Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונה אותה מהיצרן או ממשווק בחו"ל אבל הממשלה מכבדת את הבלעדיות הזאת.

מה שנכון לעשות מבחינת השוק, הצרכנים וגם המדינה, זה לאפשר "זכות ייצוג" ולא "בלעדיות".

אם אני מייבא משהו שהיצרן מכר לי (או מישהו אחר), אני אמור להיות מסוגל למכור אותו.

אם לא, זה פשוט ריכוזיות שוק.

תראה מה קורה עם יבואני הרכב. אנחנו תקועים עם אותם אידיוטים ואין אפשרות אמיתית לעשות תחרות.

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא מקבל אותה מהיצרן, רק העובדה שהמכס אוכף את ההגבלה הזאת היא פארסה מגוחכת.

במקרים מסוימים ונדירים מאוד זה טוב והגיוני (במיוחד במוצרי מזון) אבל בבגדים? רהיטים? מה זה הפאקינג עסק שלהם?

דרך אגב, הבלעדיות הזו נאכפת ע"י כך שהמכס דורש אישורים מסוימים מהיצרן.

אם אתה לא קונה ישירות ממנו ואם אתה לא בעל הזכיון, הוא לא יתן לך אותם ואתה לא תוכל להכניס את המוצר לארץ בלעדיהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ידעתי שיש דבר כזה ברכבים ומזון.

לא ידעתי שזה קיים גם אם אתה רוצה למכור ג׳ינסים.

אכן ארץ חמדת אבות לפעמים

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
ידעתי שיש דבר כזה ברכבים ומזון.

לא ידעתי שזה קיים גם אם אתה רוצה למכור ג׳ינסים.

אכן ארץ חמדת אבות לפעמים

במילים אחרות - חמדנית אחושילינג. מכל פלוץ היא רוצה נתח. להקיא.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא מצוי בענייני מכס - אבל אני ממבין מדוע דורשים אישורים המיצרן: יש באכץ תעשיה ענפה של זיופי מותגים, ונראה כי יש לחץ גדול מבחוץ להלחם נגד תעשיה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה שלא יילכו לסין להילחם בזה?

אה, שכחתי - כי בסין אין זכויות יוצרים, ובזמן האחרון הסינים גם למדו "לזייף" את האיכות, במיוחד שזה נעשה באותו מפעל על אותן המכונות עם המוצר ה"מקורי" (שזה בבסיס שלו מוצר גנרי שתפרו/הדפיסו/הדביקו עליו שם של מותג מונפץ בניסיון למכור אותו ברווח של 10000%).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה מה שקורה עם שלדות אופניים מקרבון, ביום המפעל מייצר דגמי 2012 עבור חברה X במחיר של 1000$ ליחידה לצרכן

בלילה המפעל מייצר דגמי 2008 ללא כל חברה. או עוד יותר גרוע שהוא מייצר את אותם הדגמי 2012 עם גימור קצת פחות טוב עם מחיר צנוע לצרכן של 300-400$.

הסינים האלה :shock:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אני לא מצוי בענייני מכס - אבל אני ממבין מדוע דורשים אישורים המיצרן: יש באכץ תעשיה ענפה של זיופי מותגים, ונראה כי יש לחץ גדול מבחוץ להלחם נגד תעשיה זו.

נאיביות, שכן האינטרס להגנה על מקוריות המותג היה צריך ליפול על המשווק הרשמי - לא על רשויות המדינה או האזרח. התקנות בנויות כך שיבוא מקביל יהיה קשה ככל האפשר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מסכים אתך, אבל הפוליטיקה פועלת כאן, והאינטרסים של היצרנים הגדולים מתורגמים לפעולות פוליטיות של ממשלות המערב ולחץ על ישראל. ראה, למשל, מה שקורה בנושא הפטנטים על תרופות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה בבגדים (אפילו לא ממותגים ויקרים) היא שאם אתה לא יכול להביא מהיצרן מכתב מקוריות (LETTER OF ORIGINE) על מקוריות הבדים והבגדים, אתה לא תקבל את הפטור ממס על בגדים בשל הסכמי סחר עם אירופה, אמריקה ודרום אמריקה.

אם לא תקבל את הפטור ותשלם את מלוא המיסים, לא תוכל לתמחר אטרקטיבית את הבגדים אז זה בעצם מייתר את רעיון היבוא.

רועי,

אני בהחלט חושב שהמלחמה בתעשיית הזיופים צריכה להיות בעיקר באחריות המדינה, במיוחד במוצרים בעלי משמעות בטיחותית.

רק צריך לעשות את זה בהגיון, יש מכון תקנים, יש מוכסים במעברי הגבול, יש אלף ואחת שיטות לבדוק זיופים.

לעשות מין איסור גורף שכזה כמו במקרה שלנו, זה דבילי לחלוטין וזה פוגע באזרחים, רק למי זה בכלל מעניין את הת&ת?

נראה לך שאפשר בכלל לשנות שם משהוא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם עוד כותרת:

בזמן שאסם מוכרת שקית ביסלי לצרכנים יהודים במחירים של 3.92-4 שקלים, במגזר הערבי נמכרת אותה שקית ב-2 שקלים בלבד ■ מדובר במחיר שאסם הטביעה על גבי האריזה המיועדת למגזר הערבי

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000788000#fromelement=hp_morearticles

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...