Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הקליאו עולה 67K חדשה מהיבואן.

2. מקל-אוטו/אלבר היא עלתה 60K יד1 ליסינג.

3. הקליאו הזו כן עושה 1:17 בכביש מהיר, כמו שדור אומר.

4. למה אתה צריך רכב חדש/כמעט חדש וחסכוני בעלויות? כל העלויות מתגמדות הרי לעומת הירידת ערך.

משכנתא זה קל

פורסם

מנסיוני הקצר עם קליאו 1.2 ידנית בארץ הררית (סלובניה) לא הייתי ממליץ עליה לנסיעות בקו ירושלים-השפלה. המכונית חלשה מדי. אפילו במישור תתקשה לשמור על קצב התנועה בכבישים המהירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
במבחנים קורעים את הרכב, מה אתה מצפה?

אני נוהג רגוע וחסכוני.

הם רשמו שזה מה שהם השיגו בנהיגה בינעירונית רגועה. בכל אופן, אחרי בדיקה בכמה אתרים שמראים צריכת דלק על סמך נתוני הגולשים אכן הצריכה היא בערך כמו שאתה מתאר.

1. הקליאו עולה 67K חדשה מהיבואן.

2. מקל-אוטו/אלבר היא עלתה 60K יד1 ליסינג.

3. הקליאו הזו כן עושה 1:17 בכביש מהיר, כמו שדור אומר.

4. למה אתה צריך רכב חדש/כמעט חדש וחסכוני בעלויות? כל העלויות מתגמדות הרי לעומת הירידת ערך.

עלויות הדלק נעות באזור ה12-15 אלף לשנה, ככה שזה שיקול משמעותי עבורי (הפרש של כמה מאות שקלים כל חודש זה לא מעט).

ואני מעדיף רכב יחסית חדש, שכן הסיכוי לתקלות וכאבי ראש איתו הוא יותר נמוך (נכון שיש אנשים שסובלים עם רכבים בני שנה לעומת רכבים בני 5+ שמגלים אמינות מצוינת, אבל ככלל נראה לי שרכב בן שנה-שנתיים יגלה אמינות גבוהה יותר, וזה חשוב במידה ואני מתכנן להחזיק אותו כמה שנים לפחות).

אם יש לך המלצה אחרת שלא חשבתי עליה אני אשמח לשמוע.

מנסיוני הקצר עם קליאו 1.2 ידנית בארץ הררית (סלובניה) לא הייתי ממליץ עליה לנסיעות בקו ירושלים-השפלה. המכונית חלשה מדי. אפילו במישור תתקשה לשמור על קצב התנועה בכבישים המהירים.

זה גם מה שאני חשבתי. כנראה שצריך פשוט לתאם נסיעת מבחן (בתקווה שיש להם קליאו ידנית זמינה לנסיעות מבחן).

פורסם

בתור בעלים של הונדה ג'אז 1.2 ידנית, אני יכול להגיד לך שמדובר ברכב מוצלח מאוד עם צריכת דלק מצוינת בכביש בין עירוני וביצועים טובים מאוד (יחסית).

חבר שלי התעניין באחת כזו חדשה, אבל נרתע מהמחיר. הציעו לו את רכב נסיעות המבחן (בן פחות משנה עם 11K ק"מ) במחיר של 80K, אבל זה לא הסתדר לו בסוף. אולי שווה שתבדוק את האופציה הזו.

פורסם

אם יש לך המלצה אחרת שלא חשבתי עליה אני אשמח לשמוע.

פריוס/סיוויק הייבריד/אינסייט שנת 2007-2008-2009, ניתן למצוא כאלה עם פחות מ-50K ק"מ. חסכוני, ואמין כמו מקרר אמקור.

פאביה/פולו/לאון 1.2TSI שנת 2011-2010. ניתן לשלב גם DSG למתפנקים. יש כאלה עם פחות מ-20K ק"מ. חסכוני, אמין, וכבר נפל 30-40 אלף שקל של השנתיים הראשונות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...