Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אמי נהנתה שנים מהיעדר תביעות בפוליסה.

לפני שנה פגעה ברכב והחליטה להפעיל ביטוח. השבוע שפשפה רכב חונה.

איני יודע עלויות ללא ביטוח עדיין.

במידה ונחליט להפעיל ביטוח בשנית - זה יגרום לייקור בפוליסה הבאה? (כבר אין לנו "היעדר תביעות")

תודה רבה.

פורסם

ברור שיעלה, השאלה היא בכמה. ייתכן שיסרבו לבטח אתכם שוב פעם בביטוח מקיף. סוכן הביטוח ברוב חוצפתו אמר לקרובים שלי "שנה הבאה לא נבטח אתכם כאן בכלל". קצת מגעיל הייתי אומר מאחר והם מבוטחים אצלו שנים בלי בעיות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כן. 2 תביעות בשנה/ שנתיים זה מקרה לא פשוט.

הרבה חברות ביטוח לא יסכימו לבטח אותכם/ יבקשו פרמיה גבוהה הרבה יותר (תלוי מאוד בדגם של הרכב, אבל בכייף הם יכולים לבקש תוספת של איזה 2,000 ש"ח לעומת ביטוח עם היעדר תביעות).

לכן, שווה לחשוב טוב טוב אם כדאי בכלל במקרה של "שפשוף" להפעיל את הביטוח.

מבינים בתחום אומרים שכנראה לא שווה להפעיל ביטוח אם הנזק שווה פחות מ 3,000-3,500 ש"ח, בטח אם מדובר בתביעה שנייה בשנה..

• תוכן חדש...