Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב למשפחה.

חשוב לי קודם כל רכב בטיחותי, יציב, עם בקרת יציבות ואחיזת כביש טובה. היום נוהגת על פונטו, ובו יש תחושת חוסר יציבות מאד בולטת. צריך שיהיה מתאים לילדים קטנים, שני כסאות בטיחות, בגאז' גדול יחסית.

בנוסף, רכב אמין, שלא צריך כל יומיים להכניס למוסך. חסכוני בדלק ובטיפולים...

מתכננת לרכוש רכב לא מאד ישן, טווח המחירים סביב 70 אלפי שח

כיום נוהגת על ידני ואין מניעה להמשיך ולנהוג גם ברכב הבא על ידני..

חשבתי על סקודה פביה ספייס או רומסטר.. כמובן שאשמח לשמוע כל עצה

תודה

פורסם
אני מחפשת רכב למשפחה.

חשוב לי קודם כל רכב בטיחותי, יציב, עם בקרת יציבות ואחיזת כביש טובה. היום נוהגת על פונטו, ובו יש תחושת חוסר יציבות מאד בולטת. צריך שיהיה מתאים לילדים קטנים, שני כסאות בטיחות, בגאז' גדול יחסית.

בנוסף, רכב אמין, שלא צריך כל יומיים להכניס למוסך. חסכוני בדלק ובטיפולים...

מתכננת לרכוש רכב לא מאד ישן, טווח המחירים סביב 70 אלפי שח

כיום נוהגת על ידני ואין מניעה להמשיך ולנהוג גם ברכב הבא על ידני..

חשבתי על סקודה פביה ספייס או רומסטר.. כמובן שאשמח לשמוע כל עצה

תודה

בתקציב הזה את כבר מתקרבת לפביה חדשה. שווה למתוח אותו קצת ולקנות רכב באחריות

פורסם

הוא התכוון להגיד שסקודה פאביה ידנית חדשה עולה קצת יותר מ-70 אלף ש"ח...

בכל מקרה, אני הייתי הולך לכיוון אחר - סיטרואן C3 פיקאסו 1.4 בנזין ידני. רכב כזה בן שנה-שנתיים מליסינג יעלה לדעתי פחות מ-70 אלף ש"ח ויקלע די טוב לדרישות שלך כולל הדרישה לחיסכון ולגיר ידני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היונדאי I30 גם יכולה להתאים למה שאת מחפשת ,זהו רכב אמין בטיחותי ויציב שמגיע עם גיר אוטומט ומנוע 1600 ,הרכב מאוד מרווח עם תא מטען גדול ובמושב האחורי שני כסאות בטיחות של הילדים ייכנסו בלי בעיה ,עלות הטיפולים בו היא לא יקרה וצריכת הדלק שלו יחסית חסכונית לקטגוריית המשפחתיות.

בהצלחה

פורסם
היונדאי I30 גם יכולה להתאים למה שאת מחפשת ,זהו רכב אמין בטיחותי ויציב שמגיע עם גיר אוטומט ומנוע 1600 ,הרכב מאוד מרווח עם תא מטען גדול ובמושב האחורי שני כסאות בטיחות של הילדים ייכנסו בלי בעיה ,עלות הטיפולים בו היא לא יקרה וצריכת הדלק שלו יחסית חסכונית לקטגוריית המשפחתיות.

בהצלחה

הי גיל, אני קצת מופתעת לגבי היונדאי 30.. איכשהו נוצר אצלי הרושם שזה רכב שנראה טוב אבל די בינוני, בנוגע לאמינות, ולבטיחות... לא? הוא גם יחסית לא יקר...

פורסם

מה הבעיה עם האמינות שלו?

רכב אמין למדי, למעט תקלות חוזרות ונשנות במערכת הESP בגלל חיישן בעייתי, שלפי מה שהבנתי גם זה טופל. אצל ההורים שלי הייתה הבעיה וצוין בפניהם במוסך שהחיישן הוא מדגם משופר וכעת לא אמורות להיות תקלות.

למעט כך, בנושאים אחרים ברכב אין שום בעיות. זה גם לא משהו שמשבית את הרכב.

בכל מקרה, בטיחות? מה הבעיה? 5/5 כוכבים במבחני הריסוק האירופאים, 6 כריות אוויר, ABS וESP כסטנדרט, מה הבעיה בבטיחות כאן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שתי אופציות שכדאי לשקול:

1) רנו פלואנס משנת 2010 תכנס בתקציב. מדובר ברכב חדיש ומאוד בטיחותי, מתאים מאוד לאנשי משפחה עם ילדים. הפלואנס הינה המרווחת ביותר בקטגוריה ויש לה בגאז' ענק שבקלות יכול לאכלס עגלת תינוק, תיקים וקניות. הפלואנס נחשבת יחסית חסכונית והיא שותה כ-11 ק"מ לליטר.

2) ניסאן טידה 2009 גם היא תיכנס בתקציב. מדובר ברכב חסכוני ואמין מאוד. החלפים שלו זולים וכך גם עלויות הביטוח והאחזקה. יש לו מושב אחורי שניתן להושיב בו בקלות שני כיסאות בטיחות, ובגאז' גדול יחסית שיעשה לכם חיים קלים.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

• תוכן חדש...