Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני בא לשים מנורות לד (באור חניה) בפאסאט שלי הם נדלקות ולאחר 5-6 שניות נכבות וכשאני מעביר לאור גבוה הן זורקות פלאש ונכבות שוב, זה קורה בכל מנורות הלד ואפילו עם המכשיר שבודק פיוזים הוא נדלק לחמש שניות ונכבה, עכשיו המנורות הרגילות פועלות רגיל אבל זה משגע אותי למה הלד לא פועל.. בכל מכונית שבדקתי זה כן פעל (אותם המנורות כמו בפאסאט) רק בפאסאט לא.

ד"א עשיתי את אותו הדבר במנורות של המספר אחורה ווגם שם הייתה אותה הבעיה רק שחברתי שם מנורה רגילה ואחת לד הלד עבד רציף ואז החלפתי לשניהם לד ומאז זה פועל חלק.

משום מה זה לא עובד במנורות חניה.. מה אני עושה ??

עושה רושם שזה קשור משהו במתח שהרכב זורק לבית המנורה לא מספיק ללד ? אבל אז המכשיר שבודק את הפיוזים לא היה מתכבה גם כן.. בקיצור איך אני פותר את זה ??

בבקשה לא להגיב לי להשאיר את המנורות חניה כי שמתי קסנון וזה ממש לא מתאים עם מנורות צהובות.

פאסאט 2008 B6.

פורסם

מרק האם זה קשור להתנגדות הנמוכה של הלד לעומת מנורות רגילות?

ואם בכך הבעיה לא ניתן לקנות מנורות לד בלות נגד שמדמה את ההתנגדות הרגילה ?

תודה מראש :)

• תוכן חדש...