Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, כשאני מאיץ בלילה חזק הרכב יכול לעשות בדיוק 0-100 כפי שהיצרן, למרות שהרכב הזה לא ברור לי איפה הנתונים המדוייקים שלו, בין 11 ל12 שניות, ממוצע וסבבה.(הוא זריז בתגובות יותר מאשר ל100)

אבל ביום אני מרגיש שהרכב כבד הרבה יותר, אתה לא יכול להכליל שאני זה פסיכולוגי כי בסך הכל אין לי נסיון ברכבים, אבל ברכב הזה בהחלט כן, למעלה משנתיים.

אני גם יודע שאם סוסים בורחים, זה לא בהכרח פגיעה רצינית בכח.

אבל עדיין בורחים.

כמו שאתה מבין, אני גם טוען שהרכב לא צריך להפוך לעגלה אחרי שנים רבות כמו פה,

אבל אם אני מרגיש שהרכב פחות סוחב, ועל פניו האוטו שמור, ובלילה פתאום אני מרגיש שיש לי קורולה 99 מהמפעל,

לא בטוח שזה פסיכולוגי.

כמובן שההבדל בלילה לא עצום, אבל בהחלט, יצא לי כמה פעמים לנסוע בעיר (לבד למשל)והרגשתי שאני נוהג על רכב ששוקל 200 קילו.

ביום זה לא ככה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני מרגיש שבלילה הרכב הרבה יותר זריז...

אל תהיה ילד, הסוסים יורדים אבל לא בצורה כל כך משמעותית כמו שאוהבים להפחיד פה.

בדקתי את העניין במבחן מעשי:

סיוויק שלי 1400 ידנית מקורית 90 כ"ס בת 15 עם 180 קמ על השעון וטיפול מתקרב

מול אביזה 1400 ידנית מקורית 75 כ"ס בת 6 עם קמ ממוצע לחלוטין.

לפי התיאוריה, בורחים אחד וחצי סוזים מהאורווה בכל שנה, מה שאומר שלסיוויק שלי צריכים ליהיות באורווה באיזור ה60 ומשהו או 70 סוסים.

חשוב לציין ששני הרכבים מטופלים.

ונחש מה? האיביזה אכלה אבק בעודה צופה באחוריים המדהימים של הסיוויק.

מבדיקה נוספת, נראה שנתון התאוצה מ0 ל100 לא גרוע כל כך, ועומד באיזור ה11 או 12 שניות מה שלא רחוק מנתוני היצרן לפני 15 שנה.

.

מהירות והאצה אינן קשורות רק בכוחות סוס, אלא ממכלול דברים כגון יחסי העברה, משקל וכו'. על כן אין שום קשר למה שאמרת

פורסם
מהירות והאצה אינן קשורות רק בכוחות סוס, אלא ממכלול דברים כגון יחסי העברה, משקל וכו'. על כן אין שום קשר למה שאמרת

אז מה זה מלמד אותנו?

Honda civic EJ6

פורסם

לאחר שנים של עבודה המרווחים גדלים , המנוע ירגיש יותר עצל.

בדוק בגוף המצערת שכבל הגז לא רופף יותר מדי, לאחר שתמתח את הכבל תרגיש שהכח בא יותר במידיות.

פורסם

כיוון שסתומים זה דבר שאמור להיבדק כל קילומטרז מסויים , לפי הוראות היצרן.

ניקוי מצערת אתה יכול לעשות לבד, בתנאי שתכין שיעורי בית לפני כן .

החופש בכבל גז לא צריך לעבור סנטימטר אחד.

פורסם

פעם הייתה לי את הבעיה בסופר לנסר, הרכב היה נותן קיקים מתי שבא לו , פתחתי פה שרשור ואמרו שיכול להיות שהכפתור קיק דאון לא תקין (זה שנמצא בסוף הרצפה של דוושת הגז , שים לב אם קיים אצלך אחד) או שהגיר לא תקין.

לבסוף הבנתי שהשטיח מסתיר את הכבל.

שים לב שעליך לתת גז עד הסוף ועוד טיפה אחרי הסוף כדי שהכפתור יילחץ(שוב, במידה ויש אחד).

Miata ND2

פורסם

לי מציק העניין שהאוטו לא סוחב, זה ממש מעצבן אותי!

בשנת 2010, לקחתי רוורס חזק מדי וכל האיזור של האגזוז התרסק במדרכה ומאז האגזוז רועש מאוד.

יש מצב ממיר קטליטי רועש ומפה חוסר סחיבה?

חבל שאני לא מכיר מישהו עם קורולה אוטומטית ישנה עם יותר מ200 אלף ק"מ, זה היה נותן אינדיקציה מ-ע-ו-ל-ה.

פורסם

מקסימום פגעת בדוד (muffler) הממיר הקטליטי נמצא יותר קדימה, בערך באיזור של של המושבים הקדמיים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...