Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב למצוא TBI/מצערת חדשה באוטוליין בת"א? את הקיט אטמים לשיפוץ הTBI שלי רכשתי אצלם בעבר.

באיביי אין מבחר גדול ,ומהבודדים שיש לא מוכנים לשלוח לישראל.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה למצוא חרט שיוכל לפרק ולשתול בוקסות חדשות בציר המיצערת יש מיספר דגמים של tbi ולכן קשה למצוא את הדגם הזה במדוייק מחר אעשה חיפוש אצלי ואודיע לך. למשה- ההצתה היתה קצת מאוחרת ויש חופש למעלה ולמטה בציר המיצערת משמעותי מאד ששומעים את יניקת האוויר, כרגע המנוע עובד יפה עד שנוגעים בציר המיצערת

פורסם

לא, לצערי זה לא מתאים, גם הציר שונה וגם החיישן tps שונה משלי.

אגב, בית מצערת כזה יש לי במקרה אך כפי שכבר ציינתי הוא אינו מתאים לי לקמארו.

פורסם
תנסה למצוא חרט שיוכל לפרק ולשתול בוקסות חדשות בציר המיצערת יש מיספר דגמים של tbi ולכן קשה למצוא את הדגם הזה במדוייק מחר אעשה חיפוש אצלי ואודיע לך. למשה- ההצתה היתה קצת מאוחרת ויש חופש למעלה ולמטה בציר המיצערת משמעותי מאד ששומעים את יניקת האוויר, כרגע המנוע עובד יפה עד שנוגעים בציר המיצערת

עופר, איך הגעת למסקנה שההצתה היתה קצת מאוחרת, על סמך שמיעה בלבד? הסטרטר היה יותר ארוך מהמקובל בעת נסיון ההתנעה?

מה עשית ע"מ לכוון את ההצתה, "שיחקת" קצת עם המפלג עצמו?

איך הרכב מניע עכשיו, בנגיעה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

היום חיפשתי אחר מצערת/TBI חדשה באוטוליין וברונית חלפים אך לצערי הם אינם מחזיקים כזאת, גם מצערת משומשת מהדגם שאני צריך לא הצלחתי למצוא בשניי פירוקיות שביקרתי, אפילו מאיביי לא מצאתי מוכר שמוכן לשלוח לישראל, האם יש דרך לתקן את החופש בציר במצערת הנוכחית המקורית? פשוט אף פעם לא נתקלתי בפירוק הציר בבית מצערת לכן אני שואל האם ניתן לתקן אותה בכלל או שאין מנוס וחייבים להחליפה בחדשה/משומשת קומפלט.

עופר, חיפשת אצלך?

פורסם
עופר, איך הגעת למסקנה שההצתה היתה קצת מאוחרת, על סמך שמיעה בלבד? הסטרטר היה יותר ארוך מהמקובל בעת נסיון ההתנעה?

מה עשית ע"מ לכוון את ההצתה, "שיחקת" קצת עם המפלג עצמו?

איך הרכב מניע עכשיו, בנגיעה?

מה לעשות אחרי כל כך הרבה שנים עם המנועים האלה לדורותיהם ולסוגים הרבים של v8 יודעים לזהות אם ההצתה לא מכוונת ואת המפלג מכוונים ולא משחקים. בשברולט קידום- נגד סיבוב השעון ,במיקרה שלכם האיחור בהצתה גרם לעליות וירידות בסלד עם כיוון ההצתה המנוע היתייצב בסלד קבוע אבל איך שנוגעים במיצערת מרגישים בזיוף וגם שומעים את יניקת האוויר

פורסם

עופר, ביום שבת מיד כשהלכת הדקתי את בורג קיבוע המפלג(נשאר בדיוק כפי שכיוונת אותו)וחיברתי את הבית פילטר אוויר(העגול הגדול)למקומו ומה שקרה הוא שהמצב חזר להיות גרוע בדיוק כמו בהתחלה, כלומר הרכב נכבה מיד כאשר משלבים להילוך כלשהו(D/ R),יכול להיות שעשינו טעות והיינו צריכים לכוון את ההצתה(המפלג) כאשר גם הבית פילטר אוויר מחובר למקומו?

אחרי שכיוונת את ההצתה אין צורך לבצע שוב כיול/איפוס למנוע צעדים?

מאיפה אני משיג בית מצערת אחרת תקינה אפילו רק בשביל הבדיקה, יש לך רעיון?

פורסם
הסעפת לא מתאימה לראשים

לא מדויק .

1 אפשר לעשות את החורים המרכזיים בסעפת אובלים

2 להשיג ראשים של l98 או lb9 עדיפות ל lb.

לא רואה שום סיבה להישאר עם tbi של 420 cfm

זה בדיחה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...