Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, מפימו. מזמן רציתי להתחיל עם הפרוייקט אך לא היה לי זמן. קניתי לי 4 חבילת פימו ב-11 ש"ח מקרביץ, צבע כסף אקרילי ב-15 ש"ח (לא יודע למה קניתי, אך מסתבר שהצבע רק עזר) וניירות ליטוש מהום סנטר (ACE לא יקבלו את הכסף שלי).

בגדול, לא צילמתי תיעדתי כל תהליך מכיוון שלא הייתה ברשותי מצלמה עד היום :wink: , אז רק את החומרים שנשארו צילמתי ואחת הגבות שהכנתי. עוד לא צבעתי אותה כי אני עדיין בשלבי ההחלקה עם נייר הליטוש.

אז בשלב הראשון, פירקתי את הפנס ועיצבתי את הגבה על הפנס. ברגע שהתקבלה הצורה הרצויה, הכנסתי לתנור עם הפנס (אחרת כל הצורה הייתה נהרסת אם הייתי מפריד), חיממתי (לא להדליק את גופי החימום) עד שהפימו התקשה מעט (כ-5 דקות). הפרדתי את הפימו מהפנס והמשכתי בחימום כחצי שעה (או עד שהיה ריח :-) ).

בשלב השני, צבעתי עם הצבע אקרילי (לא ערבבתי עם מים את הצבע, אלא ישר) והשלמתי איתו בורות. תרגישו חופשי לצבוע את פניח השטח.

אחרי יום ייבוש הצבע התקשה והתחלתי ללטש ולהחליק את העסק. פני השטח כרגע עדיין בתהליכי החלקה כי אין לי כל-כך הרבה זמן וזה דורש גם הרבה מאמץ.

בגדול, סיימנו כאן. ברגע שתתקבל התוצאה הסופית, אני אמשיך עם הגבה השנייה, ואז אצבע בתנור לפי הצבע החיצוני של הרכב.

וזהו, בהצלחה

שמוליק

P1010008.JPG

P1010009.JPG

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
רעיון יפה. אתה מוזמן להעלות תמונה בסוף.

שמוליק, אפשר לדעת למה?

סיפור ארוך על רשת שמזלזלת בעובדיה. אני עבדתי באוטו דיפו. למעשה אני ועוד כמה חברה, הקמנו את סניף אוטו דיפו ירושליים מאפס. (וכשאני אומר הקמנו, אני באמת מתכוון להקמנו מאפס). מכיוון שהסניף היה חדש, לא תככנו את התקציב של העובדים נכון, והיום המון בעיות, אז במקום לפטר אותי, העבירו אותי לרשת ACE. ברשת ACE עבדתי כ-4 ימים, שנאתי כל רגע. הזלזול של המנהלים, המשכורת העלובה, והלקוחות הטורדניים. יום לפני שפיטרו אותי מ- ACE , התקשרו אליי מחברת המים של ירושליים והציעו לי להתראיין אצלם. סיפרתי לאחראי מחלקת חשמל שעבדתי בה (בחור צעיר, חשבתי שהוא בראש שלי) והוא הלשין למנהל. ביום האחרון קראו לי לשיחה, פיטרו אותי וכבר באותו היום התקבלתי לחברת המים.

זהו.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

שמוליק

אפשר לדעת מה החומר הזה בדיוק

אני צריך לתקן משהו בספוילר התחתון ואני מחפש חומרים

תודה מראש

פורסם

נראה נחמד מאד - בהצלחה בהמשך.

אני אשמח לראות תמונה שהגבות מחוברות לאוטו....

ואיך באמת אתה מתכוון לקבע אותן על הפנסים?

ROVER=~~

פורסם
שמוליק

אפשר לדעת מה החומר הזה בדיוק

אני צריך לתקן משהו בספוילר התחתון ואני מחפש חומרים

תודה מראש

החומר הזה הוא פלסטלינה של ילדים עשירים מכניסים את זה לתנור וזה מתקשה ונשאר באותה צורה.

יש גם דאס - אולי תעשו מזה את המגנזיום :-P

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא רוצה לבעס אותך, זה יכול להצליח ואולי אפילו להיראות מקצועי ויפה -

אבל צחקתי עשר דקות כשראיתי את הכותרת...

:lol: :lol: :lol:

פורסם

גם ל קשה להפסיק את הצחוק הדבילי הזה

ואני מסכים בהחלט שזה יכול לצאת יפה ביותר

אני מחכה לתמונות של הבסוף ואז ארוץ לקנות פימו

haters will hate

פורסם

מה מצחיק בכותרת ? (באמת שלא הבנתי)

שמוליק

• תוכן חדש...