Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו חברים הציעו לי חבילה כזאת...

פאנל של פיוניר בלי אם פי 3 - 850 ש"ח

קומפוננט של לייטנינג אוודיו - 725 ש"ח

סאב של אינוקס - 650 ש"ח

פיוניר שש על תישע -435 ש"ח

מגבר של קראנץ' - 780

קיט חיווט - 160 ש"ח

עבודה - 600

סך הכל יצא - 4200

אני לא ידוע יותר מדיי על הפריטים האלו אבל זה בגדול מה שהציעו לי עכשיו אם תוכלו תנו לי הצעות בקשר לעוד מערכות בסגנון הזה ובסדר גודל של המחיר הזה ובלי שום קשר גם אני ישמח לקבל חוות דעת על מערכת זאת...

פורסם

למחיר הזה, המגבר נראה בסדר, גם הפיוניר 6X9 .

את הקומפוננטים, במקום הלייטנינג, הייתי לוקח מורל מילניום, או פולס 6.5 .(באותו המחיר)

ואיזה סאב זה של אינוקס? גודלו, והאם זה כולל תיבה.

ובכלל, איזה רכב זה?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לפי דעתי האישית..

המחירים פחות או יותר סטנדרתיים אבל נראה לי שבאותם סכומים אתה תוכל להשיג רכיבים קצת יותר טובים:

1.בוא נגיד שהHU שלך סבבה

2.איזה דגם הציעו לך של לייטנינג אודיו? כך בחשבון שאתה יכול באותו סכום לקנות את הפולס או המילניום של מורל ועם עוד קצת כסף תוכל גם את הדוטק.

3.לגבי סאב ב700 שקל אפשר למצוא הרבה סאבים עממיים תשמע מה שאתה אוהב.

4.הפיוניר 6*9 כמה וואט?

5.את המגבר שהציעו לך אני לא מכיר.

בקיצור בסביבות התקציב המדובר או בקצת יותר ממנו ישנן הרבה אפשרויות .לגבי המחירים שקבלת הם סבירים פחות או יותר אבל עניין העבודה והחיווט נראה לי קצת מוגזם אני יודע שבהרבה מקומות אתה יכול לקבל את אותם הרכיבים באותם המחירים וסט החיווט וההתקנה על חשבון החנות ותאמין לי שהם עושים עבודה סבבה ונקיה.

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

• תוכן חדש...