Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, השכלתי. המנוע נקרא אנדורה, השאלה אם זה אותו המנוע אם ככה כמו בדינאמיק בישראל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה אותו המנוע כבר הרבה שנים.

רק עדכנו אותו מידי פעם.

בתצורה הנוכחית שלו בארץ, הוא הופיע בפיאסטה דיינמיק ( MK4 ) וב CLX מ2000 עד 2002 ( MK5 )

וקוראים לו Endura-E

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה רבה לך, השכלתי. אז אם ככה פותח השירשור יכול להיעזר בסירטון על מנת לאתר את הטרמוסטאט שלו ולהחליף אותו

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

עדכון:

לפני קניית טרמוסטט חדש החלטתי לעשות לקנות חומר ולנקות את הרדיאטור השאלה היא האם אני צריך לעשות ניקוז אם כן אז איך אני עושה בדינאמיק??

פורסם

בוודאי, אם שמת חומר לניקוי ברדיאטור אז הגיוני שתרצה לתת לחומר הניקוי ביחד עם נוזל הקירור והג'יפה לצאת החוצה.

תסתכל בתחתית הרדיאטור בצד ימין (בדרך כלל) תראה פקק ריקון מפלסטיק עם ראש פרפר. פתח אותו ותן לכל הנוזל לצאת החוצה. אתה יכול גם לדחוף צינור עם זרם מים לתוך מיכל העיבוי בכדי למלא את הרדיאטור בעוד מים בכדי שאלה ידחפו את כל הג'יפה החוצה.

פורסם

עידכון:

ביצעתי ניקוני רדיאטור וזה לא עזר הלכתי לרדיאטור רחובות החליפו לי פקק והמים שוב יצאו ואמרו לי שאו ראש מנוע הלך או טרמוסטט מה יותר הגיוני שילך??

אגב הוא בדק את הרדיאטור ואמר לי שיש מעבר של מים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון...

החלטתי לנסוף להחליף את הטרמוסטט הבעיה היא שמצאתי איפה הוא אמור להיות אך אין בצינור הראששי שיוצא מהמנוע שום טרמוסטט..החלפתי את הפקק ופתרתי את הבעיה של יציאת המים ממיכל העיבוי אבל עדיין יש לי בעיית חום שכמעט כל הנסיעה המאוורר עובד ללא הפסקה..לעיתים חום מנוע יורד אך רוב הזמן הוא נמצא בחצי והמאוורר מתחיל לעבוד.

מה עושים??

פורסם

שלום רב !

אם הייתי בחורה, הייתי מבקש שתדבר אלי בפרחים, מכיוון שאתה גבר(אני מניח?!), אבקשך לדבר אלי בתמונות !!

כל הדרכים מובילות לרומא, ואצלך כל הסימנים מראים על תרמוסטט תפוס ותקוע במצב סגור, אלא מה אתה מדווח , שניסית להחליף תרמוסטט, אך לא מצאת תרמוסטט, אני מניח שלא חיפשת אותו במקומו הנכון.

ספק לנו תמונות של בית התרמוסטט, כדי שניווכח שחיפשת אותו במקומו הנכון.

פיאסטה מכל הדגמים והשנתונים, עם תרמוססט מבוטל, מד החום לא עולה כלל, כך שזה סותר את אבחנתך שלא קיים תרמוסטט ברכבך.

בסרט שצרף באדיבותו הרבה, Cerebral Cortex , ניתן לראות בררור היכן ממוקם התרמוסטט, צפה בסרט ואשר האם שם חיפשת אותו?

הנה הקישור לסרטון :

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אגב, זהו סרט ההמשך בו הוא מחליף את הטרמוסטאט וממלא נוזל ברדיאטור.

• תוכן חדש...