Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי שברולט ספארק לאחרונה ואני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה ברכב. אני מתכוון רק למערכת מולטימדיה ללא שדרוג של הרמקולים.

הדרישות שלי הם כאלו:

GPS נוח עם מפות של הארץ

bluetooth לiphone עם תמיכה בiphone(ז"א שיהיה אפשר ממש לראות את האנשי קשר וגם לנגן מוזיקה) שתהיה אפשרות להתקשר דרך המסך מגע למספרים, חיבורי aux, ואולי הכנה למצלמת רוורס(פחות קריטי), dvd גם פחות קריטי, אינטרנט גם לא קריטי(אבל יכול להיות נחמד..)

ראיתי את המערכת המקורית שהיבואן מוכר, ובלשון המעטה, לא התרשמתי. ראשית היא מריצה windows ce 6 שיצא בשנת 2006. אין תמיכה ב iphone(כי כשיצרו את המערכת, בכלל לא היה iphone..) יש רק תמיכה ב ipod. המערכת ניווט נראת נחמדה(אני חושב שזה היה igo). אבל בכלל המערכת מרגישה איטית ובלי הרבה בדיקה, יש לי הרגשה שהיא קורסת לא מעט. וחוץ מזה זה נראה לי די הזוי לשלם מחיר מופקע על מערכת כל כך ישנה, כשיש היום tablets במחירים הרבה יותר זולים עם ביצועים הרבה יותר טובים(כל tablet android ממוצע).

בדקתי באינטרנט ומצאתי את המערכת של היבואן פה באתר alibaba.com,

ואכן זה נראה די מסריח. מה שכן אני צריך את הפאנל הקדמי בכל מקרה כדי להתקין מערכת אחרת.

אילו מערכות מומלצות? אני לא מעוניין לקדוח ולעשות "קומבינות" כדי להתקין אותה, אלא שזה יראה כמו המערכת של היבואן רק עם "מחשב אחר".

חשבתי על מערכת שמריצה android - נשמע לי כמו הדבר הכי הגיוני. האם יש מערכות כאלו(או אחרות) מומלצות?

מה סדר גודל העלות של מה שאני מחפש?

תודה

פורסם

אם אתה רוצה אני מוכר מצלמות רוורס לרכב כאלה שגם רואים איתם בלילה ויש עוד המון תוספות לרכב

חפש בפייסבוק:לדים ודמוי קסנון/Omer Sinai אחד מהם תמצא

פורסם
אז לך לחברה תקנה מערכת מולטימדיה מקורית

ולמה זה טוב??

מערכת מקורית עולה כמו מערכת של חברת אפטר מרקט שתהיה יותר טובה ממה שיציאו לך בשברולט.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מסכים!

המערכת המקורית נראת לי "זולה" באופן כללי ובפרט מיושנת מאוד(win ce 6).

אני מחפש משהו בכיוון של מערכות ה android. מבדיקה קצרה שעשיתי לא ראיתי המון מערכות מתאימות ומה שבמיוחד לא ראיתי זה מערכות "מותג" מתאימות. מישהו הכווין אותי למערכת של חברה "ישראלית" שנקראת uzeb( האתר שלהם הוא uzeb.co.il), אבל גם שם מדובר במותג סיני שהם מייבאית לארץ ולא ברור לי איכותו.

עדיין מחפש המלצות..

פורסם

אתה מחפש HU שהמערכת הפעלה שלו זה אנדרואיד? או שעובד עם אנדרואיד?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...