Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים.

אני מחפש פתרון פרקטי, ממש כבר בא לי לנסוע למוקד ולהתעמת פיזית עם החולרות שעובדים ושותפים בחברת הגנבים והרמאים הזאת שנקראת סלקום.

יש לנו במשפחה 5 מנויים בסלקום, שום סמארטפון, פלאפונים פשוטים של נוקיה או סמסונג מהדורות הישנים.

כל חודש, אבל כל חודש, אנחנו צריכים להתקשר ולבטל שירותים מסויימים של סלקום, לרוב זה שירותי ביטוח מכשיר סלולרי.

היום היה השיא, קיבלנו את החשבונית ודחפו ל3 מנויים חיובים על ביטוח מכשיר סלולרי, ולא רוצים לזכות בטענת שקר וגניבה שאנחנו ביקשנו את הביטוחים האלה, וגם הנציג ניתק לנו את הטלפון בפנים.

כרגע אבא שלי בדרך למרכז שירות שלהם.

איך אפשר להתנהל איתם בצורה הכי פרקטית לפני שזה מגיע לדרכים אחרות? יש פתרון סופי לחיובים האלה?

מכתב מעורך לא נראה לי שמשתלם, חשבנו לנטוש אותם אבל לא יודעים אם החברות האחרות יותר טובות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם חרא .

תחפש מסלול חופשי בסכום נמוך ברשתות החדשות ושלום על ישראל .

ככה הסיכוי לחיובי סרק אפסי ולא צריך שירות (שים לב שהמכשירים שלל תואמים לתדר הראשי ולתדר של הנדידה)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

ללכת למרכז שירות ממש לא יעזור.

תנסו ליצור קשר עוד פעם השירות לקוחות, תבקשו לדבר עם מנהל (אם תתעקשו בסופו של דבר יעבירו אותכם) ותבקשו לשמוע הקלטה של הבקשה שלכם להתקנת שירותי התיקונים כולל מיעד מדיוק מתי איפה ואיך זה בוצע.

אחרי כמה ימים יחזרו אליכם יגידו שלא נמצאה הקלטה ומזכים את החיוב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תתנייד לאחר החברות החדשות. תוכניות פשוטות ואין בעיה עם ביטוח - פשוט כיון שהן לא מספקות את השירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מה ללכת ולהתעמת עם נציגי השירות שרובם הם סטודנטים ואין להם את הכוח שיש למנהלים. הייתי דרוש לדבר עם מנהל ומבהיר בשיחה כי אם תוך 7-14 ימים לא יזכו אתכם אתם תעזבו את החברה ותתלוננו בפניות הציבור במשרד התקשורת.

בהצלחה!

פורסם

אם אין לך תנאים חריגים ביותר לא צריך לאיים. פשוט להתנייד לחברה אחרת או להתנתק ללא ניוד. אם אתה רוצה יותר מזה - פנה למשרד התקשורת.

הבעיה היחידה היא שבעת ניוד עדיין נותרת לסלקום האפשרות לגבות ממך תשלומים תמורת ציוד (וזה לגיטימי לגמרי אם רכשת ממנה מכשיר או אפילו רק כרטיס סים וטרם השלמת את התשלומים) כך שאינך יכול לבטל את הוראת הקבע - ונותר לקוות שלא יגבו ממך תמורת שירותים שאינך יכול לקבל כאשר הקו בחברה אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור למען אזהרת חברי הפורום היקרים ולמען כל אדם שלא רוצה שיגנבו ממנו כסף.

אז בהמשך הסיפור אבא שלי הלך פיזית למרכז שירות סלקום פה בראשון ונאמר לו שבשביל שירות שיבוא ישירות אליהם כי הנציגים בטלפון לא דוברים אמת בלשון המעטה. ונאמר לו שחיובי הסרק יבוטלו, אכן הם בוטלו אבל לא קיבלנו שום זיכוי על הגניבה של סלקום!

נכון שזה מצחיק אבל לא מפתיע שבסלקום העובדים שלהם מודים שהם עובדים בחברת שקרנים? אותי ממש לא מפתיע.

היום בחשבונית אנחנו מגלים שהם עוד פעם מחייבים אותנו חיובים הזויים על שירותי אחריות על מכשירים!

אנשים יקרים אני מזהיר אותכם, סלקום גנבים בני גנבים! לא להתקרב לחברה הזאת!

אני מתחיל לחשוב מה הצעד שלי נגדם ואיך אני משיג את המאות שקלים שנגנבו מאיתנו. אולי לפנות למשרד התקשורת? איך ולמי בדיוק?

מאחל מחלות קשות לאחראים על התופעה הרחבה הזאת בחברה הבזויה הזאת (שומע הרבה סיפורים מאנשים שגם דוחפים להם חיובים סתם ואחר כך בלתי אפשרי לקבל זיכוי).

זה הקש ששבר את גב הגמל.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

שמר זה באמת הפתרון? אני חושש שבחברות אחרות יש את אותו סיפור של גניבה על ידי חיוב סרק וזה לא באמת משנה באיזה חברה אתה נמצא.

עדיין אשמח לדעת איך, ועם מי ליצור קשר במשרד התקשורת.

עריכה: טורבומאן אם אפנה דרך הלינק שנידבת, יהיה מענה?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אם המכשירים שברשותך תומכים ברשת פלאפון (UMTS 2100/850), יש להם מבצעים מעולים עכשיו למניידים.

גילוי נאות, אני עובד מטה בפלאפון.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
תעשה מה שצרכן נבון עושה, עוזב. תעבור לגולן, תחזק את החברה שהתחילה כאן מהפך אמיתי במחירים.

הכי פרקטי - טלפון/רישום באינטרנט למפעיל אחר, העברת הקווים, תודה. שלום.

100%^.

לך למרכז השירות של סלקום, חכה שעתיים, וכשיקבלו אותך יעשו לך תלך-תבוא.

תצעק? לא מתרגשים מזה. לפניך מישהו צעק חזק יותר...

למי יש כוח לעולם הזה?

NEXT.

לעבור רק למי ששקוף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שמר זה באמת הפתרון? אני חושש שבחברות אחרות יש את אותו סיפור של גניבה על ידי חיוב סרק וזה לא באמת משנה באיזה חברה אתה נמצא.

אני העברתי 8 מנויים ל"גולן". אתה נכנס ל"חשבון שלי", יכול לראות את כל החשבוניות שלך, את אחוזי ניצול החבילה לכל מנוי, את פירוט השיחות כמעט באון-ליין. הכל ברור ושקוף.

כאשר הילדה הייתה בחו"ל וביצעה שיחות מעבר לחבילה - קיבלתי הודעת מייל מיידית על חיובים נוספים וניתנה לי אפשרות למנוע חיובי יתר (בחברות אחרות אתה תמיד מקבל חשבון בדיעבד. עכשיו לך תריב איתם).

יש לי מנויי "הכל כלול" ב-99 (כן, אני יודע שיש ב-49, נכנסתי לפני). מלבד אותה נסיעה לחו"ל לא שילמתי להם אגורה נוספת.

יש גם מנויי 9.90 עם 60 דקות/60 מגה/60 SMS. הם חורגים מהחבילה, אבל התוספת זעומה ומגיעה עד 10 שקלים נוספים כי התמחור סביר, בוודאי מול השוחטים בחברות האפ"ס שמנקנקים אותך על חריגות...

השירות (שיחות/גלישה) בסדר גמור. לא יותר טוב ולא פחות טוב מאחרים. מענה טלפוני סביר (בהתחלה היה סיוט, עכשיו דומה לאחרים), רוב הפעולות נעשות בלי להמתין דרך אתר האינטרנט. הפסקתי לבזבז זמן בהתדיינות מול נציגי החברה (דקה למעבר על החשבונית הברורה והפשוטה).

נכון להיום - אני מאוד מרוצה מהם.

• תוכן חדש...