Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו התיקרה נופלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בתמונות.וכול 5שנים תיקון חדש.מה לעשות ,האים יש פיתרון קבוע?(זה בחדר אמבטיה ,לחות ,חלודה.).ותודה לעוזרים.

IMG_20120905_115823.jpg

IMG_20120905_115830.jpg

IMG_20120905_115835.jpg

IMG_20120905_115840.jpg

פורסם

זה נראה כאילו ביציקה הברזל של הזיון קרוב מידי לפני השטח.

לגבי תיקון יסודי שיחזיק אין לי מושג אבל מה שאני הייתי עושה זה לחצוב קצת יותר, למרוח את הברזל ביסוד עשיר באבץ ולעשות תיקון בבטון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה על התגובות.(אני אתיעץ גם עים מחמוד)הבעיה שכול תיקון (עים החומרים הכי הכי ,ניראה סוף.והברזל ממשיך להחלד ולהיתנפח ולפוצץ את הבטון ונימאס לי לשבת לחרבן עים קסדה.(מרחתי עליו בעבר ממיר חלודה).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אצלנו בבית פתרנו בעיה דומה ע"י שני צעדים:

א.הנחת יריעות זפת על הגג למניעת רטיבות.

ב.שימוש בתקרת גבס לאחר שחלק מהתקרה המקורית בבית באחד החדרים קרס כמעט לגמרי באותו יום שהגיע המשפץ:evil:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קרה לי בתל אביב בקנה מידה רחב יותר.

טיפול: איטום הגג, ציפוי חלקי הברזל החשופים בחומר איטום ותקרת גבס לכיסוי והגנה.

אין טיפול אחר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמו שאמרו הכי טוב זה לגלח את הטיח לשים אומגות וגבס עכשיו אני עושה את זה אצל הסבתא אחרי שחתיכת כמעט נפלה ל על הראש

פורסם

תודה רבה לכול המגיבים.אבל אצלי זה בקומת קרקע.(איטום גג).במקלחת .וכבר כמה פעמים תיקנתי את זה עים חומרים שונים.אבל החלודה ממשיכה ומיתנפחת .ומפרקת את האומגות \סיקה\בטון\גבס.הרעיון של תיקרת גבס(הנמכת התיקרה)הכי ניראה לי.

אולי עוד רעיונות,אולי יש חומר (כמו סיליקון לבן)שאפשר לימרוח וניראה מבחוץ כמו טיח,נידבק טוב,וגמיש מספיק כדי להכיל את השינוים.ושוב תודה.

פורסם

יש חומר כזה.

פוליגג.

בחורבה הקודמת שגרנו בה היתה נזילה בגג. מרחתי לפי ההוראות 3 פעמים וניקיתי מרזבים (חשוב מאוד כדי שלא יעמדו מים)

בחורף העוקב כבר לא היתה רטיבות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

א.הנחת יריעות זפת על הגג למניעת רטיבות.

ב.שימוש בתקרת גבס לאחר שחלק מהתקרה המקורית בבית באחד החדרים קרס כמעט לגמרי באותו יום שהגיע המשפץ:evil:

א. בהחלט צעד חשוב והכרחי ליעילות התיקון.

ב. אין כמו לטמון את הראש בחול.

dirty old man

need love too

פורסם

חברה,תודה רבה.אבל מדובר על קומת קרקע,והרטיבות \חלודה,זה כי זה חדר אמבטיה ,ובזמן מיקלחות החדר מלא אדים.

אני רוצה לדעת אם יש חומר כמו סיליקון אבל נידבק לבטון,ניתן למריחה על התיקרה,ניתן להחלקה עים שפחטל,וציבעו לבן.תוודה.

פורסם

אם אתה חושש מהיספגות אדים בתקרה אתה יכול להעביר עליה כמה שכבות של "בונדרול" - שהוא חומר שמיועד לחיזוק תשתיות (נספג היטב) שנראה כמו מים אך למעשה הוא דבק אוטם. עליו ניתן לצבוע במה שאתה רוצה. אם אתה רוצה לצבוע בצבע אטום לחלוטין עליך לקנות צבע אטום לחלוטין וליישם אותו (למשל: פוליאור משי של טמבור על בסיס מים, אקרילי).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין, אם זה בית פרטי שלך, והרטיבות היא בחדר אמבטיה? או שהיא בקומה מתחת לחדר אמבטיה?

אם מדובר בחדר אמבטיה- תתקין וונטה על מנת להוציא את האדים מהחלל, ובצע תיקון כמו שצריך.

אם זה קיר מתחת לחדר אמבטיה- יש לעבור ולבדוק שהרובה אכן אוטם ולא מחדיר מים פנימה, ואם ידוע לך מה מצב הצנרת? אולי צינור דולף לאט לאט.

אם מעלייך זה גג, תבצע איטום, תנקה את כל השטח ותמרח פוליגג, זה יחזיק לך שנה שנתיים אני חושב שמעבר לכך תצטרך לחדש כל שנתיים או לחלופין תבדוק אם יש צורך למרוח אולי סיקה או חומר אחר שמתאים על הגג.

קובי

פורסם

זו יכולה להיות נזילת מים מהשכן מעליך - לדעתי זו אפילו הסיבה היותר סבירה. צריך לבצע בדיקה יסודית בשתי הדירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...