Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם גם לכם קורה שלאחר בדיקת תא המטען ברכב השומר לא חושב פעמיים לפני סגירת דלת תא המטען והעוצמה שבה שהוא סוגר את הדלת מקפיצה את כל הרכב על המקום? יש הרגשה שהדלת או המנעול עוד מעט יתפרקו. ברור שאין לו זמן ורצון להתעסק בכל רכב בעדינות, אבל יש גבול ליחס שהשומרים נותנים לרכוש של אחרים.

אציין שהרכב שלי חדש ואת דלת תא המטען ניתן לסגור באצבע אחת ללא שום מאמץ. אז תארו לכם את ההבדל בעוצמה שמופעל על הדלת.

בזמן האחרון התחלתי פשוט לצאת מהרכב לפני שהוא סוגר את הדלת ולבקש ממנו שיעשה את זה ביותר עדינות, או שאני בעצמי סוגר אותה.

האם גם אתם חווים את זה? איך אתם מתייחסים לזה?

פורסם

באופן גורף, לא נתקלתי בתופעה כפי שאתה מתאר.

ייתכן שדווקא בגלל שהסגירה ברכבך קלה מאוד כפי שאתה מתאר, אזי כל דחיפה קלה של הדלת מביאה אותה למצב של טריקה. הרי באמת אי אפשר לדרוש מהשומר שיהיה לו רגש ביד ושייסגר כל דלת בהתאם לקשיחות שלה.

אם זה קורה המון,הפתרון הוא בדיוק כפי שתארת.

... או שאני בעצמי סוגר אותה.

פורסם

דווקא כשאני נכנס לחניונים, השומרים לא טורקים את דלת תא המטען מספיק חזק והיא לא ננעלת.

עניין של רגישות ההידראוליקה והנעילה כנראה.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

תנסה להכנס לקניון רוטשילד בראשל"צ - נראה לי השומר הרס לי את הבלמים האחוריים + מנורה שעפה + כל הגומי מגן שחוסם כניסה של מים בקצוות של התא מטען. הוצאתי את הראש החוצה ואמרתי לו "מה למה כזה חזק??" - מה חזק בזה הוא עונה לי?

שלא נדע.

אבל כן, שאלו יהיו הצרות שלנו...

Opel Adam S 2017

פורסם
יש הרגשה שהדלת או המנעול עוד מעט יתפרקו

דווקא כשאני נכנס לחניונים, השומרים לא טורקים את דלת תא המטען מספיק חזק והיא לא ננעלת.

הזדמן לי לעבוד כמאבטח לתקופה קצרה, וגם לבדוק בגאג'ים בכניסה לקניון מסוים.

אני מכבד מאוד רכוש של אחרים, וגם יש בי חמלה כלפי מכוניות.

לכל רכב יש את הדרך המיוחדת שלו לסגור את תא המטען בלי לנער את הרכב ולהשמיע יותר מידי רעש.

בד"כ אין בעיה עם המכוניות הממוצעות, אבל כשפתאום מגיע מישהו שהבוכנות של הבגאז' שלו דפוקות או שמנגנון הנעילה לא פועל כמו שצריך או כל סיבה אחרת. אז די קשה להוציא גם אותו מרוצה.

וכן, גם יכול להיות שבדיוק לפניך היה איזה מישהו עם בוכנות שמסוגלות להרים פי 4 ממשקל דלת תא המטען, והמאבטח עכשיו היה צריך להתגבר עליהן, וכשבאת הוא לא שם לב שאצלך זה קצת יותר קל.

אצלי ברכב, אף מאבטח לא מצליח לסגור את הבגאג', וזכור לי לרעה שבג'אסטי הייתי צריך להזיז איזה כפתור בדלת תא המטען כדי לגרום לה להנעל שוב. ובפיאסטה שהייתה לי פעם, לא הייתה אופציה לפתיחת תא המטען מתוך הרכב. בשלושת המקרים הפיתרון הוא פשוט: אם אתה רוצה שמשהו יעשה כמו שצריך - עשה זאת בעצמך.

אני גם זוכר שלכל רכב יש את הדרך המיוחדת שלו לפתוח את תא המטען. אני עוד זוכר את הפעם הראשונה שנתקלתי במאזדה 3 חדשה..

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני גם זוכר שלכל רכב יש את הדרך המיוחדת שלו לפתוח את תא המטען. אני עוד זוכר את הפעם הראשונה שנתקלתי במאזדה 3 חדשה..

מה מייחד אותה?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
כפתור הפתיחה מוסתר באור הבלם.

ואחרי זה כועסים עליי כשאני מבקר את מאזדה (לא מדובר על הפורום). עכשיו רק חסר הסטארטאפ הבא, כפתור פתיחת בגאז' בחלקו החיצוני של הגג בדיוק באמצע.

פורסם

זה לא שונה בהרבה מסיאט שהחליטו שהסמל יהיה ידית,

או פיז'ו שהפכו את ה-0 לכפתור.

הכי הצחיקו אותי הבחורות שהיו מגיעות עם סיטרואן/רנו שננעלת אוטומטית עם תחילת הנסיעה, וכדי לפתוח את תא המטען הם היו צריכות לפתוח את כל הדלתות. אבל הם לא ידעו את זה.

הפתרון היה להגיד להן לפתוח את דלת הנהג וזהו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הזכרת לי שבויאנו (דור קודם, לא מכיר טוב את הדור האחרון) הפתיחה מוזרה. נהגתי על הרכב שבועיים, עד עכשיו אני לא סגור אם אני צריך ללחוץ על הצד העליון או התחתון בכפתור שמשחרר את תא המטען, והאם הנורה דולקת כשהוא פתוח או סגור.

פורסם
ואחרי זה כועסים עליי כשאני מבקר את מאזדה (לא מדובר על הפורום). עכשיו רק חסר הסטארטאפ הבא, כפתור פתיחת בגאז' בחלקו החיצוני של הגג בדיוק באמצע.

דווקא מדובר בפתיחה חשמלית והמתג ממוקם במקום נוח. פתיחה בלחיצת כפתור זמין מועילה כשאתה מגיע לרכב בידיים עמוסות בדברים.

• תוכן חדש...