Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה! מתלבט בין טויוטה קורולה 2007 עשתה 130.000 קמ, לבין טויטה אונסיס 2006 שעשתה 90.000 קמ. אנו משפחה עם ילדים קטנים האומר שלוש כיסאות בטיחות מאחורה, אין הרבה נסיעות אלה רק בתוך העיר. דעתכם המקצועית

פורסם

לדעתי,ככלל הקורולה עדיפה אך עדיף לחפש אחת שעברה חיים פחות קשים.

האוונסיס בעלת מנוע 2000 ותהיה יקרה יותר לתחזוקה באופן כללי-טסט,ביטוח,טיפולים והוצאות דלק גבוהות יותר

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאיזה נסיון בדיוק אתה מדבר?

לי היתה קורולה 2007 SUN מליסינג דרך העבודה שלי 4 שנים

עכשיו אני נוהג באוונסיס 2006 פרטית כבר שנה שלישית

ומה שיש לי לאמר זה -

אין מה להשוות באיכות הנסיעה בין שני הדגמים, אין מה להשוות בעצם באף פרמטר שקשור לכוח המנוע, איכות ההרכבה והחומרים , בידוד רעשים וכו וכו'

האוונסיס טובה מהקורולה בכל פרמטר ופרמטר

יותר נוחה

יותר שקטה

יותר חזקה (הרבה הרבה יותר )

יותר מרווחת

יותר זריזה (הרבה יותר)

צריכת דלק ממוצעת 1:10.5

טסט? ל2006 1500 שקלים

ביטוח 3950 שקלים מקיף + חובה כולל מע"מ (לאוונסיס אני מדבר כן?)

טיפולים - אותו המחיר שהיה עולה לי לטפל בקורולה הקודמת שלי

אמינות - טפו טפו טפו

החלפים סה"כ באותה ליגת מחירים של הקורולות למעט דבר אחד - מחיר חלקי הפלסטיקה - אוי ואבוי אם נשבר לך שם חלק, הרכב די נדיר בארץ בשנתון הזה ואין אותו בפירוקיות כמעט בכלל וזו טויוטה שלא מיוצרת כלל לשוק האמריקאי ולכן גם מהאתרים בחו"ל, אפילו אוסטרליה - החלקים יקרים.

מעבר לכך - לך על האוונסיס בלי לחשוב בכלל, ההפרש בעלויות הדלק והרישוי הוא זניח והתמורה שתקבל במקביל היא הרבה מעבר למה שקורולה 2007 יכולה לתת לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי היתה קורולה 2007 SUN מליסינג דרך העבודה שלי 4 שנים אין מה להשוות באיכות הנסיעה בין שני הדגמים, אין מה להשוות בעצם באף פרמטר שקשור לכוח המנוע, איכות ההרכבה והחומרים , בידוד רעשים וכו וכו'

האוונסיס טובה מהקורולה בכל פרמטר ופרמטר

יותר נוחה

יותר שקטה

יותר חזקה (הרבה הרבה יותר )

יותר מרווחת

יותר זריזה (הרבה יותר)

צריכת דלק ממוצעת 1:10.5

טסט? ל2006 1500 שקלים

ביטוח 3950 שקלים מקיף + חובה כולל מע"מ (לאוונסיס אני מדבר כן?)

בטוח שמחירי החלקים זהים לשני הרכבים ? ,תבדוק ותשווה).

הכל טוב ויפה,אף אחד לא אמר שהאוונסיס לא אמינה.

אבל בשביל מה לקנות אוונסיס,לרכב שיסע בתוך העיר בעיקר נסיעות קצרות- לא חבל על הוצאות דלק מיותרות עודפות,מחיר הטסט מעט יקר יותר והכי חשוב- כן חלקי פלסטיקה (חלילה במקרה של תאונה אני בכלל לא רוצה לחשוב מהיכן יביאו לו חלקי חילוף).

לעומת זאת,קורולות יש בשפע ואפשר למצוא אחת שמורה יותר מזו שהועלתה לדיון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אנו משפחה עם ילדים קטנים האומר שלוש כיסאות בטיחות מאחורה

רק בגלל שלושה מושבי בטיחות מאחור הייתי בוחר באוונסיס, למרות ההפרשים באחזקה (כנראה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזק את דבריו ש LANOSE, האוונסיס עדיפה בלי לחשוב פעמיים, יותר גדולה, יותר חזקה, הפרש המחירים באחזקה לא נוראי בכלל.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

עדיף ללכת על אוונסיס כי היא חסכונית כמו קורולה+- ונותנת הרבה.

היא דומה לקורולה באחזקה,דלק,טסט,תחזוקה והכל..... אבל היא עמידה יותר מקורולה חזקה ואינה עושה בעיות ויש לה אורך חיים יותר ( לא מתבלה כמו קורולה)...

אבל נסיעות בתוך העיר עושות התלבטות...

פורסם
בטוח שמחירי החלקים זהים לשני הרכבים ? ,תבדוק ותשווה).

הכל טוב ויפה,אף אחד לא אמר שהאוונסיס לא אמינה.

אבל בשביל מה לקנות אוונסיס,לרכב שיסע בתוך העיר בעיקר נסיעות קצרות- לא חבל על הוצאות דלק מיותרות עודפות,מחיר הטסט מעט יקר יותר והכי חשוב- כן חלקי פלסטיקה (חלילה במקרה של תאונה אני בכלל לא רוצה לחשוב מהיכן יביאו לו חלקי חילוף).

לעומת זאת,קורולות יש בשפע ואפשר למצוא אחת שמורה יותר מזו שהועלתה לדיון.

כמו שאמרתי - אני מדבר מנסיון ארוך טווח

שתי קורולות שהיו בחזקתי ועוד שתי קורולות במשפחה הגרעינית.

צריכת הדלק של האוונסיס כמעט זהה לדגם של ה2007.

זה הרבה יותר אותו בשביל קצת יותר כסף בשנתונים האלה ואין כאן מה לחשוב בכלל - ובמקרה של תאונה, אל תדאג למחירי הפלסטיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...