Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אין צורך להתחיל לפרסם כל מעבדה שאתם מכירים - אני מכיר גם מעבדות אחרות וטובות, וכולם אחלה.

המטרה של הפוסט הזה הוא למנוע מאחרים לקבל שירות זוועתי וגרוע בחנות מובילי בהרצליה

זה הכל.

פורסם

רק אוסיף בקטנה שדיברתי איתו לגבי המסך ותגובתו הייתה "לא תקבל שירות, בזבזת לי מספיק מהזמן, זרקתי את הכיסוי שלך לפח"

וואו אני לא מאמין שככה מדבר אדם שאמור לתת שירות!

רק על המשפט הזה הייתי רודף אותו עד סוף ימיו!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

דבר אחד אני לא מבין - למה שילמת מלכתחילה כשראית שקיבלת את המכשיר חזרה בלי הכיסוי? אני הייתי שולח את השליח חזרה וכל יום עיקוב שאתה בלי כיסוי = יום עיכוב בתשלום על העסקה, ואז נראה כמה מהר היית מקבל את הכיסוי.

פורסם

באמת ?

אחרי שאישתך הייתה יום שלם בלי פלאפון בגלל שאין לו מסך, היית מחזיר אותו לשליח לעוד יום ?

נראה אותך חוזר לאישתך ואומר לה שיש לה עוד יום שלם בלי טלפון נייד ;)

וסליחה באמת שלתומי האמנתי שיחזירו לי את מה ששייך לי.

פורסם

איזה קטע,

במקרה הגיע לי היום במשלוח שאיחר כ60 יום, מסך לאייפון 4, אלקטרוניקה של כפתור הבית וכפתור בית חדשים.

אשמח למסור לך את החלקים במחיר עלות של המסך בלבד 25 $ אם אתה מעוניין - קיבלתי גם שני מגני מסך פשוטים.

(ראיתי שבמילא יש לך חבר שמתעסק עם פתיחת האייפון כך שהוא יוכל להחליף לך לבד)

פורסם

שניר, אנחנו לא ילדים ואני מקווה שאת הלקחים שלך מהמקרה הזה הסקת:

1) אם באמת הטלפון כ"כ יקר ללבך אז כמו שלא תזמין שירות שיקחו את האופנוע שלך מהעבודה למוסך, אל תעשה את אותו דבר עם הטלפון כי אף אחד לא ישמור עליו כמו שאתה שומר עליו.

2) כדאי להחזיק בבית איזה טלפון ישן "ספייר" כדי לא להגיע למצב שאתה נלחץ ועושה החלטות פזיזות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...