אויר [ עדיף אוטומטית]

תקציב עד 100,000 ש"ח

פורסם

עד כמה שאני זוכר יש רק מסחרית אחת שיש לה גם 2 דלתות צד וגם 6 כריות אוויר וגם זה רק בחלק מהדגמים. תצטרך להתעזר בסבלנות ולחפש סיטרואן ברלינגו צורה חדשה מדגם PACK. הברלינגו מגיע רק בידני, אין אופציה לגיר אוטומטי.

אם אתה רוצה גיר אוטומטי אז אולי פולקסווגן קאדי יוכל להתאים, צריך לבדוק אם יש דגמים בעלי 2 דלתות צד כי לי לא יצא לראות כאלו.

אם הרכב משמש אותך גם כרכב משפחתי ורמת הבטיחות חשובה לך למה לא לעבור למיניוואן? לרכב כמו רנו סניק או סיטרואן C4 פיקאסו יש רמת בטיחות מאוד גבוהה, גיר אוטומטי ותא מטען גדול. אם אתה צריך עוד מקום תמיד אפשר לקפל את המושבים האחוריים ולהעמיס עוד יותר את הרכב.

• תוכן חדש...