Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, תתחדש. עשית יופי של קניה.

לעניין הרד-פאק, גם אני הייתי מוותר על מדבקות הצד ועל ההדבקה שיש על הדיפיוזר מאחור(זו מדבקה, לא חלק פלסטי אדום), אך הייתי משאיר את הפס האדום בגריל. זה מוסיף קצת attitude ונראה נהדר.

לעניין המדבקות, כדאי גם לזכור איך נראות מדבקות אחרי שנתיים שלוש בחום הישראלי - ולחשוב על הבדלי הגוון בין הפח שהיה מוגן תחתן לשאר חלקי הרכב.

לעניין הצבע, אפור כהה באמת נראה נהדר - ובהחלט עדיף על לבן, לטעמי.

אני שמח בשמחתך :-).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם תקנה צבע אפור כזה וג'נטים כאלו. יש לך למי למכור בעוד 3 שנים. אני אפטר מהפיז'ו. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא בטוח שניתן לבחור להוריד מדבקות אבל להשאיר את הפס מקדימה. RED PACK זו חבילה עם קוד משלה בטופס ההזמנה.

לגבי הסרת המדבקות בארץ קח בחשבון שהמדבקות מודבקות על הרכב לפני לקה כדי שלא יבלטו.

הסרה של המדבקות תהיה לא טריוויאלית ותשאיר סימן שקשה לטשטש.

אני מעדיף להיות עם מדבקות 3-5 שנים ולתת לבעלים הבאים של הרכב לדאוג מה יקרה למדבקות כשיהיו בנות 10.

פורסם
תודה למברכים.

כן, עשיתי 1+1 והבנתי מהר מאד מי ביטל אחרי המידע שהצטבר בפורומים על הקונים הממתינים.

תמסור לו תודה בשמי ושיתחדש על הביבי M.

מתי הוא מקבל את הרכב?

יגיע שיחזור מח'ול.

תחילת 2013.

• תוכן חדש...