Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

לא עניתי מפאת השבת.

הבדיקה הראשונה שביצעתי הייתה 640 קמ והשניה 715.

אני מרוקן מיכל ומחלק בכמות הליטרים. אבדוק שוב בפעם השלישית ואעדכן.

פורסם
זו הכתבה שפורסמה היום, שם יצא להם 11.7 ק"מ לליטר, ונגיד שבאמת לא ריחמו על הרכב,

אז בממוצע בשימוש סביר אפשר אולי להגיע ל15 ק"מ לליטר לפי דעתי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4308468,00.html

האמן לי שאין לי שום אינטרס להכניס נתון מפוברק.

לצורך העניין, בכל מיני מבחנים שביצעו לשברולט ספארק (הרכב הקודם שלי) מדדו צריכת דלק גבוהה 1:12 +-. משום מה אני הצלחתי להגיע ל 1:16 שהיה רחוק מאותם מבחנים. הבדיקה היחידה שאני מבצע היא ק"מ שעבר לחלק לכמות הליטרים. זה הכל.

פורסם

שלום חברים,

תדלוק נוסף היום בכביש החוף הראה לאחר חלוקה של הק"מ שעבר מהתדלוק האחרון בכמות הליטרים שנכנסה למיכל, 1:18 משולב. כל זאת לאחר שהמנוע "נפתח" (על פי ההוראות בספר הרכב לנסיעה באלף הקילומורים הראשונים) והרשתי לעצמי לנוע לפעמים על 110 במקומות המותרים.

פורסם

אני מקבל את הרכב שלי מחר (דגם זהה), אעדכן בעוד חודש לגבי צריכת דלק בפועל (מקווה ל 1:15 בתנאי נהיגה רגועים).

כמה הערות:

1) צורת הנהיגה משפיעה מאוד על התוצאה (ואם ממש הקפדת ולא עברת 100 על השעון אפשר להבין).

2) הכתבה ביינט חשודה ביותר, מנהיגות מבחן שערכתי בעצמי על סוויפט, פיאסטה ואיי 20 ההתרשמות שלי שונה מאוד. ממליץ לכולם לבדוק לבד.

3) והערה של פדנט: אם אתה רוצה בדיקה ממש רצינית, בדוק לפי GPS את המרחק שאתה עובר (סביר מאוד שהספידומטר לא מדויק).

פורסם

יש לי גם את הI20 הידנית מזה חודשיים נסעתי 6500km נסיעות 80% בין עירוני צריכת דלק בין 1/18 ל 1/19.5 הכול נמדד לפי קלומטרים חלקי ליטרים .

תדלוק אחרון 574KM על 30 ליטר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון לאחר 5000 ק"מ.

לאחר בדיקה מקיפה בכל תדלוק - ממוצע של 1:17.5 בפקקים ובבין עירוני.

נתון אמיתי של כמות ליטרים / ק"מ שעבר הרכב.

תדלוק פעם בשבוע וחצי +-.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי שהבטחתי לעדכן בצריכה בפועל, מצטער ששכחתי, הנתונים ל 4 החודשים הראשונים בהם עקבתי בצורה מדויקת:

הצריכה המשולבת בפועל 1:15 - כאשר:

1) אני נוהג רגוע ביותר (הכינוי בפורום שייך לתקופות אחרות).

2) 80% בין עירוני גוש דן - משתדל לא בפקקים אבל בכל מקרה יחסית הרבה רמזורים ועצירות.

3) 20% עירוני גוש דן.

בסה"כ אני מרוצה מאוד מצריכת הדלק בפועל ובכלל מהרכישה והאחזקה.

פורסם
לצריכה של 1\19 אפשר להגיע אולי בנסיעה קבועה ואורוכה במהירות של 80 קמ"ש, וזה גם המקסימום שהצלחתי להגיע אליו עם I20 מנוע 1.4 (אמנם אוטומטית, אבל זה חסר חשיבות, בשל מעילת ממיר המומנט בהילוך הגבוה).

בנסיעה מעורבת גם סוזוקי אלטו לא מציגה צריכה כזו.

פרחי למה לקלקל את סיפור סינדרלה :roll:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
נזכרתי שהבטחתי לעדכן בצריכה בפועל, מצטער ששכחתי, הנתונים ל 4 החודשים הראשונים בהם עקבתי בצורה מדויקת:

הצריכה המשולבת בפועל 1:15 - כאשר:

1) אני נוהג רגוע ביותר (הכינוי בפורום שייך לתקופות אחרות).

2) 80% בין עירוני גוש דן - משתדל לא בפקקים אבל בכל מקרה יחסית הרבה רמזורים ועצירות.

3) 20% עירוני גוש דן.

בסה"כ אני מרוצה מאוד מצריכת הדלק בפועל ובכלל מהרכישה והאחזקה.

סתם מעניין כמה העלויות של הטיפולים השוטפים (ברקסים וכו')

פורסם
מיכל דלק הוא 45 ליטר, נניח שהצלחת להכניס 40, פעמיים תדלוק ב-1300 ק״מ, יוצא 40 ליטר ל-650 ק״מ, שזה 1:16, אבל לא 1:19, אין מצב למנוע בנזין רגיל לא היברידי לתת כזאת צריכה.

+1 הסבר הגיוני מאוד.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...