Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,

בקיצור, אתה קונה או שלא? מה החלטת?

אני סקרן :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממש אבל ממש לא בטוח בהצהרה הזו שלך.

ל- Z יש יכולות לא מבוטלות ביחס ל- 135M, גם ביחס ליכולת ניהוג ובטח ביחס למראה, אבזור וכיוצ"ב.

אם אתה מחפש אוטו פוזה אז הבימר באמת לא בשבילך. בסעיף הניהוג יש לה יתרון גדול על הניסן...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אם אתה מחפש אוטו פוזה אז הבימר באמת לא בשבילך. בסעיף הניהוג יש לה יתרון גדול על הניסן...

על מה אדוני מבסס את דעתו הנחרצת שהבימר עדיפה על ה- Z בסעיף הניהוג ?

מאחר וה- 135M טרם נבחנה (לדעתי אף טרם נחתה) בארץ הקודש, ומאחר והמבחנים היחידים שאיתרתי הינם של ה- 135 הקודמת מול ה- Z (שם ה- Z ניצחה בגדול) - עולה השאלה על מה מתבססת עמדתך ?

---

פורסם

עם כל הכבוד לכל המגיבים פה נראה בבירור של95% הקאפ כלל לא מתאימה להם.

עלות הטיימינג , מושב אחורי עם בוסטר...

לקאפ יש יעוד ברור, השאלה היא האם אתה מוכן לזה או לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למה אתה בכלל שואל.

נשמע לי שדעתך די נחרצת.

95% מהאנשים כאן לא צריכים לקנות את הקאפ אם הם מתלבטים לגבי עניינים פרקטיים כמו עלויות או אם יש להם ילד שצריך לשבת על בוסטר ח"ח.

זה הרי ידוע לכולם שהקאפ נועדה לאנשים מפוצצים בכסף ובלי ילדים.

יש לה יעוד אחד ויחיד וזה לעשות את הרינג ב- 8:08 ואם מישהו כאן משלה את עצמו שהיא תעשה יותר מזה אז טוב שיש אותך לאפס אותו.

אני שמח שעזרת לי להחליט.

אני באמת יורד מהרכב. זה כנראה לא בשבילי.

תודה.

פורסם

בתור בעל קאפ (לא טחון.... :? ) אני ישתף מה מפריע לי ביום יום איתה.

מערכת - עם איכות הסאונד הירודה הייתי מצליח לחיות אבל להתקמצן על חיבור USB ברכב של 200+ אלף שקל...

מתלים - המתלים קשים, נסיעת מבחן של חצי שעה זה לא מדד, תנסו להיכנס לכביש משובש או לחניון בעבודה שלי ואז תגידו לי שהמתלים לא קשים.

צמיגים - בקאפ בגלל המידה הלא סטנדרטית בקאפ (235/40 R18) ההיצע והמלאי מוגבל אם רוצים צמיגים נורמלים צריך להכין יותר מאלפייה לצמיג.

מושב אחורי - המושב עצמו דיי מרווח אבל קצת קלסטרופובי מאחורה, אין לי ילדים אז אני לא יכול להגיב על מושבי בטיחות/ בוסטרים.

ראות - הראות אחורה פשוט קטסטרופלית זה הרכב הראשון שיש לי שאני פשוט מודה לאלוהי חיישני הרוורס.

רעשים/ קרקושים - קצת רעש מהחלונות לא משהו שאי אפשר לחיות איתו.

אחרי שעברנו את הדברים הרעים, אין לפי דעתי רכב הנעה קדמית (או אחורית במחיר הזה) שנותן לך כל כך הרבה פאן בכביש מפותל, הכל שאלה של סדר עדיפויות...

IMG_0120.JPG

פורסם

או, אלה התגובות שחיכיתי להם מתחילת השרשור.

תודה על השיתוף :mm_yeah:

מערכת - צודק. במתיחת פנים הכניסו את זה.

מתלים - חצי שעה זה לא מדד מדהים וזה לא כלל כבישים שאנחנו רגילים להם ביום יום בשביל השוואה באמת טובה. פקטור משמעותי אחר בהשוואה כזאת זה הרפרנס שלך. מה הנקודת השוואה שלך ? איזה רכב המגאן החליפה ?

צמיגים - לא בעיה ייחודית למגאן. אלה המידות הנפוצות ברכבים החדשים בסגמנט הזה. אכן מייקר את העסק.

ראות - לגמרי מזדהה. זה נראה לי פסיכי. לומדים להתרגל לזה ? או הסתמכות עיוורת על החיישנים + מראות צד ?

עם המשפט האחרון שלך אני כמובן לגמרי מסכים 8) (אחלה תמונה, השחרת את הסמל ?).

לפותח השרשור,

בקיצור, אתה קונה או שלא? מה החלטת?

אני סקרן :-D

החלטה בקרוב. ברור שאני אעדכן :-)

מאחר וה- 135M טרם נבחנה (לדעתי אף טרם נחתה) בארץ הקודש, ומאחר והמבחנים היחידים שאיתרתי הינם של ה- 135 הקודמת מול ה- Z (שם ה- Z ניצחה בגדול) - עולה השאלה על מה מתבססת עמדתך ?

לא שאני שותף לנחרצות שלו או באופן כללי לוקח צד אבל אחרי שקראתי כל כתבה או חצי כתבה שהייתה על ה-M135i וגם כמות עצומה של כתבות סביב החלופות האחרות ששקלתי (ופה ושם הופיעה ה-Z במבחנים האלה) אני יכול להגיד שמצד אחד אתה אכן צודק שהרכב לא נחת בארץ ואין לו מבחנים פה ויותר מזה אפילו בחו"ל המבחנים שלו לא מעמיקים מספיק כי עד ממש לאחרונה כל המבחנים מגיעים מאותה מסגרת של רכב מבחן בגרמניה בסוג של השקה לעיתונאים שקיבלו את הרכב לזמן קצר בסביבה מוגדרת.

הכתבה הראשונה שהיא מעבר לכמה שעות נהיגה זאת הכתבה של כריס האריס משבוע שעבר שקיבל את הרכב לידיו לשבוע.

יש מבחן מעניין נוסף במגזין CAR של נוב' שרק יצא, שם בחנו את הבמוו מול המגאן 265 קאפ, גולף R, אודי RS3, פוקוס ST ואסטרה VXR. דווקא די מעניין :twisted:

מצד שני, מסתמן מהביקורות שהיא בכיוון הנכון לנצח את ה-Z בניהוג וביכולת הדינאמית. אפשר גם לראות ולהשוות את הדעה של אותו כריס האריס על ה-Z בכתבה אחרת ממש לא מזמן (מול ה-gt86 וקיימן משומשת).

אבל איך אומרים, שאלה יהיו ההתלבטויות של כולנו :wink:

ניר

פורסם

תשובות:

מתלים - הרכב האחרון שלי פחות רלוונטי ( A6 2.7T שנקנתה בשביל פרויקט שנגנז...), המדד זה יותר מכוניות של חברים ומכוניות מעברי הרחוק. זה לא שאי אפשר לחיות איתם הם פשוא נוקשים, בשביל לשים את הנוקשות בפרופורציה כל רכב עם קוילאוברים שנסעתי בו הוא יותר קשיח. החלק האחורי של הרכב יותר נוקשה מהקדמי אז מי שייקבל את רוב הזעזועים זה הנוסע מאחור :).

צמיגים - במידה של הRS הרגילה יש מחירים יותר אטרקטיבים בגלל שזאתי מידה נפוצה בVAG.

ראות - קטסטרופה, משתמשים הרבה במראות/חיישנים ופותחים חלון בשביל לשמוע אם מישהו מתקרב.

הבעלים הקודמים השחיר את הסמלים ושם ציפוי קרבון (שכבר לא נמצא איתנו ) במכסה מנוע, לפי דעתי הרכב נראה ממש טוב עם הסמלים המושחרים.

אני ייתן גם כמה נקודות טובות.

מושבים - לפני דעתי מעולים וגם תנוחת הנהיגה טובה מאוד (אפילו ל1.90 שלי).

מזגן - גם מעולה, מקפיא. הבקרת אקלים היחידה שאהבתי ברכב עד עכשיו.

מערכת - אני מעוד אוהב את השליטה עם הגויסטיק (או איך שקוראים לו) יש לו עקומת למידה אבל אחרי שמתרגלים הוא מאוד אינטואטיבי.

בג'אז - מאוד גדול, אבל גם עם פתח טעינה קצת קטן.

יוצא לי לעשות הרבה נסיעות בין עירוניות עם הרכב והוא מאוד נוח ואפילו חסכוני אם ממש רוצים.

בנוגע ל M135i אם המחיר היה באותו יחס כמו באנגליה כלומר RS CUP עולה שם באזור ה25,000 פאונד (לרמת אבזור של הארץ) ופה היא עולה 220,000 שקלים. ה M135i עולה 30,000 פאונד כלומר בתרגום יחס 1.2 264,000 היר הייתה מאוד אטרקטיבית...

פורסם

המרחק באנגליה הרבה יותר קטן מזה, כמעט אפסי.

ה-cup הבסיסית עולה שם 25 אלף והיא הרבה פחות מאובזרת מפה.

האבזור בארץ, בעיקר אחרי המתיחת פנים הוא כמעט מלא (!). זה כבר קרוב ל-29 אלף פאונד.

http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/megane265/specification/Default.aspx

אז מול הבמוו הבסיסית כבר אין מרחק כמעט (בארץ זה שווה ערך ל-230 עבור הבמוו. מגוחך).

כמובן שברגע שאתה מתחיל לאבזר את הבמוו אתה יכול לקפוץ בקלות לכיוון ה-40 אלף פאונד.

זאת בעיה להשוות מחירי רכבים (ועשיתי את זה המון לאחרונה עם עוד רכבים בהרבה שווקים) כי בכל שוק יש תמחור שונה לגמרי (לפעמים ממש הפוך) וכמובן אבזור שונה לגמרי ולדוגמא מההשוואה הקודמת אפשר לחשוב שהבמוו מתומחרת רע.

אם לעומת זאת היינו עושים את ההשוואה למתחרות הקרובות שלה בקטגוריית הפרימיום (כמו אודי למשל) אז נקבל תוצאה הפוכה (שהמחיר בארץ אטרקטיבי יחסית).

אם היינו עושים את ההשוואה הזאת באוסטרליה או דרום אפריקה או ארה"ב זה גם היה נראה אחרת.

פורסם

ואני לא יודע למה התלהבת כ"כ להגיב אם אין לך משהו חכם להגיד...

ניר גם בגרמניה המצב זהה מבחינת תמחור 40,000 יורו ל M135i לעומת 30,000 יורו לרנו.

אם היו מתמחרים אותה באזור 250,000 ש"ח היא הייתה להיט לפי דעתי.

פורסם
ואני לא יודע למה התלהבת כ"כ להגיב אם אין לך משהו חכם להגיד...

ניר גם בגרמניה המצב זהה מבחינת תמחור 40,000 יורו ל M135i לעומת 30,000 יורו לרנו.

אם היו מתמחרים אותה באזור 250,000 ש"ח היא הייתה להיט לפי דעתי.

הייתה הודעה שנמחקה ( בצדק :-) ), אז למי שלא הבין עניתי לה ולא לניר...

פורסם
יש מבחן מעניין נוסף במגזין CAR של נוב' שרק יצא, שם בחנו את הבמוו מול המגאן 265 קאפ, גולף R, אודי RS3, פוקוס ST ואסטרה VXR. דווקא די מעניין :twisted:

לגבי המבחן, חלק ממנו היה זמני מסלול ב-Rockingham (ב-national circuit, מסלול של 1.7 מייל):

הפוקוס ST הייתה הכי איטית עם 1:25.9

גולף R עם 1:25.3

RS3 עם 1:24.8

אסטרה VXR עם 1:23.5

בשיוויון עם המגאן שגם עשתה 1:23.5

והבמוו לקחה בשתי עשיריות עם 1:23.3

הם גם ציינו שהמגאן הגיעה קצת טחונה עם בלמים גמורים ועם סט טרי הם היו עושים זמן טוב יותר.

אפשר גם קצת להשוות לזמנים של רכבים אחרים שנמדדו על המסלול הזה:

http://www.fastestlaps.com/tracks/rockingham.html

בקיצור, חיה :twisted:

• תוכן חדש...