Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. שוקל רכישת הרכב הנ"ל ויש לי מספר שאלות, אודה לתשובות -

1. ראיתי שחלק מהלנסרים בשנים האלה הם בעלי גריל קדמי ישר, בעוד חלקם בעלי גריל עגלגל/אלכסוני (יותר יפה לטעמי).

לא הצלחתי להבין מה השוני בדגמים, והאם יש הבדלים/תוספות נוספות בינהם ?

2. אשמח לדעת מהן נקודות התורפה ברכבים אלה. האם רכב בעל 100-120 אלף ק"מ בטוח לקניה בהנחה שטופל כראוי ? האם ישנם מחלות ידועות לרכבים אלה לקראת ק"מ שכזה ?

תודה.

פורסם

בשנים הרלוונטיות שווק רק דגם אחד של הלנסר (תמונה להמחשה מצ"ב)

הדגם אמין מאוד וחף ממחלות ידועות.

ללנסר עם הקילומטראז' האמור יש עוד הרבה "בשר"

מומלץ מאוד למי שאוהב חיים משעממים על כל המשתמע מכך.

מי שמחפש הנאה או ריגוש בנהיגה - שיחפש במקום אחר.

lancer.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה,

אני מדבר על הדגם בעל החזות הזו... (הגריל שונה מהדגם שצירף zvit)

האם היו מספר דגמים בעלי גריל שונה בשנים אלו ?

האם השמועות על בעיות בגיר הן נכונות ובמה הן יכולות לבוא לידי ביטוי ?

mitsubishi_lancer_2006_96635390192353971.jpg

פורסם

זה אותו גריל בדיוק מזווית שונה.

בעיות הגיר של הלנסר כבר לא אתנו קרוב ל-15 שנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא... יש הבדל שים לב לחיבור של הטמבון לגריל. הם שונים במקצת. אפשר לשים לב גם לפי הגריל עצמו שהוא פסים אלכסוניים בתמונה שאני צירפתי, ורשת בתמונה שאתה צרפת.

פורסם
זה אותו גריל בדיוק מזווית שונה.

בעיות הגיר של הלנסר כבר לא אתנו קרוב ל-15 שנה.

זה לא אותו גריל. בשנת הדגם 2007 הלאנסר קלאסיק עברה מתיחת פנים ממש קלילה (למעשה שכמעט כלום לא השתנה). מה ששונה בדגם מלפני המתיחת פנים לזה שאחריו זה שהלאנסר ביחד עם המתיחה קיבלה פגוש קדמי שונה, גריל שונה, הגה בעל 3 חישורים במקום 4 בדגמי הבסיס, ציפוי עור מסביב להגה וזהו נדמה לי.

בכללי הלאנסר קלאסיק היא מכונית סבירה למדי שנותנת אחלה תמורה ביחס למחיר. היא יחסית נוחה, מרווחת, בעלת תא מטען סביר בגודלו ונוח להטענה, אמינה וזולה לאחזקה. בצד השלילי היא רועשת יחסית, מיושנת בתא הנוסעים, מרגישה קצת זולה, צריכת הדלק גבוהה יחסית למתחרות (משהו כמו 1:9.5 בנסיעה משולבת), התנהגות הכביש שלה סבירה אבל לא מהנה כלל והביצועים חלשים (מנוע בעל 98 כ"ס בלבד...). המחסור בכוח לא תמיד מורגש, אבל כאשר צריכים לצאת לעקיפה או לעלות עליה תלולה או ארוכה מרגישים את העצלות.

אין מה לפחד לרכוש לנסר עם כזאת כמות של ק"מ. הלאנסר אמינה מאוד, פשוטה וקלה לאחזקה וגם מאוד זול לטפל בה. בהנחה והרכב טופל כראוי, אין לך בכלל מה לחשוש.

• תוכן חדש...