Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יתרון- בקרוב אספנות, נדירה, גג נפתח. בודדות בארץ.

חסרונות: גג נפתח, בודדות בארץ. תחזוקה.

עיצוב בפינינפארינה. ייצור- זאגטו. נקראת באירופה- ספיידר.

כמדומני של מסעדן.

מוכרת אצל "זקני" המועדונים המוכרים לך.

בהחלט מענינת ויחודית. אם כן, שמור על הסי 5 גלאקסי שלך.

פורסם

כמו שבטח זכור לך,דיברנו פעם או פעמיים על עניין המכירה,גם אני ניסיתי למכור את הטויוטה יותר מחצי שנה.

אם תחליט לקנות רכב שני לדעתי יהיה עדיף לקנות רכב אספנות למטרת כיף,ההוצאות זולות מאוד ביחס לרכב ״מודרני״,בחירה נכונה של רכב ואפילו תקבל יותר פאן מהמודרניות,אני למשל מחזיק 2 רכבים,אחד יחסית חדש והשני למטרות כיף,ישן אבל עדיין לא אספנות וההוצאות גדולות,ביטוח לבדו 4300 בשנה.

מזלי שבאבטחה עושים היום כסף טוב...

פורסם
אחד

מחקר שנערך בארה״ב ניסה לבדוק מה הם הדברים שאנשים מתחרטים עליהם כשהם על ערש דווי.

אלון, יש לך את הקישור למחקר הזה?

ולאודי, המלצה חמה. ייבא פיאט X1/9 אספנות - ותהנה מכל רגע. מניהוג נהדר, מבעלות על קלאסיקה אמיתית ומעלויות שפויות של קניה ואחזקה, במקביל להמשך הבעלות על הסיטרואן.

אגב, בכבישים הנכונים, אלפא ספיידר משנות השמונים חשה כמו משאית ליד הפיאט האתלטית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מקריאת כל השרשור הזה שוב, אני סבור שאתה (אודי, כן ?) צריך להחליט בין שתי חלופות עיקריות (בצורה "גסה" קודם כל):

א. אלפא אספנות (או קרובה לאספנות) - סוד/ספרינט/אלפתא/ספיידר (מה שהכי קרובה אליך), או -

ב. מה שקראת "ניאו-קלאסיות" - 147/156/166. ייתכן ש-147 תהייה כאן הבחירה היותר הגיונית (גם אם תקנה למשל 2.0 רובוטית, תוכל מתישהו להסב לידנית).

ויש גם את "דור הביניים" -

ג. 33/164/145/146/75. אולי הכי פחות פופולריות / אטרקטיביות, אבל מה רע למשל ב-146 מצויידת בבוקסר 1.7 ?

השאלה למה אתה מתחבר יותר.

השאלה הנוספת היא אם אתה מעוניין בכלל לקנות רכב לשיפוץ/פרוייקט (חלופה א'). אולי אפשר גם לקנות משופץ (...?)

מקווה שעזרתי במשהו.

alfa 156 2.5.

פורסם

ולאודי, המלצה חמה. ייבא פיאט X1/9 אספנות - ותהנה מכל רגע. מניהוג נהדר, מבעלות על קלאסיקה אמיתית ומעלויות שפויות של קניה ואחזקה, במקביל להמשך הבעלות על הסיטרואן.

אגב, בכבישים הנכונים, אלפא ספיידר משנות השמונים חשה כמו משאית ליד הפיאט האתלטית.

למיטב זכרוני מוצעות 2 פיאטים כאלו למכירה, שניהן במצב מעולה, אם כי זולות הן לא.

ה X1\9 מבוססת על מיכללי ה 128 ונהנית מזמינות חלפים מצויינת, אפילו בארץ.

נקודת התורפה העיקרית היא הביצועים, שאמנם הם סבירים למדי, אבל רחוקים מלהלום את השלדה המעולה, שמאפשרת להסתדר גם עם מנוע כפול בהספקו מהמנוע המקורי (85 כ"ס).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זו שמפורסמת ביד 2 אדומה ב48 אלף שנת 79 איננה בארץ (חברה שמתמחה בייבוא). אשמח לקבל קישור לשנייה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חולגי תודה, אני חושב לעשות משהו דומה למה שאתה עשית עכשיו.

נקודת התורפה העיקרית היא הביצועים, שאמנם הם סבירים למדי, אבל רחוקים מלהלום את השלדה המעולה, שמאפשרת להסתדר גם עם מנוע כפול בהספקו מהמנוע המקורי (85 כ"ס).

ניתן לפתרון, לא? :twisted:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמה אתה חופר לאנשים במח בזמן ששניינו יודעים ש E30 מתאימה לך כמו כפפה ליד! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מרגיש חייב לציין שנהיגה בפנטסיה מוטורית, הינה לעתים קרובות שונה משמעותית ממה שאתה מצפה.

אני חושב שאחרי שתנהג למשל ב- 75 או 33 או ספיידר משנות ה- 80, כן תחשוב לנסות דווקא 145 וכו.

זה קרה לי עם מרצדס ישנה וגם עם אלפות ישנות, ולכן ההמלצה לנהוג ראשית ולהחליט אחר כך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה לא אמרת מראש שחוקיות לא מעניינת אותך?

156/147/דדרה ואני בטוח שאני מפספס עוד כמה חולקות שלדה עם טיפו. ב50K אפשר להרכיב רכב מטורף.

• תוכן חדש...