Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 2004 לא מניעה

oria1199
שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז אחרי שנתיים של שקט הגיע הזמן לתקלה ראשונה :-)

את כל התיאורים שאתאר עכשיו קיבלתי מהאמא,אני לא נמצא ליד הרכב אך אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור!

לדבריה הרכב לא מניעה ואין רעש של סטארטר,במקביל נדלקה הנורה של המצבר ומופיעה התקלה ״air bag fault".

הצופר עובד ויש מן ״צפצוף״ בעת נסיון הנעה.

לפני שבועיים בערך הרכב נשאר לילה עם אורות דלוקים מה שרוקן את המצבר ואני חושד שהוא האשם.

בכל מקרה אשמח לדיאגנוסטיקה והכוונה למוסך (אם יש צורך) בירושלים.

שוב תודה מראש לעוזרים :arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז לפני שאני שולח אותה להחליף מצבר (אני לא נמצא בארץ) יש עוד משהו שיכול לגרום לסימפטומים דומים?

ואם הרכב מניע עם כבלים האם הבעיה היא בטוח המצבר?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אם הרכב מניע עם כבלים אז רוב הסיכויים שמדובר במצבר גמור. כמובן שממולץ גם לעשות בדיקת טעינה כדי למנוע מצב שגם המצבר החדש יגמר אחרי כמה ימים עקב אלטרנטור תקול.

באיזה אזור הרכב נמצא? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אם אתה מעוניין במוסך מורשה אז אתה מוזמן לפנות אל מוסך רוברט.

אם אתה מעוניין במוסך כללי אז אתה מוזמן לפנות אל מוסך חיים לוי.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה!

כמה שאלות:

כמה צריכה לעלות בדיקה כזאת?

ומה בערך עלות של מצבר איכותי לרכב?אני ראיתי מחירים שנעים סביב 800 ש״ח, האם המחיר סביר?

ושוב אזכיר, לא אני אקח את הרכב למוסך אלא אמא שלי ולכן חשוב לי לעשות את זה הכי פשוט בשבילה :wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

כפי שאמרו למעלע, עם קבלים זה צריך להניע גם אם ין מצבר, בירושליים ישנו בחור בשם אוטו ציקו, הוא יבדוק לך את הרכב ללא תשלום, אם זה מצבר ממומלץ שנפ' זה פחות או יותר המחיר, ישנם זולים יותר של חברות אחרות.

לפני ההתקנה הוא יבדוק את האלטרנטור, אם הוא גורם את הבעיות יש לו משומש מיבוא (הם יבואני מנועים) יעלה לך 200 ש"ח שזה יותר זול בהרבה משיפוץ ויש אחריות של שלושה חודשים.

הם יושבים בתלפיות ומספר הטלפון 02-6783444 לדבר עם איציק או ציקו

בהצלחה

וגמר חתימה טובה

מאיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק עם רכב אחר שזה אכן מצבר.

במידה וכן, חפש את הכי זול, חבל לשלם 800 שקל על מצבר שמחזיק אותו דבר או חודש יותר ממצבר שעולה 350 שקל.

(זה המצב שהיה ב406 שלי, אחד רצה 800 שקל, השני רצה 350, וההפרש בין התוחלת חיים שלהם היה חודשיים וחצי לטובת היקר, ככה שכל ילד בכיתה א' היה לוקח את זה ב350 שקל.)

בב"ש יש אחד שמוכר מצברים בזול.

בירושלים אני לא מכיר, אבל כמעט בטוח שניתן למצוא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...