Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע החורף ואיתו גם הצמיגים שעשו את שלהם בערך כ3 שנים לא ממותג ידוע.

מחפש להחליף את הרביעייה בצמיגים טובים אך לא יקרים מדי...

אמי החליפה רביעייה של falken ב1500 שח לסוזוקי סוויפט 2008 שלה

אני מחפש צמיגים עם אחיזה טובה,והכי חשוב,שיהיו שקטים. לא אוהב את הרעש שמתחיל מ90-100 קמש שיש בצמיגים שלי (טוב,אחרי הכול לא צמיגים ממותג ידוע)

ראיתי שיש הנקוק,פולקן שנכנסים איכשהו בתקציב (עד 1500 שח)

אשמח להצעות ומקום אמין בפ"ת

תודה וסעו בזהירות!

פורסם

אני חושב שבתקציב הזה פאלקן 912 יתנו את מה שאתה מחפש - צמיגים שקטים ולא נשחקים מהר, האחיזה לא רעה בנהיגה רגילה.

באתר TIRES4U יש שתי פנצ'ריות מפ"ת, אחת מהן מפרסמת את הצמיגים האלה ב 380 ש"ח.

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=1&iCity=57&x=26&y=8

יש לי ניסיון טוב עם פנצ'ריה בר"ג (צמיגי שואף), שגם מפרסמת פאלקן באתר במחיר זהה.

קצת מעל 400 ש"ח יש לך KLEBER HP3 או TOYO CF1, גם BRIDGESTONE MY01 אפשרות טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני חושב שבתקציב הזה פאלקן 912 יתנו את מה שאתה מחפש - צמיגים שקטים ולא נשחקים מהר, האחיזה לא רעה בנהיגה רגילה.

באתר TIRES4U יש שתי פנצ'ריות מפ"ת, אחת מהן מפרסמת את הצמיגים האלה ב 380 ש"ח.

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=1&iCity=57&x=26&y=8

יש לי ניסיון טוב עם פנצ'ריה בר"ג (צמיגי שואף), שגם מפרסמת פאלקן באתר במחיר זהה.

קצת מעל 400 ש"ח יש לך KLEBER HP3 או TOYO CF1, גם BRIDGESTONE MY01 אפשרות טובה.

ולאד חשוב לציין פה שמה שמפורסם באתר זה,לא תמיד נכון ותואם את המציאות,אני אומר את הדברים הללו לאחר שבדקתי את העיניין,הרבה פעמים, הלקוחות שמגעים לפנצ'ריה שפירסמה את מחיריה באתר זה, דורשים את המחיר שנקוב באתר זה ואינם מקבלים אותו,וכאשר מקבלים אותו מנסים "לדחוף" להם" שסתומים" ברגים וכ"ו, הנאמר פה הוא להבהרה בלבד!!

• תוכן חדש...